Skoči na vsebino

Vtisi dnevnih voženj 2008

Sanda7

Priporočene objave

Včeraj lepa fura iz Pivke,do Rijeke pa skozi Opatijo,Labin,Pulo in Poreč na obisk v Pineto k prjatlem na mrzu pir in ob obali domov.Vroče in lepo pa ful so cesto zrihtal od Rijeke do Pule.Še par kilometrov pa bo cela dobra. :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vćeraj...čez ljubelj...prevozili nockalmstrasse.....

v italijo mimo tavelke vetrnice....

čez učejo domov....

moj letošnji dnevni rekord....533 km.. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

danes sem SN :winkiss: peljal na sladoled v Izolo... zaradi gum tik pred totalno plešavostjo (menda v ponedeljek pridejo nove) sva skrajšala SVF in v Kalcah zavila levo skozi Podkraj in Col, nato v Ajdovščini za Planino, Erzelj in v Kobdilju spet na SVF-cesto proti Dutovljam in potem standardno do Izole, 3 kepce. tavelika limonada... luštne in zabavne male cestice okoli Planine in Erzelja, ma je blo treba kar pošteno garat, tko ostri ovinki so :) zadnje nevihte so pustile nekaj peska na cesti Kalce - Podkraj, zato previdno tam naokoli...

avtomobilisti so kot ponavadi poskrbeli za nekaj (čisto po nepotrebnem) napetih trenutkov - "standardno" sekanje ovinkov, zavijanje brez žmigavca... a sva uspela preživet še en dan... kar nekaterim žal ni uspelo :cry: danes tako naredila le 244 cestnih kmjev, jutri pa je - hvalabogu! - na sporedu Marof

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

danes sem SN :winkiss: peljal na sladoled v Izolo... zaradi gum tik pred totalno plešavostjo (menda v ponedeljek pridejo nove) sva skrajšala SVF in v Kalcah zavila levo skozi Podkraj in Col, nato v Ajdovščini za Planino, Erzelj in v Kobdilju spet na SVF-cesto proti Dutovljam in potem standardno do Izole, 3 kepce. tavelika limonada... luštne in zabavne male cestice okoli Planine in Erzelja, ma je blo treba kar pošteno garat, tko ostri ovinki so :) zadnje nevihte so pustile nekaj peska na cesti Kalce - Podkraj, zato previdno tam naokoli...

avtomobilisti so kot ponavadi poskrbeli za nekaj (čisto po nepotrebnem) napetih trenutkov - "standardno" sekanje ovinkov, zavijanje brez žmigavca... a sva uspela preživet še en dan... kar nekaterim žal ni uspelo :cry: danes tako naredila le 244 cestnih kmjev, jutri pa je - hvalabogu! - na sporedu Marof

Res bednih 392 km :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kočevje-Žužemberk-Trebnje-Mirna-Mokronog-Laško-Celje-Žalec-Trojane-Domžale-Rudnik-Ribnica-Kočevje

Temparaturno več kot odličnih 270km....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes en krog okoli Balatona, 360km. B) Vreme je bilo super, motoristov precej, avtov še več.

Sicer folk vozi 40 v naselju in 70 izven, zato ni čudno, da je gneča :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni kaj ne moreš naredit bolšga kroga kot: Ljubljana - Kranj - Jezersko - Bleiburg - Lavamund - Eibiswald- Radelpas - Radlje ob Dravi (premontaža pnevmatik - da sprobamo kako dela Dunlop Roadsmart) - Nazaj Radelpass - Eibiswald - Lavamund - Dravograd - Slovenj Gradec - do tukaj 250km (prenočitev) - Velenje - Prebold - Marija reka - Trbovlje - Litija - Radohova vas - Žužemberk - Dvor - Kočevje - Ribnica - Sodražica - Cerknica - Unec - Planina - 2x gor in dol po ridah - nazaj na Unec - Cerknica - Rakitna 2x gor in dol - Blagovica - Ljubljana - Ene 300km.

Skratka prvi dan spoznavanje Austrije (nisem še nikoli vozu), drug dan pa vožnja po Slovenskih nevarnih odsekih - same rumene table - skoz. Pa še v Rakeku me je policistka vstavla in od me ne zahtevala prvo pomoč. Kam pa naj jo stišam, če nimam kufra montiranega. Še dobro da je bil samo opomin.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi naša druščina se je danes spet podala na nedeljski izlet po sloveniji...

Začeli smo v Litiji nato: -Bogenjšperk-Dvor-Žužemberk-Novo Mesto-Otočec-Kostanjevica-Krško-Sevnica-Litija.

Ena lepa furca... Vmes smo se v Novem Mestu ustavili na največjih hamburgerjih kar sem ji kdaj videl!!! bi blo fino ce bi organiziral kaksno motosvetsko turo dol na hambi :) lastnica rekla da dobimo popust :naughty: :naughty:

Popravljeno . Popravil prefix
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Učer s frendam štartala: LJ, Kočevje, Delnice, Pag...nočitev, do Zadra pa po jadranki nazaj zopet na Delnice, Kočevje, LJ...zlo lepih tm nek ukol 700km...

Že tretji vikend zapored :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons bla: loški potok seveda:D nova vas rakek na autocesto dol do morja u ankaran mal se okopat:D pol pa lepo počasi do postojne spet na autocesto pol pa na ride rakek novo vas in pristanek u Loškem Potoku :D

blo kr fajn :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Arrr,kaj sem vama fouš!

Hola dečva,

ej ne bit fouš, v rednem poročilu moje vohunske službe piše da se menda kmalu srečamo, glih tam :whistle: :naughty: ...

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj Žalec,Pavličevo sedlo,železna kapla,Borovlje ,Korensko sedlo,Vršič,Trenta(namočili noge),Bovec,Tolmin,Idrija,Vaški boysi,Žalec.Lepih 430 km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj se mi je včeraj zgodilo... S punco sva šla po dolini Idrija-Most na Soči. Zraven je bil še kolega. Se peljemo bolj ST. Nakar pred sabo za ovinkom zagledamo podrto drevo čez cesto. Na desni potoštemane skale, na levi pa škarpa dol do reke. Kabel od električne napeljave se je še zelo tresel, kar je kazalo na to, da še ni dolgo tega, kar je zadeva padla čez cesto... Bili smo prvi na mestu in na srečo nismo bili nekaj sekund prehitri, sicer bi drevo morda padlo prav čez nas... Motorist, ki nas je prehitel nekaj kilometrov prej je še utekel nesreči.

Na desni je bilo še nekaj prostora , ker je bilo drevo podrto tako, da je bil na levi strani na tleh, na desni pa je obviselo v klancu... Potrebno je bilo brcniti stran nekaj vej in malo zemlje, pa smo se prerinili skozi... Nadalje na poti ni bilo nič več pretresljivega :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Povratek na ceste po dooolgem tri tedenskem premoru...

Vrhnika-Ljubljana-Vrhnika-Ljubljana-Vrhnika-Logatec-Godovič-Črni vrh-Col-Ajdovščina-Postojna-Planina-Logatec-Vrhnika

Slabih 200km danes.

... al je pasalo.

Popravljeno . Popravil Igorr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ljubljana, Kamnik, Gornji Grad, Mozirje, Polzela, Vransko, Trojane, Ljubljana. Lepa furca, lepo vreme. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pomojem je to Plöckenpass, če pa ni nej me pa dotem popravi.

K02_zq2.jpg

pravileh odgovor... :rolleyes: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moja prva vožnja je mimo :rolleyes: o kako dolgo časa sem čakala, da bom lahko pod to temo kaj napisala... danes sem končno opravila izpit in sem se z mojo ninjo odpravila malo naokoli, res malo, ker sem potem morala v službo, tako, da je otvoritvenih 30 km za mano... joj je bilo fajn :worship: :OK:

Za začetek samo bližnja okolica doma :rolleyes: Begunje, Bled, Lesce, Moste, Žirovnica,pa še mal tm po vaseh pa to, potem pa domov pa v službo... kratko, ampak sladko :worship: :worship: ... :010 :010

Popravljeno . Popravil KawasakiGirl
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj lepa fura iz Pivke,do Rijeke pa skozi Opatijo,Labin,Pulo in Poreč na obisk v Pineto k prjatlem na mrzu pir in ob obali domov.Vroče in lepo pa ful so cesto zrihtal od Rijeke do Pule.Še par kilometrov pa bo cela dobra. :evilgrin:

ker del ceste misliš, od labina do pule, ker lansk let sem se jest tam pelu, pa je blo obupn, tko da sem šel ta drugič čez učko, pol pa kr po hitri cesti do pule

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moja prva vožnja je mimo :rolleyes: o kako dolgo časa sem čakala, da bom lahko pod to temo kaj napisala... danes sem končno opravila izpit in sem se z mojo ninjo odpravila malo naokoli, res malo, ker sem potem morala v službo, tako, da je otvoritvenih 30 km za mano... joj je bilo fajn :worship: :OK:

Za začetek samo bližnja okolica doma :rolleyes: Begunje, Bled, Lesce, Moste, Žirovnica,pa še mal tm po vaseh pa to, potem pa domov pa v službo... kratko, ampak sladko :worship: :worship: ... :010 :010

Čestitke za izpit...pa čimveč srečnih in uživaških km .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitke za izpit...pa čimveč srečnih in uživaških km .)

Hvala, hvala ;) se srečamo ket na cest B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Braaaaaaaavo!!! Zdej se bomo pa že loh na cesti srečal, ne samo na Šobcu :P No, pa po pameti :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!