greenninja Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 a jutr bo padla ena turca nej hudiča da ne bi Če ne drugače- do prve oštarije. :grim
Sanda7 Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 ah ne ne odkar ne kadim tud po oštarijah ne hodm več no vsaj tolk ne k prej :rolleyes: ponavad te dneve k se gor usedem grem pol dol tam k ga zajaham,se prav mam ta tedn dopoldanske furce pred šihtom se prav tja po enih 100in več km glih mal za lušt. Jutr pa če bo vreme bom na motorju cel dan najbrž da kr sama k ne vem če bom najdla kakšno druščino,ki bi zajahala dopoldne nardila eno furco s postankom kosila in postankom koffi time pa enkrat prot večeru bi bla doma,sicer ture še nimam glih v mislih mogoč pade trasa prot črnomlju,kolpa tam okrog en mal,mogoče kočevje-dvor(odojk že vabi) drgač pa do Pule in nazaj,no ja se bom že odločila v najslabšmu primeru za prvim kolesom,kamr gre pa gre,če bi se kdo rad pridružil pa ni problema,sm prilagodliva še pa še tko da ni panike,sam upam da ne bo vreme sfižlo plane
Sanda7 Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 jao mene iščem koga za družbo med tem ko se na našmu http://www.roadshadows.com/forum/viewforum.php?f=5 forumu že vse lepo zmenili tko da če kdo rab druščino štartamo iz RID 11:15 proti portorožu ter nazaj na kras na pasulj ter v domžale k vaškim na sejem
Tomozuki Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Spet motoriziran? :worship: Če me spomin ne vara, smo rekli po prvomajskih praznikih oz. koncem aprila ... ko bodo dnevi daljši in vreme bolj stabilno. Pa ne zaradi občutljivosti, ampak zaradi večjega gušta. Hja, pa Tomozuki še motor rihta, še ni čisto vse gotovo. :rolleyes: In brez Tomozukija ne grem. :grrr Kak si ti dobra :worship: :blush: Ja, moped gre k Šilerju v ponedeljek (dosti dela pomoje ne bo imel), plastike naj bi bile konec tedna gotove, potem je še treba smerokaze pritrdit (nove)... računam na to, da čez 2 tedna bom že na njem. In seveda krofi :D
siks Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 a od kawaborcev se pa ne upa kdo javit, da bi nam zorganiziral kake fajne majce v smislu kawasaki, ninja, green white black, motoGP team ipd. podobno kot so s hornetaši in bmjaši združli. po mojem bi pa šlo kr neki majc, in s tem popust pri tisku!!!!???
hilton Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 a od kawaborcev se pa ne upa kdo javit, da bi nam zorganiziral kake fajne majce v smislu kawasaki, ninja, green white black, motoGP team ipd. podobno kot so s hornetaši in bmjaši združli. po mojem bi pa šlo kr neki majc, in s tem popust pri tisku!!!!??? hja očitno bos mogel znamko motorja menjat! al pa ti jaz kaksno triumph pošljem :naughty: pod pogojem da jo bos nosil ko se bos z kawo vozil :whistle:
RHonda Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 a od kawaborcev se pa ne upa kdo javit, da bi nam zorganiziral kake fajne majce v smislu kawasaki, ninja, green white black, motoGP team ipd. podobno kot so s hornetaši in bmjaši združli. po mojem bi pa šlo kr neki majc, in s tem popust pri tisku!!!!??? Jaz poznam eno firmo kjer lahko uštimajo majice- 15eur za komad z logotipom. Pomojem bi bil fajn logotip napis kawaborci pa kakšen ninja ali kawa napis še zraven. Jest se lahko javim da naredimo majice samo je treba prej zmenit se za logotip in pobrat denar :worship:
Jure Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 Ideja ni slaba, ampak 15eur po komadu je občutno predrago, se da dobit precej ceneje :)
Pervy Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 za od 20 € dalje dobiš že original kawasaki majice, vsaj jaz si tu in tam privoščim kako :whistle:
Mutika Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 a od kawaborcev se pa ne upa kdo javit, da bi nam zorganiziral kake fajne majce v smislu kawasaki, ninja, green white black, motoGP team ipd. podobno kot so s hornetaši in bmjaši združli. po mojem bi pa šlo kr neki majc, in s tem popust pri tisku!!!!??? Meni pa se le zdi, da bi mi raje prej kako furo skupaj sklamfali, pa se potem o majicah pogovarjali? Hm? :rolleyes: hja očitno bos mogel znamko motorja menjat!al pa ti jaz kaksno triumph pošljem :naughty: pod pogojem da jo bos nosil ko se bos z kawo vozil :whistle: Mali, spet si glasen. Ti se raje najprej na kako vožnjo z nami spravi, pa mi boš potem triumph majico poklonil, ne le obljubljal. Le fejst veliko moraš najt, saj veš, da nisem ravno drobčkana. :whistle:
Sanda7 Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 a od kawaborcev se pa ne upa kdo javit, da bi nam zorganiziral kake fajne majce v smislu kawasaki, ninja, green white black, motoGP team ipd. podobno kot so s hornetaši in bmjaši združli. po mojem bi pa šlo kr neki majc, in s tem popust pri tisku!!!!??? za majce sm jz tud že omenla enkrat sm oz dvakrat sm jih zrihtala za kačje ride team,pa jih mam še zdej en kupc doma (mal je zoprna zadevšna ko folk naroči potem pa ne pride prevzet,nekaterim se potem še po paket na pošto ne da in to ravno pri velikosti xxxl :rolleyes: drgač pa lohk jih tud za nas zrihtam cena pa odvisna od naročila no za 10€ jih lohk zrihtam zihr z enobarvnim logom al napisom in to zadaj večji in spredaj manjši(po želji) sam naročilo nej bi bilo za to ceno vsaj 15komadov za 30kom pa bi se dalo najbrž zment za 8€ drgač pa poštninaz odkupnino za eno majco pride 2,5€kr drago. predlagam da nekdo ki ima neke ideje kako bi zadevšna zgledala,naredi najprej nek osnutek pol se pa lohk naprej menmo sicer pa več glav več ve tako da z idejami na plan bi blo pa mogoče res fajn da jih imamo že na furi oz da se jih recmo tud na furi prevzame drgač pa jz sm takoj za majco(zmeri prov pride)
fossil Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 še vseeno bi se tam nekje za 1. maja raje zmenil za kako furo...slične majice se pa tudi ne bi branil :grrr (s plačilom seveda)
Mutika Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 še vseeno bi se tam nekje za 1. maja raje zmenil za kako furo...slične majice se pa tudi ne bi branil :grrr (s plačilom seveda) Ti boš doma za 1. maja? Po moje bo kar precej ljudi raztepenih okoli po bližnji in daljni okolici. Predlagam furco po prvomajskih.
Tomozuki Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Bom probal kakšno "logo" zadevo narediti.
siks Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 tk se govori! 8-10 eur bomo pa že dali, če so kolkrtolk kvalitetne majice!
fossil Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Ti boš doma za 1. maja? Po moje bo kar precej ljudi raztepenih okoli po bližnji in daljni okolici.Predlagam furco po prvomajskih. sej to je to, za 1. maja nimam faksa in mam več časa :headbang: tk se govori! 8-10 eur bomo pa že dali, če so kolkrtolk kvalitetne majice! sem povsem za
RHonda Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 za majce sm jz tud že omenlaenkrat sm oz dvakrat sm jih zrihtala za kačje ride team,pa jih mam še zdej en kupc doma (mal je zoprna zadevšna ko folk naroči potem pa ne pride prevzet,nekaterim se potem še po paket na pošto ne da in to ravno pri velikosti xxxl :rolleyes: drgač pa lohk jih tud za nas zrihtam cena pa odvisna od naročila no za 10€ jih lohk zrihtam zihr z enobarvnim logom al napisom in to zadaj večji in spredaj manjši(po želji) sam naročilo nej bi bilo za to ceno vsaj 15komadov za 30kom pa bi se dalo najbrž zment za 8€ drgač pa poštninaz odkupnino za eno majco pride 2,5€kr drago. predlagam da nekdo ki ima neke ideje kako bi zadevšna zgledala,naredi najprej nek osnutek pol se pa lohk naprej menmo sicer pa več glav več ve tako da z idejami na plan bi blo pa mogoče res fajn da jih imamo že na furi oz da se jih recmo tud na furi prevzame drgač pa jz sm takoj za majco(zmeri prov pride) To bi bilo prav super. Predlagam, da se na kawa-furci dogovorimo glede tega. Kaj pa konec aprila bi bil kdo za furco ? Sobota, nedelja ? Jest lahko vsaj še tri kandidate s kawami dobim za zraven :worship:
fossil Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 To bi bilo prav super. Predlagam, da se na kawa-furci dogovorimo glede tega. Kaj pa konec aprila bi bil kdo za furco ? Sobota, nedelja ? Jest lahko vsaj še tri kandidate s kawami dobim za zraven :worship: se javim kot četrti :whistle:
PETARDA46 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 se javim kot peti :naughty: (sm še frišno meso za kawa borca :whistle: )
RHonda Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Vidva sta itak že zraven :) Tisto pa so novi kandidati...
greenninja Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 hja očitno bos mogel znamko motorja menjat!al pa ti jaz kaksno triumph pošljem :naughty: pod pogojem da jo bos nosil ko se bos z kawo vozil :whistle: Ti samo pošlji, za pucat kawe je tudi imitacija bombaža ok.. :naughty:
Mutika Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 To bi bilo prav super. Predlagam, da se na kawa-furci dogovorimo glede tega. Kaj pa konec aprila bi bil kdo za furco ? Sobota, nedelja ? Jest lahko vsaj še tri kandidate s kawami dobim za zraven :worship: Jaz bi tudi bila zraven, če bo le čas. In če bo Tomozuki, hehe. :rolleyes: Ti samo pošlji, za pucat kawe je tudi imitacija bombaža ok.. :naughty: :OK: :D
hilton Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Jaz bi tudi bila zraven, če bo le čas. In če bo Tomozuki, hehe. :rolleyes: :OK: :D :worship: :worship: bom se vzdržal nadaljnih komentarjev. mutika saj sem ti povedal da mam se nalepke fraj, triumph bo lepo ka kawla pasal :whistle:
Mutika Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 :worship: :worship: bom se vzdržal nadaljnih komentarjev. mutika saj sem ti povedal da mam se nalepke fraj, triumph bo lepo ka kawla pasal :whistle: :winkiss: Saj si cool dečko. Itak veš, da se hecam.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se