Schultz Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Ne ne ne ne bom še malo počakav, da se cesta sčisti in da bodo toplejši dnevi :naughty: pole pa peljem Kawo na sprehod :whistle: :whistle: :evilgrin: ma oštja ku si fin.....kaj so ceste še preveč kakane??? Dej peli Kawo na sprehod, ki komaj čaka.
fossil Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 ma oštja ku si fin.....kaj so ceste še preveč kakane??? Dej peli Kawo na sprehod, ki komaj čaka. glavni razlog je v tem, da je pjanc težak poklic, ane PETARDA46? :evilgrin:
Mutika Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Ste se kaj vozili danes? :naughty: Seveda ste se! Smo! :010 Uh, bilo je motorjev ... več kot mušic. :worship: Logarska se je kopala v soncu, še vsa pod snegom ... moj kwakič je kar predel od zadovoljstva. Upam, da bomo imeli srečo in za našo furco izbrali dan, podoben današnjemu. Do takrat pa obilo srečnih kilometrov.
fossil Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 res nas je blo več ko mušic, kar mi zelo odgovarja, potem manj dela.. :rolleyes:
PETARDA46 Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 ma oštja ku si fin.....kaj so ceste še preveč kakane??? Dej peli Kawo na sprehod, ki komaj čaka. hehe... pridi v idrijo če upaš :naughty: Pa pazi da ne dobiš kakšno kepo snega v glavo :whistle: :whistle: glavni razlog je v tem, da je pjanc težak poklic, ane PETARDA46? :evilgrin: :whistle: bomo o tem v živo, ko se srečamo :evilgrin:
fossil Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 hehe... pridi v idrijo če upaš :naughty: Pa pazi da ne dobiš kakšno kepo snega v glavo :whistle: :whistle: :whistle: bomo o tem v živo, ko se srečamo :evilgrin: sej bi se pršu sankat, sam sm se spomnu, da se morem preselit :whistle:
Mutika Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Oj, kawasakiči, a je že kdo koga prvonaaprilil? :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Oj, kawasakiči, a je že kdo koga prvonaaprilil? :whistle: :yes: :lol1:
RHonda Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Jest sm fotra najebu, da sn avto razbil...pa še verjev je :lol1:
fossil Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Oj, kawasakiči, a je že kdo koga prvonaaprilil? :whistle: na žalost zaradi preobremenjnosti na faksu pozabu :headbang: Jest sm fotra najebu, da sn avto razbil...pa še verjev je :lol1: js bi tud verjel :evilgrin:
RHonda Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Zdej bi se pa že lahko začeli menit za kawa-furco. Predlogi, mnenja ?? Od jutri sm jest v polni bojevi opremi :worship:
fossil Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Zdej bi se pa že lahko začeli menit za kawa-furco. Predlogi, mnenja ?? Od jutri sm jest v polni bojevi opremi :worship: kaj si biu pa prej? :blink:
RHonda Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Imel sem motorje pri mehaniku, jutri pa jih grem iskat .)
fossil Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 ah zo, sam da si zdej na standby-ju :yea1:
Mutika Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Zdej bi se pa že lahko začeli menit za kawa-furco. Predlogi, mnenja ?? Od jutri sm jest v polni bojevi opremi :worship: Spet motoriziran? :worship: Če me spomin ne vara, smo rekli po prvomajskih praznikih oz. koncem aprila ... ko bodo dnevi daljši in vreme bolj stabilno. Pa ne zaradi občutljivosti, ampak zaradi večjega gušta. Hja, pa Tomozuki še motor rihta, še ni čisto vse gotovo. :rolleyes: In brez Tomozukija ne grem. :grrr
Jeger Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 ta vreme je podn .... pa še zbolu sm ..... :BUA: ....
Pervy Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 tema kawaborci je postala nepregledna - ko bo kaj pametnega pooblaščam mutiko da me obvesti. :headbang:
Mutika Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 (popravljeno) tema kawaborci je postala nepregledna - ko bo kaj pametnega pooblaščam mutiko da me obvesti. :headbang: Pooblastilo sem vzela zelo resno in lahko računaš, da boš obveščen takoj, ko bo kaj konkretnega, o čem bi bilo dobro, da si obveščen. :winkiss: Popravljeno April 3, 2008. Popravil Mutika
greenninja Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 In za ta vikend imam dober občutek, da je čas, da probam zakurblat raketo. (Menda so samo neke plohe napovedane..) Nasploh mam dober feeling glede tega vikenda. :grim Kaj pa mate vi, draga banda v planu? V kaj ste letos obuli mopede?
decaf Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 In za ta vikend imam dober občutek, da je čas, da probam zakurblat raketo. ( A zeleno raketo tudi??? :naughty: :naughty:
greenninja Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 A zeleno raketo tudi??? :naughty: :naughty: A mala te mika? :naughty: No- go. Ali pa. :grim
decaf Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 A mala te mika? :naughty: No- go. Ali pa. :grim Ja, ja ta mala ^_^
Sanda7 Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 a jutr bo padla ena turca nej hudiča da ne bi
Mutika Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 In za ta vikend imam dober občutek, da je čas, da probam zakurblat raketo. (Menda so samo neke plohe napovedane. .) Nasploh mam dober feeling glede tega vikenda. :grim Kaj pa mate vi, draga banda v planu? V kaj ste letos obuli mopede? :worship: Jaz imam letos (od februarja dalje, ko je bilo pač vreme sprejemljivo) kakih 1.900 km v riti, kwak pa je obut še od lani v Bridgestonke ... pri obutvi motorčka pa sem itak čisto bosa. Pojma nimam. Vsi mi nekaj svetujejo, najbolj pa se zanesem na moje "mentorje", ki imajo že pripravljene mehkejše gume za moj moped, ko bom zdajšnje spolirala. Bojda za moj stil vožnje trenutno vozim "hlode" :slap: ! Me prav zanima, kako se bo vse skupaj razpletalo, hehe. a jutr bo padla ena turca nej hudiča da ne bi Ti si prava. Kakor hitro je možnost, gremo na moped! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se