Skoči na vsebino

Vtisi dnevnih voženj 2008


Sanda7

Priporočene objave

:rolleyes:

Tridnevna fura iz Tolmina do prekmurja pa malo madžarske in nazaj cca 1000 km, super hrana super ljudje - priporočam.

lp

Matej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes nekaj čez 450 km.U glavnem tolk policajev na/ob cesti nisem še videl v svoji 6 letni moto karieri :wacko:

Popravljeno . Popravil Miha Z.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tri dni nekaj čez 1500 km.

Petek: MB-Pula čez Celje, Laško, Boštanj, Mokronog (krasno), .... Dvor, Kočevje (mmm....), Petrina (gneča na meji), Delnice, Grobnik (kratek postanek in ogled pametnih divjakov), Reka, Opatija, Lovran, Labin, Barban, Pula. Obisk zbora Moto CB v Šišanu.

Sobota: Mljac: Pula - Zadar. Do Reke preko Voziličev, nato Čepič, Boljunsko polje in čez Učko. Od Bakra do Zadra nov asfalt, mnogo ovinkov popravljenih, pravi užitek. Nekaj ovinkov omejenih na 40 in se s čoperjem kot slab voznik tudi nisem upal peljati hitreje. Ni pretirane gneče dvoslednikov. Le pozor: od Karlobaga proti Zadru 45 km do naslednje pumpe. Kratek postanek - tam je že poletje (sama sirotinja - svi goli, jedino ja u bundi). Nazaj enako.

Nedelja: Mimo Vodnjana, Limskega kanala, Vrsarja, Poreča, Umaga, Savudrije, nekajkilometrske kolone pred mejo, v Portorož in po stari cesti proti MB. Izognil sem se Celju, ker sem šel proti Velenju in zavil mimo Dobrne do Vojnika (tam je podrt most že celo leto). Kar nekaj kontrol.

Ena naslednjih tur bo od Zadra do Dubrovnika. Hrvati nas pri cestah šišajo sto na uro. Vsako leto kaj obnovljenega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj : Idrija - Grobnik (fočk) - Zadar - Bibinje

Danes: Bibinje - Zadar - Karlobag - Gospič - Otočas - Senj - Križišče - Delnice - Gerovo - :devil: - Čabar - Babno Polje - Cerknica - Idrija

Sumasumarum: 870 km

Vtisi: Kako daleč narazen sta politika in odnosi "v živo" med državlajni sosednjih držav ... :headbang: :headbang: :headbang:

Sončni zahod z verande apartmaja v Bibinjah

Celotna ekipa pred odhodom v soboto zjutraj

post-12027-1210015853_thumb.jpg

post-12027-1210015997_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od 26.4. do 4.5. 08

Slov. Bistrica - Črnomelj - Otočac - Senj - Dubrovnik//

Dubrovnik - Podgorica - Tirana//

Po Albaniji 3 dni, smer Ohrid//

V soboto Ohrid - Leskovac - Niš - Užice - Zlatibor//

Zlatibor - proti Podgorici (GPS :headbang: ) - Sarajevo - Banja Luka - dom

Skupaj 3340 km.

Po Albaniji vodja poti Lord & Lady z ekipo :worship: . Srečali smo se na albanjski meji in ostali skupaj :beer2: nekaj prelepih dni :rolleyes: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Easy turca dans. Trebnje - NM - Metlika - Črnomelj - Dvor - Trebnje.. Ce se lepo po omejitvah peles, je marsikaj vidt. Sicer pa previdno vsi - trava je zrastla in visi na cesto, ovinki so nepregledni, pa se polno traktorjev je na cesti zaradi kosnje trave...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Furca se zjutro zacne v slovenj gradcu, preko velenja, do sempetra do trbovelj, pa do litije, preko bogensperka do ivancne gorice. Po obvoznici mimo ljubljane, pa po stari cesti, logatec, kalce, stara posta, ajdovscina gorica. Postanek doma in potem mal lazja pot nazaj. Preko cola in stare poste do ljubljane. Postanek da vzamem olje za ketno. V ljubljani se opravicujem motoristu, ker sem imel vkljucen smerokaz desno in vozil naravnost - prvic se mi je to zgodlo! Nadaljeval pot po obvoznici do domzal, trojane, velenje in nazaj v slovenj gradec. Lepih, toplih, soncnih cca 400km.

Pa hvala vsem, za vse mozne pozdrave :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgodaj zjutraj na pot in okoli 7 zvečer nazaj:

Vrhnika-Logatec-Idrija-Tolmin-Kobarid-Bovec-Vršič (sneg in kar mrzlo :D)-Kranjska Gora-Kranj-Kamnik-Vransko-Nazarje (nekaj urni postanek)-Šentrupert-Celje-Krško (obisk racelanda in ogled štarta gokartov)-Novo Mesto-Dvor-Kočevje-Sodražica-Cerknica-Planina-Logatec-Vrhnika

480km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

v četrto gre rado, pravijo, samo dobro se moraš pripraviti - in tako je SN in meni končno uspelo prit do morčka, potem ko sva SNjin črni oblak (ki ji vedno sledi) tako kvalitetno zaflikala, da ni mogel puščat :)

furca je bila nekako standardna, Vrhnika-Idrija-Most na Soči-Nova Gorica-Dutovlje-Sežana-Kozina-KP-Izola-Kozina-Senožeče-Postojna-ride-Logatec-Vrhnika-Ivančna gorica-MP-Vrhnika, večinoma lepih in zabavnih 478 kmjev :-))

zgodba se je začela že v zgodnjem jutru, ko je SN z veselimi maligani podprt domorodec skoraj fental v križišču v Trebnjem, ko je bila na poti k meni; ker se je zadeva na srečo srečno končala, je morda vredno omeniti le še to, da so celo potencialno grozljivko mirno opazovali policaji, ki so v avtu peljali za SN, pa na skoraj tragični dogodek niso niti trznili :headbang: dokler jih ni SN zbrcala/okrcala, da je čas za akcijo... na koncu so zmerno do pretežno nejevoljno le zapisali dogodek :rolleyes:

ko sem jezno SN le uspel potolažiti :naughty: sva malo pred poldnevom v rahlem drncu odpeketala najprej do Idrije, kjer je obvezen postanek pri Gabronu, dve limonadi in kepica keksa so sedli na prava mesta - od tu naprej sva v prvinskem LS stilu pičila skozi MnaS in NG do kraških Dutovelj, kjer sva srečala cb1300 z gospo, malce smo poklepetali, pojedli odlično joto (žal brez klobasice) pri Ukmarju in LSjsko odvihrali vsak po svoje po krasnih ovinkcih naprej... a že takoj ko sva prišla na glavno cesto proti Kozini, se je začela panika: nasproti vozeči motoljupci so nama ves čas mahali - pazi, policaji, pazi radar, pazi barbari, tatari, smrt... in tako sva teh nekaj zadnjih nekaj deset kmjev pred morčkom preživela v šesti s 3500/min... jao... kot bi šel peš na luno... in za povrh so v Izoli, švoh 100 m pred Guštom, razstrelili celotno križišče s pločniki in parkirnimi prostori vred, tako da je nastal ogromen peščen, prašen, na nekaterih delih blaten in z barvastimi zastavicami ograjen prostor, ki bi z dodatkom le nekaj razvitih klobčičev bodeče žice lahko verno upodobil brisani prostor med jarki na eni od front v I. svetovni vojni... SN je nekako uspelo v hipu spraviti ogromno količino blata na ubogega (in do takrat brezhibno čistega) GigSrčka, tako da ji bila jezna ko :devil: :-))

a ko si je malo opomogla, me je povabila na sladoled :winkiss: , potem pa sva spet počasi in previdno odtipala proti domu... kratek postanek in čvek na parkirišču na ridah, kjer sva spazila Dexa, Oso in še nekaj drugih počivalcev, potem pa spet naprej, v Planini srečala (po dolgem času) Pissmonkeya na novem, pravovernordečem 1098 :) izmenjali nekaj besed, pa spet naprej mimo Logatca, Vrhnike, LJ, do Ivančne gorice, kjer sva šla precej na hitro pozdravit kameradske prijatelje na Fire Group zbor, s katerimi smo bili prejšnji teden na Sardiniji, potem pa spet gasa, da sva bila še pred temo doma v MP... kjer se je SN izkazala s krasno večerjico, zabeljeno seveda s svežimi dobrotami iz njene pečice :worship: in zdej sm doma, tako prijetno utrujen po zares imenitni soboti da me je skoraj sram :blush:

pa še dve slikci

post-163-1210460654_thumb.jpg post-163-1210460673_thumb.jpg

ko je zjutraj uletela razjarjena SN, se je Lubica še lišpala in mazala na stojalih :) prizorišče snemanja filma iz I. svetovne vojne :eek: :rolleyes:

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NG - Bovec - Predel - Treviso - Greifenburg in nazaj po isti poti... 350km.. sonce, dež, mokra cesta, pol hriba v makadamu :wacko: (popravljanje cestišča), suho, dež, rošenje, ploha, suho, dež, neverjetna mavrica (ampak res neverjetna), plavanje, še malo plavutk, suho, suho, tema - pa ravno ko sem prišla do suhe ceste :huh: :headbang: :headbang: Pa drugič :D If you don't go you don't have a story al kako že :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Preddvor-Kranj-Škofja Loka. Trebija-Cerkno-Železniki in nazaj domov.

Bilo je res super, srečal ogromno motoristov. :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes šel malo gledat jahte v portorož...za spremembo sem šel malo po italiji do socerba in potem po standard poti proti pororožu...za nazaj pa sem naredil ovinek čez Kubed in tiste okoliške kraje....so lepi ovinki tam....naredil cca 140km in mi je blo prav fajn:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S kolegom sva danes prevozila relacijo Velenje-Mozirje-Radmirje-Črnivec-Kamnik-Vransko-Celje-Velenje.

Prevozila blizu 150 km, srečala ogromno motoristov, edina slaba točka pa je bila pri Vranskem, kjer je bila prometna nesreča in so gasilci iz spredaj popolnoma uničenega cliota "izrezali" starejšo žensko...izgledalo je strašno, vendar se na srečo ni končalo tragično...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes Jezersko 2x, potem do golice pa 2x odvozit, nato Mb, kosilo in nazaj v Lj.

450km :OK:

navdušena nad golico, čist!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

žiri -idrija-podbrdo-bohinj -bled -zbilje.... pa domu...v prekrasni družbi..tko d sm se rajš mal večkrat ustavu :winkiss: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika-Logatec-Planina-Kozina-Črni Kal-Kozina-Postojna-Logatec-Vrhnika

Modro obarvanih skromnih 160km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žalec- Tuhinjska - Kranjska Gora - Vršič - Tolmin - Idrija - Logatec(pizza) - Domžale(pir pri Vaških boysih) - Žalec

Pasalo je mal ohladitve na Vršiču B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dns pa je blo mal z yamaho 750 genesis...full sm užival sicer samo 10km, sam je blo pa zato tok divje....Sam motor ne gre pa čist nikamor :trance_33_sleep:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vikend: Murska (dom 1)- Slovenska Bistrica (oštarija)- Šempeter (oštarija)- Velenje (dom 2)- Krško (Raceland)- Arnovski gozd (oštarija)- Velenje (dom 2)- Murska (dom 1).

p.s.: In ne, ne smatram se za kafe rejserko. Zaradi omejitev človek postane žejen, zaradi količine policajev izgubi voljo. :grim

Skupna ocena: Fajn je bilo. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Do Postojne na kavico, potem pa v Domžale na žegn oz pir hehe. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto zjutraj od Ljubljane proti Sodražici, čez Bloke in postanek z obiskom v Ložu. Nadaljevala sva čez Babno polje, po GHD ovinkih mimo Čabarja do Gerovega. Sledilo je 40 km mučenja po poflikani cesti do Broda na Kolpi. Preostanek poti do Vinice sva odkruzala po dolini Kolpe. Sobotno furo sva zaključila v kampu Kolpa na Vinici.

V nedeljo pa sva jo že zjutraj zaradi obveznosti mahnila nazaj v LJ čez Črnomelj, Žužemberk in v Ivančni Gorici na AC do doma.

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto popoldne iz "samo malo do LJ" naslednja turca:

Laško - Hrastnik - Litija - Šmartno pri Litiji - Lj - Jezersko - Pavličevo Sedlo, Logarska - Laško (ampak majo Avstrijci ful dobre ceste - mislim asfalt). Sorry ker se tako čudim, kot novopečena motoriska šele spoznavam cestne razmere.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!