bartoljdamjan Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 Nisem opazil, vendar mislim če imajo bmw-jaši svojo temo je prav da tudi kawaborci povemo kaj zanimivega o naših strojih , začnimo kar z ZZR-1400
sandokan6 Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 ljute su to mašine ImenitnaPriložnost 1
RHonda Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 Prav je da imamo svojo temo. Sam sem velik ljubitelj, predvsem ninj pa naj bo 6,7,9,10,12. Sicer pa se tudi zzr 1400 nebi branil :worship: ImenitnaPriložnost 1
Tomozuki Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Še en Kawafighter tukaj :) Moj je zdaj tretji pri bajti (pred tem VN800 classic in ZX-6R). Lastnik prejšnjih dveh je bil foter. ZZR-1400? Ko bi vsaj modelček imel :rolleyes:
HHV Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Tudi sam sem ljubitelj kave. Najbolj paše zjutraj, po kosilu se je pa tudi ne branim. Za ta naslov je pa steklo nekaj intelektualnega švica. :naughty:
gebre Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Še eden :grim . Sicer trenutno po srcu, ampak se zna v 2-3letih kakšna stvar spremeniti
HHV Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Tisti ki študiramo kako iz Kawlsaklna na kej druzga, smo izdajalci, a ne de? :grim :kva2:
Pervy Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Tisti ki študiramo kako iz Kawlsaklna na kej druzga, smo izdajalci, a ne de? :grim :kva2: oproščeno ti je samo če greš na pešhondo ali kolo :whistle:
jupiter Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Tudi meni je Kawasaki zelo blizu in mogoče se še letos vrnem na Kwaka. Sicer sem zdaj na Hondah, ampak moja prva motorja sta bila pa Kawasakija - KLE 500 in ZR-7. Sicer pa: Boro_Majstorovic___Kawasaki__.mp3 :whistle:
greenninja Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 (popravljeno) Fellin´ like home here.. :evilgrin: (tema pa se najbrž ne bo ravno dolgo obdržala..) Popravljeno Januar 24, 2008. Popravil greenninja
bartoljdamjan Objavljeno Januar 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 vsak išče svoj stroj sej če ga najde je pa vprašanje idealno ne obstaja al pa tud kawa je stroj k ma dušo je za na cesto in na stezo
MarduK Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Tisti ki študiramo kako iz Kawlsaklna na kej druzga, smo izdajalci, a ne de? :grim :kva2: Sevede... :whistle:
strom Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 OK, me že prov firbec matra, kdo ma zdaj mojo kwako? ImenitnaPriložnost 1
motofrik Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Takole...: kot mulcu na MZ-ju mi je kolega dal svojega Z900 za en krog. Božanski občutki, kaj naj rečem. Sem menjal kar nekaj znamk motorjev, zdaj pa imam že drugega zapored Kawasakija. In ob menjavi (upam da še pred pomladjo), ciljam spet na Kawla. Verjetno sem Kawaman zaradi onega 900... :whistle:
Cartman Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Mene je pa Kawasaki najdu, ene 7 let nazaj, zarad prejšnjega lastnika mi je pošteno zredčil frizuro. Elisa je zadevo sanirala, in z mojim oldijem sva res prjatla. Mogoče letos postanem ene sorte izdajalc. ampak zelenko ostane v garaži, za nedeljsko furo in spomin. Takih ne delajo več..... ;)
Jure Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Tudi jaz sem ljubitelj Kawasakijev :D Sicer sem trenutno na GSXRju 750, ampak moj prvi motor je bil Kawasaki in upam, da bo naslednji tudi --> ZX-10R :kva2: Bi se že to rundo oziral po Kawasakiju, če bi le obdržal med svojo ponudbo tudi ZX-7R :) Drugače pa je tudi Suzuki zakon :evilgrin:
Jeger Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 ooouuujeeeeee....kawapower :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 vsak išče svoj stroj sej če ga najde je pa vprašanje idealno ne obstaja al pa tud kawa je stroj k ma dušo je za na cesto in na stezo :worship: Tudi jaz sem ljubitelj Kawasakijev :D Sicer sem trenutno na GSXRju 750, ampak moj prvi motor je bil Kawasaki in upam, da bo naslednji tudi --> ZX-10R :kva2: Bi se že to rundo oziral po Kawasakiju, če bi le obdržal med svojo ponudbo tudi ZX-7R :) Drugače pa je tudi Suzuki zakon :evilgrin: glavno da si s srcem pri nas :OK: ...jaz tudi ponosen lastnik kawasakija, in sicer zx-6r...kaj naj rečem...motor in pol :worship:
bartoljdamjan Objavljeno Januar 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 vidm da ste kar zagreti kawaborci naši zelenčki so tehnično u vrhu in u štric z ostalimi vidim (berem) kako tile bmw-aši hvaljo svoje nekateri so vozil kawe zdaj so pa zavistni k so šli na slabše cena pa je ohoho :worship:
_THUNDER_ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Sevede... :whistle: ti je že žal, ha? :naughty: (zdaj pa sploh ko mamo svojo temo :kva2:lol ) LET THE GOOD TIMES ROLL!!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
HHV Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Zelene kawe so za kozlat. Sploh Ninje do 10! Čefurska konfekcija.
HHV Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 ... kawa je stroj k ma dušo je za na cesto in na stezo A tisto ko se pod štant gasom zaganja je pa srce, a ne de? Slabši ste ko Ducatisti.
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Zelene kawe so za kozlat. Sploh Ninje do 10! Čefurska konfekcija. se podpišem :whistle: SILVER rocks :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se