Lobo Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 drugi dan popolnoma brez. upam, da bo šlo. za zdaj nobene krize, samo kašlam kot kojn. Saj ne boš dolgo. Se hitro umirijo pljuča. P treh mececih bodo kot nova. Zdrži brez čika! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Po sedmih letih boš brez sledi kajenja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Po sedmih letih boš brez sledi kajenja. še vedno: hud kašelj, temperatura ravno na meji, misel na čik = :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Oj, joj. To pa ni "fajn". Pa še vreme je tako-drekasto. Če nič drugega ima ta prehlad vsaj eno dobro lastnost - da se ti čiki gabijo. Pozdravi se!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 (popravljeno) Pozdravi se!!! Hvala na dobrih željah .. Mislim pa da ni prehlad, saj razen hudega kašlja in rahle temperature ni absolutno nobenih drugih simptomow .. pojav tega en dan po tem, ko sem opustil žvečke, da misliti, da gre za kako obliko abstinenčne krize .. počasi popušča Popravljeno Februar 11, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Ja, ja. Ti se le tolaži. Malo EMŠO, malo prehlad, mala slaba volja zaradi čikov...He, he, he....Izkušnje, izkušnje. Jeb..a stvar si ti čiki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Hvala na dobrih željah .. Mislim pa da ni prehlad, saj razen hudega kašlja in rahle temperature ni absolutno nobenih drugih simptomow .. pojav tega en dan po tem, ko sem opustil žvečke, da misliti, da gre za kako obliko abstinenčne krize .. počasi popušča ne popuščaj, še mal pa boš ven iz krize, skoraj po dveh letih nekajenja, bi zdele takoj lahko prižgal enega, joj joj joj, kolk cajta bo to še trajal, je pa laži nehat kadit, kot pa manj jesti, navijam zate janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 malo sem zamočil :) včeraj je bilo 20 let od prenehanja kajenja... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 tretji dan. fantje, šport pomaga. odpelu enourno dirko v labinu bp. samo kafe zjutraj nevem kakšno bo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lavit Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 (popravljeno) Ekola, en teden. :hooray: Sem pa imel danes krizo, ker se dva dneva prej nisem popal z obližem. Dans sm enga prilepu in dubil šus v trenutku :yea2: . Res je neki v tem. Matr sej bi lahk se trgovski potnik za ta šit postal :hmm: Popravljeno Februar 11, 2007. Popravil lavit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Kašelj se umirja .. ni več tako hudo .. vse kaže, da je najhuje mimo - do tistega trenutka, ko bodo odkrili raka na pljučih .. ampak takrat bo tako ali tako vseeno .. misel na čik je še vedno odvratna .. prowzaprow pa sem mnenja, da to nobenega več ne zanima kaj posebno .. tako da .. :yea1: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 a se splača te obliže? kakšne? pomaga? še vedno brez.. ne stujmo se dat!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 a se splača te obliže? kakšne? pomaga? še vedno brez.. ne stujmo se dat!!! Kakšni obliži? Če hočeš nehati, nehaj. Če nočeš, kadi. Vse ostalo je neumnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 a se splača te obliže? kakšne? pomaga? še vedno brez.. ne stujmo se dat!!! Ne daj se. Pomisli koliko gum, bencina, opreme, ... boš lahko kupil za prišparani denar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Ne daj se. Pomisli koliko gum, bencina, opreme, ... boš lahko kupil za prišparani denar. Pa je res kalkulacije. 2,5 eur/dan x 365 dni = 912,5 eur/1 škatla/dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Pa je res kalkulacije. 2,5 eur/dan x 365 dni = 912,5 eur/1 škatla/dan te bi res moral bit dosleden in ta denar dajat na stran.Cifra pa je mikavna, a ne?Bi se dalo kupit kaj za to,oziroma videt kaj na ''mopedu''. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 te bi res moral bit dosleden in ta denar dajat na stran.Cifra pa je mikavna, a ne?Bi se dalo kupit kaj za to,oziroma videt kaj na ''mopedu''. Ja, od čikov imaš samo minus v denarnici, zobni kamen in črna pljuča... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 ko sem prenehal kaditi, sem pokadil 2škatli na dan, mal več kot 1000 eur na leto, dve leti 2000eur, to se pa že dober sliš janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 ko sem prenehal kaditi, sem pokadil 2škatli na dan, mal več kot 1000 eur na leto, dve leti 2000eur, to se pa že dober sliš janih Če si kadil vsaj malo spodobne cigareto po 2 škatlji na dan si 2000 eur privarčeval že v enem letu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Če si kadil vsaj malo spodobne cigareto po 2 škatlji na dan si 2000 eur privarčeval že v enem letu. Če to pogledamo malo bolj konkretno je to že Nikon D80 + objektiv Nikkor 18-200mm DX VR fantastična kombinacija .. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 zaradi teh klinčevih cigaretov me bolijo čeljustu zdej... čingumipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 zaradi teh klinčevih cigaretov me bolijo čeljustu zdej... čingumipress A ni boljše to, kot pa da te pljuča bolijo :eek: (men se isto dogaja že > 13 let ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 A ni boljše to, kot pa da te pljuča bolijo :eek: (men se isto dogaja že > 13 let ) pljuča ne bolijo :grrr niso oživčena :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 pljuča ne bolijo :grrr niso oživčena :grrr pri damah so .. posebej od št. 4 naprej .. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Vonjave se vračajo .. dame spet lepo dišijo .. :wub: :wub: :wub: mater ampak enim pa tako smrdi iz ust .. na par metrow :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se