Skoči na vsebino

Yamaha FJR 1300

Priporočene objave

Objavljeno

Drgač pa vam iz prve roke lahko povem,da so policijski strokovnjaki že zlamal vsaj 2 od teh motorjev!Glede na to,da so bli včeraj opaženi na kondicijski vožnji,pa da je deževalo,se grem stavt,da je zlaman še kteri! :headbang: :devil: :yea1:

Objavljeno
Drgač pa vam iz prve roke lahko povem,da so policijski strokovnjaki že zlamal vsaj 2 od teh motorjev!Glede na to,da so bli včeraj opaženi na kondicijski vožnji,pa da je deževalo,se grem stavt,da je zlaman še kteri! :headbang: :devil: :yea1:

A lahko poveš. če bojo te zlamane prodajali in kje se to da kupit ?

Lahko ali še boljše ne PM.

Objavljeno

irski policaji imajo tudi FJR-jke, med drugim....

opaženi prejšnji teden - na splošno dosti motoristov po dublinu pri bistveno nižjih temperaturah, kot pri nas, pa še na dež niso občutljivi

Objavljeno
A lahko poveš. če bojo te zlamane prodajali in kje se to da kupit ?

Lahko ali še boljše ne PM.

Ha,to pa ne bi vedu,najbolj zihr je delta team.

Objavljeno
Ha,to pa ne bi vedu,najbolj zihr je delta team.

Tam so mi samo celega prodali :)

Ma bi kake zlamane za rezervne dele kupu. Take ojačane.

BTW: A kdo ve koliko stane nadomestek zadnjega zica, ki ga imajo policaji gor ?

Objavljeno

Homologiru leo vinčite :naughty: :naughty:

Objavljeno

jaz sem tudi razmišljal, da bi dal nove rore gor, že takoj, ko sem ga kupil. Sedaj po 1 letu pa originali tako dobro basirajo, da ni nikakršne potrebe več :worship:

Objavljeno
jaz sem tudi razmišljal, da bi dal nove rore gor, že takoj, ko sem ga kupil. Sedaj po 1 letu pa originali tako dobro basirajo, da ni nikakršne potrebe več :worship:

Ko boš moje slišu, te bo zopet prijelo razmišljanje :naughty: :naughty:

Objavljeno

ne me peljat v skušnjave :rolleyes:

vsekakor pa poročaj, ali se kaj pozna na odzivnosti mašine, ali naredi kako lukno v navoru (čeprav ne verjamem, da opaziš pri tako velikem navoru) - skratka dobre in manj dobre strani

Objavljeno

Kar lahko povem za sedaj je to, da je motor praktično brez luknje, konstantno vleče in se hitreje zavrti v višje obrate.

Objavljeno (popravljeno)

a si naredil še kake modifikacije na airboxu in podobno, da je lažje zadihal, ali samo rore nataknil?

jaz sem gledal novega remusa hexa.... (pa še nekaj) - lepa oblika, lep zvok - na youtubu (search: yamaha fjr remus) - mogoče drugo leto, če me bo denarnica tiščala

Popravljeno . Popravil Barth
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

oj, a je že kdo nataknil nove Dunlop Roadsmart na FJR? Se mi zdi, da so te velke mašine bolj občutljive na izbiro gum, pa me zanima, ali so že kakšne izkušnje.

tnx

Objavljeno
oj, a je že kdo nataknil nove Dunlop Roadsmart na FJR? Se mi zdi, da so te velke mašine bolj občutljive na izbiro gum, pa me zanima, ali so že kakšne izkušnje.

tnx

mene tudi. sicer sem silom prilike sedaj na diablo rosso, ampak bi tudi roadsmart probal, če je drugi ne boste čisto zašimfali.

Drugače pa so moje izkušnje za FJR:

1. Metzeler M3 (ampak prehitro gre in po 1500km začne karkasa sprednje gume popuščati).

2. Pirelli Diablo Strada (drži po suhem in po mokrem, dober nagib, dovolj visoka, da ne šrotaš s fusrasterji, ko pobereš ven distančnike in imaš fustrasterje že malo odbrušene).

3. Metzeler Z6, klasika, dobra v vseh pogojih ampak nekoliko dražja od strade zgoraj

99. Conti Road Attack. Čisti podn. Malo me sicer mika Conti Race ali Sport atack sprobati, ampak me izušnja z Road attack nazaj drži.

Kake pa imate drugi kaj izkušnje z gumami na FJRki ?

Objavljeno

Jaz pa ne odstopam ali pa mogoče bi probal mišelinke ta nove.

Kombinacija zadaj Dunlop D220 spredaj pa Qualifier se mi zdi enkratna gumi obrabim po celi površini.

Sedaj po novem zakonu ker malo bol šparam z gasom se mi zdi da bo obrabljena bolj sredina zato razmišljam

o Michelin Pilot road 2R TL ker so v sredini bolj trde.

lp: :worship:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Sami nastopači :whistle: :whistle: :lol1: :kva2: :smoke:

Tkole se majo v Parizu.............

post-12239-1211436213_thumb.jpg

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Za vzgled so. Kar v kratkih rokavih...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Sedaj ko imamo tako lepe prijatelje v modrem me sploh ne prepriča noben BMW

post-12987-1205745054_thumb.jpg

Eno od tele elitne konjenice že lahko "poceni" kupite so jo včeraj na dirki "Po Sloveniji" dali v refuzo!!!!! :eek:

Objavljeno
Eno od tele elitne konjenice že lahko "poceni" kupite so jo včeraj na dirki "Po Sloveniji" dali v refuzo!!!!! :eek:

a vaš kje mogoče ?

Objavljeno
a vaš kje mogoče ?

Razbil so nedaleč od Škofje loke,motor pa bo sigurno totalka.

Objavljeno

Živjo!

se že kaj govori o nasledniku FJR al bodo pri Yamahi še kar drgnili ta 8 let star model? Sicer je lep ampak mislem, da bi blo dobro mal zamenjat

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno
Živjo!

se že kaj govori o nasledniku FJR al bodo pri Yamahi še kar drgnili ta 8 let star model? Sicer je lep ampak mislem, da bi blo dobro mal zamenjat

Dobre stvari se ne menjajo tako hitro kot si bi mislil.

Objavljeno
Aja? Daj malo bolj razloži no...Predvsem del, da je sintetično olje v bistvu mineralno... :krneki:

Staro ko zemlja; spet sem nekej okrog olj iskal...

Ja nimaš mineralne pa sintetične vrtine; sintetično nastane v laboratoriju, kot surovina pa je mineralno...

Objavljeno

:whistle: Ali kdo pozna koga da prodaja kakšne druge in ne originalne izpuhe za FJR.

Hvala

JUNIOR

Objavljeno
:whistle: Ali kdo pozna koga da prodaja kakšne druge in ne originalne izpuhe za FJR.

Hvala

JUNIOR

Mass Italija ugodno ti pa zrihta

Objavljeno

Pozdravljeni !

Sem dokaj nov na tem forumu, spremljam vas kar nekaj časa a do sedaj še nisem aktivno sodeloval. Ker sem se zagledal v Yamhao FJR 1300, bil sem na testni vožnji, sedaj menjam motor. Sem lastnik Yamahe MT-03. Pri Moto HITU sem našel Yamaho FJR 1300 letnik 2003 in ima 32000 km

JE zelo lepo ohranjena, ali kdo kaj ve o tem motorju?

Na kaj naj bom pozoren?

Ali je 32000 km veliko za tak motor?

Koliko približno stanejo redni servisi?

Koliko menjava sklopke ?

Kakšno je kaj vzdrževanje kardana?

Za vsa mnenja in odgovore se vam zahvaljujem.

Marko Blažič

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!