Skoči na vsebino

Vtisi dnevnih voženj 2008


Sanda7

Priporočene objave

samo jokanje..nehejte se vozit če vam gre tko na jetra kak raztresen ali dopustniški turist..

jebat ga, pač ne vozjo po svojem pasu..je treba zarad tega vse faking smajle ponucat kar jih je..

in iz dneva v dan isto?

bedniki

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja d ne pozabm, najmn trikrat so me hotl ubit, zgoraj omenjeni beboti :headbang: .....sm to je itak že standard :slap: .

Mogoče bolš, da za šporgetom ostaneš?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče pa res, še dobr d obvladam tolk različnih stvari in mam na izbiro kaj mi je za počet, ne pa tko kt eni, k jim ostane sm provociranje po forumu.....revčki :closedeyes: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

petek: ljubljana-delnice-zadar-pag-novalja

sobota: pag-zadar-šibenik-split-plitvicka jezera-zadar-pag

nedelja: pag-krk-delnice-zuzemberk-litija

bil kar lep izlet:) :whistle: :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes:

Kočevje-Dvor-Novo Mesto-Krško-Senovo-Slivniško jezero(pavza)-Šentrupert-Mokronog(super cesta)-Novo Mesto-Dvor-Kočevje

Super je blo in se navozilo 300km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj:

Kamnik, kranjska gora, vršič, bovec, trbiž, beljak, postanek v lojzetu, borovlje, ljubelj, kamnik. Uživaških 320+km :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj:

Zagorje - Trojane - Petrovče - Trojane - Domžale - Kranj - Zbilje - Ljubljana - Trojane - Zagorje ... cca 250km :D

Popravljeno . Popravil Medoo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj:

Postojna - Kranjska gora - Beljak - Spittal - Gmund - Malta (jez) in nazaj.

Lep izlet in nekaj čez 450 km :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče pa res, še dobr d obvladam tolk različnih stvari in mam na izbiro kaj mi je za počet, ne pa tko kt eni, k jim ostane sm provociranje po forumu.....revčki :closedeyes: .

Eni več cajta posvetijo jamranju kot pa vožnji ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eni več cajta posvetijo jamranju kot pa vožnji ...

Ha :lol: , ti to njej :lol1: . Ima pomoje letos več kilometrov za sabo kot ti :ninja:

Moji vtisi od danes...V Bohinju polno kretenskih kolesarjev, ki se sredi najbolj nepreglednih ovinkov vozijo vštric :headbang: . Na Zatrniku spet polno turistov ki se vozijo 30km/h in zijajo okoli :krneki: , aja pa seveda kolesar, ki se sredi ovinka usede na cesto, da mu njegova rit zasede 1/3 pasu :eek: :wacko: .

Če tole mogoče bere kakšen lovec iz naših koncev...ne se ukvarjat s srnami na Zatrniku, imajo predobre reflekse, ne boste nobene snel :ninja:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

danes je bla pa hecna fura... naša :winkiss: je prišla samo po :004 k meni, ker je imela kmalu trening in se ji je mudilo, kljub temu da je splanirala bližnico čez Kočevje-Dvor za domov :whistle: tko da sva sama z Lubico zavila proti morčku, pogledat kaj majo v tanovi trgovini v Kozini, ki so jo odprli danes... že takoj po prvih metrih sva dobila tak dobr feeling, le vozil sem zgleda nekam čudno, tko da sama sreča da ima moj M-tech nekakšne ščitnike pri kolenih, ker so nekajkrat podrsal po tleh :? sploh ne vem kako je to možno, bom šel pa reklamirat, k če bojo to delal še naprej se bo tista plastika z nekakšnimi kovinskimi štifti noter čist zdrsala, zaboga!!

v Logatcu so se ne preveč uspešno skrivali Plavi Angeli, najbrž zato ker so kar naprej kukali skozi tisto malo napravico, zato sem jim vljudno pomahal, še bolj vneto pa sem mahal vsem - seveda zlasti motoristom - ki so prišli nasproti, upam da je bilo z njimi vse OK...

no in tko sva vsa zadovoljna prišla v Postojno, glih začela razmišljat kako bo spet tečnih nekaj naslednjih skoraj čisto ravnih kmjev do Hruševja, ko... ko se je ulilo :rolleyes: ja nč, hitro pred črpalko obrnit in nazaj, z enako mero zadovoljstva... ker je bilo še relativno zgodaj, sem mislil narediti mal pavze na parkirišču na ridah, a je bilo nebo že tako črno da sva z Lubico preventivno oddrajsala proti domu... vmes sva še malo oklevala v Kalcah če bi še kam zavila, pa je povsod naokoli sijala črnina z neba in ni blo kej... vseskup švoh 100 kmjev, luštno je blo pa za najmanj 500!!! (ma tale moja Lubica je res fajn :wub: )

Popravljeno . Popravil suzuki
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons neki na kratko med službi in treningom; MP - Vrhnika - Ribnica - Kočevje - Dvor - Žužemberk - Trebnje - MP. Za nazaj je vs čas neki črnga grozilo, pr Žužemberku clo začel kapljat, ampak zgleda je pomagal d sm preklela vsežive in mrtve za primer, d se ulije :whistle: , ker se ni vse dokler nism zapikirala v garažo....ufffff (d bi mogla v dveh dneh pa še tretjič prat, ga pa rajš v grabn porinem :krneki: ). Sj je kr blo kolkr je blo, čeprov kočevka je pa zjahana, tko d sm na treningu lohk sklece spustila dons, sm že nardila par serij po unih ovinkih :rolleyes: . Pa tud ni prov fajn filing k začnejo it gume h koncu, k vse neki poplesava :unsure: .....bo že bolš baje :krneki: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

danes po službi nama je s SN :winkiss: končno uspelo prit do tanove trgovine v Kozini, da sva mal prečekirala kaj majo; mal mešani občutki, ful majo npr ščitnikov za kros, pa dvodelnih usnjenih kombinezonov, enodelni so samo moški, pri škornjih se tudi malo zatika, številke v glavnem do 40 in 47, rokavic nimajo omembe vrednih, sliderje samo une ki samo stran padejo (taki s (pre)trdim plastičnim robom, namesto mehkim usnjenim - ker butl se je to sploh spomnil :headbang: ), nimajo še tafajnih želv, nimajo enodelnih podkombinezonov (vse našteto sva prišla pogledat)... menda bo še nekaj robe prišlo naslednji teden, zdej majo pač kar so jim dali... obisk v trgovini se je tako končal le z nakupom ene majčke, ki je prav luškana na SN :wub: prideva pa naslednji teden spet pogledat tanovo robo, če bo kaj fajnega...

no, danes sem se šel jst detektor za radar, na poti dol ful fajn sonček, skor prazne ceste (tistih par avtov ki sva jih srečala pa so parkirali glih sredi najlepših ovinkov :rolleyes: ) na poti nazaj pa je blo do Postojne še vedno lepo, tko da smo vsi štirje lahko uživali na še vedno skoraj prazni cesti, le vedno bolj soparno je postajalo, ko sva se bližala domu... na črpalki v Postojni sva že tankala kot na F1 dirki, saj se je povsod naokoli pooblačilo, na jugu so že osvetljevale nebo hude strele, grmelo je pa kot na Soški fronti... mislim da še nikoli nisva prišla tako hitro do Vrhnike kot danes... a sva ostala suha... pri meni sva hitro pogledala na radarsko sliko padavin in na najino olajšanje videla da so nevihte s severa sicer že prišle skoraj do LJ, ampak Dolenjska je bla pa čista kot solza, zato je SN :winkiss: hitro dala gas proti domu (IMHO je prišla suha domov - sicer pa bo kmalu tud sama kaj napisala :004 )

že na poti dol sem čisto na robu ceste opazil nekaj črnega, na hitro je zgledalo kot kolenski slider - na poti nazaj sva se ustavila in je bil res, tko da ma naša :winkiss: zdej enga več za znucat (itak ji ne bo zdržal več kot en Marof, max dva :rolleyes: )

summa summarum danes le nekaj čez 150 kmjev, a so bli večinoma prav fajn, nikjer ni bilo policajev, radarjev, vsi štirje smo uživali in... ostali suhi :)

Popravljeno . Popravil suzuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men je pa ratal dons naklepat 320km, pretežno bv (ac, pa ravnine....sm za gume uničvat), edina pozitivna stvar dons je bla, d nism bla mokra in kar je najbl pomembno, d GigSrček :wub: ni umazan :D . Unmu spred :evilgrin: se je neki trgal po ovinkih, jz sm pa lepo enakomerno prlezla za njim na cilj.....tanova trgovinca v Kozini. Ne vem kwa jo Suzuki tko neki šimfa, je pač outlet, če slučajn stakneš kj zase vzameš, drgač pač kupiš drugje po redni ceni. Jz sm dobila kar sm iskala....luštkano majčko :010 , pa torbice majo ful hude.....neki sm se tud s škornji matrala, sm če maš tace k špirovce :rolleyes: ne gre to tko lahko. Za nazaj je pa blo adrenalinsko ja, k ti za ritjo grmi in strele sekajo :xx: , sm smo ušli :OK: . Jz tud domov še nkol nism tok hitr pršla, pa sm šla po bližnci mal naokol :whistle: , še dobr, na vzporedni cesti sm lohk opazvala kako taborijo v kolonah na ac, od Biča pa do Trebnjega :slap: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

uf, kr naporen dan tole... danes mi je SN :winkiss: razkazovala prelepo Dolenjsko: Vrhnika-LJ-Turjak- Ribnica-Kočevska reka-Kočevje-Dvor-Straža-Novo mesto-MP-Trebnje-Ivančna gorica-LJ-Vrhnika, nabrala 274 kmjev... bi bilo več, saj je bila v planu še bližnjica čez Šentjernej, Kostanjevico na Krki, Boštanj in Mokronog, a se je med tankanjem v Novem mestu tema prav nahitro spustila do nižin, čeprav je bila ura šele dve popoldne, in z max hitrostjo sva odletela domov...

domov priletela točno pet minut pred tako silno nevihto s točo, da so o njej poročali tud po radiu in najbrž tudi po TV - kar lahko samo ugibam, ker je skurilo TV (poleg modema, dveh 25 A in ene 10 A varovalk in dveh žarnic), ko je strela udarila v hišo glih ko sva zaprla vrata za sabo :rolleyes: cela ulica ostala brez elektrike... no ja, SNjino :winkiss: poznavalsko oko je že pri pristanku pred hišo napovedalo točo, zato so bili avto in oba motorčka 30 sekund pred točo varno v garaži :worship: :004

v takem burnem dogajanju je bila furca hitro pozabljena, saj je moški del prebivalstva popravljal elektriko, SN :winkiss: pa je medtem naredila odlično kosilce, spekla krompir in bučo Hokaido v pečici, s hudo, pikantno omako, zame še en kos "mrhovine" :naughty: , pa kumare in korenček v solati, na koncu pa spet njena carska pana cota, z malinovo marmelado, mmmmmmmm... :) sama sreča, da SN :winkiss: kuha in peče s plinom, sicer bi bil lačen... važno da smo preživeli, baje bo jutri precej lepši dan, tko da bo spet treba nekam it... komaj čakam, hehe...

PS jutri lahko v tistih dolenjskih krajih kjer so bile nevihte pričakujete na cesti večje količine peska in zemlje, zato PREVIDNO!!!

Popravljeno . Popravil suzuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes smo se zasavci ter ljubljancani odpravili na potep po gorenjski:)

pot je bila zacrtana priblizno takole:

Litija-Ljubljana-Brezovica-Vrhnika-Logatec-Idrija-Tolmin-Železniki-Škofja Loka-Zbilje-Ljubljana-Litija.

skupaj cca: 350km

ena izmed najlepsih tur po gorenjski kar sem jih imel do sedaj... nakoncu pa v Zbilje na sadno kupo za piko na i. :whistle: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst pa sem včeraj zvečer prilezel iz 3 dnevnega potepanja po Avstriji in delno Nemčiji...pot je pa šla nekako takole...Sežana - Nova Gorica - Bovec - Predel - Beljak - Seeboden (smo si ogledali muzej bonsai-jev in nek grad v katerem so bile mučilne naprave) - Spittal - Katschberg - Werfen (tuki smo prespali in si ogledali Eisreisenwelt oz. najdaljšo ledeno jamo na svetu) - Hallein - Obersalzberg (smo zamudili zadnji bus za ogled Orlovega gnezda za pičlih 5 minut in to samo zaradi ene nevihte, ki se je razbesnela točno v tistem predelu in drugod celo pot je bilo lepo vreme...in zaradi tega smo morali spremeniti celoten plan in prespati v Berchtesgadnu namesto v Zell am see-ju, kjer smo imeli rezervirano)...no naslednje jutro smo si le ogledali Orlovo gnezdo in vreme je bilo zelo slabo in smo bili prikrajšani za lep razgled :headbang: ...no in potem smo nadaljevali pot od Berchtesgadna proti Zell am seeju (imeli kosilo) - Grossglockner (na vrhu je bilo kar oblačno in ne kaj preveč toplo...smo srečali tudi eno skupino motoristov iz štajerskih koncev...tak, da nismo bili sami gor hehe...sam cesta je pa zakon) - Lienz - Oberdrauburg - Plockenpass - Tolmezzo - Udine - Monfalcone - Sežana...naredili smo čudovitih 850km oz. če odštejemo tistih cca. 125 dolgočasnih avtocestnih km pridemo na 725 uživaških km....vsi smo zeloo uživali po tistih lepih ovinkih in sigurno bomo usekali še kdaj podobno turo....grossglockner pa sigurno bo še velikokrat napaden :yea2:

Popravljeno . Popravil Ttko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans je tut pr men padl lepih nekaj čez 330km..

LJ - Ribnica - Kočevje - Petrina - Delinice - Crikvenica - Delnice - Vrod na Kupi - Kočevje - Dvor - Veliki Gaber - pol pa zaradi bolečin v riti sopotnice AC do LJ :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem bil tule z člani dveh madžarskih motoklubov (3x harley, 2x goldwing, en kup čoperjev in moja suzika :OK: ).

Ceste dobre, vreme tudi... fajn smo se imeli B)

~370km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

da ne dolgovezim kot ponavadi :rolleyes: SN :winkiss: je za danes izbrala SVF (Standardno Vikend Furco), od Idrije naprej skoraj čisto prazna cesta, v Novi Gorici vroče ko pes, na morčku gužva, sladoled v Izoli extramegadober... pa tudi sveže, široke črne kače po cesti proti Črnemu Kalu, na eni taki prepleteni zadevi orjaško zdrsnil, k sreči ni bilo nobenega nasproti... vreme krasno, čisto brez dežja, le provroče...

na poti domov v Postojni srečala dva SNjina :winkiss: Kamerada, šli skupaj proti domu... kratek postanek na ridah, glih tolk da sem lahko srečal Zormana in na Hondici malce otrdil zadnjo vzmet, da ni kar naprej drsala po tleh... za ekstra zapomnit je blo srečanje z blondinko v Meganu, gleda direktno v naju - in potem zapelje iz stranske ulice na glavno direktno pred naju... sva dobro stestirala bremze... (sej jo razumem in mi je hudo zanjo, reva pač nima ničesar s čimer bi lahko razmišljala, pol je pač tko... edino kako je dobila izpit mi ni jasno... al pa tud :P ) druga zadeva so že omenjene črne kače - grde, črne, široke, pa še cela jata na kupu - ene na začetku dviganja, še pred odcepom za Buje, druga skupina na (pre)lepem ovinku pri spomeniku pa vse do gostilne en ovinek višje... KRIZA, vse lepe ovinke nam bodo uničili... tretja zadeva vredna omembe pa je (ja, vem, ponavljam se - ampak tko je) SNjina :winkiss: pana cota z malinovo marmelado :wub: da marmornega kolača sploh ne omenjam...

na števca sva dodala vsak po 483 kmjev, najine gume pa so le še kak mm od totalne plešavosti :(

Popravljeno . Popravil suzuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!