Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

mi gremo pa drugi teden po to :naughty:

Objavljeno
tud jest mam sivega... sej bi prpopav sliko motorja sam me je strah da bo kdo pizdiu da ne spada v to temo :evilgrin: drugače če dobim kje kaj ti sporočm...Sej smo skorej sosedi :naughty:

no pol se pa rajs vidmo u kšnem lokalu :P

Objavljeno
mi gremo pa drugi teden po to :naughty:

:worship:

Objavljeno

fossil sei se nc nehvalm sam povem k 05 letnika sta 2 in se mi zdi da ona ma oni drugi mudel :)

Objavljeno

no če je 05 letnik je 05 letnik, model pa je lahko drug....to je še tisto prehodno obdobje....sta pa modela 04 pa 05 bila delana v letu 2005

Objavljeno

Dejmo rajš kakšno konkretno rečt ne pa te brezvezarije; na katerem zboru se dobimo, kdaj bo kawa-fura itd...Gre kdo na MK Panthers Celje 30.5.2008, sem govoril z mojim soimenjakom, ki je predsednik tega kluba in ta zbor bo res 1A- zakaj ? -pridejo DIVLJE JAGODE :worship: Asfalt pa je po celem placu tak da bomo mal kurili gume :worship:

Objavljeno
no pol se pa rajs vidmo u kšnem lokalu :P

He nimam motorja da bi se vozu od lokala do lokala... lohk pa udarmo kdaj kakšno turo :naughty: drugače mam popolnoma istega kot ti... barva, oblika... :evilgrin:

ma ti si že naredu kakšn km?

Objavljeno
Dejmo rajš kakšno konkretno rečt ne pa te brezvezarije; na katerem zboru se dobimo, kdaj bo kawa-fura itd...Gre kdo na MK Panthers Celje 30.5.2008, sem govoril z mojim soimenjakom, ki je predsednik tega kluba in ta zbor bo res 1A- zakaj ? -pridejo DIVLJE JAGODE :worship: Asfalt pa je po celem placu tak da bomo mal kurili gume :worship:

Hm ta mk pantehr je zanimiva... drugače upam da mi uspe it na prvo dalš furo u Umag 9.maja na zbor :naughty: :naughty:

Objavljeno
Dejmo rajš kakšno konkretno rečt ne pa te brezvezarije; na katerem zboru se dobimo, kdaj bo kawa-fura itd...Gre kdo na MK Panthers Celje 30.5.2008, ...

Mi smo itak vsako leto tam. :grim

@Sanda: letos brez fotoaparatov! :P

Mimogrede: kawa fura bo zdaj po 1. maju ali kdaj?

Objavljeno
fossil sei se nc nehvalm sam povem k 05 letnika sta 2 in se mi zdi da ona ma oni drugi mudel :)

it was a joke :headbang:

Objavljeno

ja sam res :naughty: a bojo arcnije že naret do takrat :whistle:

drgač pa ja itak fura po 1.MAJU sej to bo vsak cajt mislm maj

Objavljeno

He he ti že skačejo arcnije po glavi :whistle: :whistle:

Objavljeno

Arcnije so že berajt, ne skrbi. Sploh pa je še nekaj lanske robe ostalo nesprobane. :naughty:

Objavljeno
He nimam motorja da bi se vozu od lokala do lokala... lohk pa udarmo kdaj kakšno turo :naughty: drugače mam popolnoma istega kot ti... barva, oblika... :evilgrin:

ma ti si že naredu kakšn km?

ma neki sm naredu okol 100km morm se registrerat

Objavljeno

MOTORI, MOTORI, MOOOOOTOOOORIIIIII :yea2:

Objavljeno

No Kawaborci.... jest sm že sprobu kako je če ti Ninja izpahne prst na nogi :whistle: :whistle: Še pošteno se nism šou pelet pa že mam hudiča... in vse vredu in prav, pridem v bolnico mi dajo gips za 6 tednov :alien1: :alien1: :alien1: Samo par urc je biu gips gore... zdej ga že ni več :naughty: :naughty: Kdo pa še rabi prste na nogah... moji so vsi zakrneli :P :P :P

Me pa neki zanima... je kakšna možnost, kako bi Ninjo 05 letnik znižal, sej pridem s prsti do tal, ma vseeno mi je malo previsoka :? Se opravićujem za :topic:

Objavljeno

:topic: ko si glih ti, sm se potrudu pa skeniral...naročiš lahko v Louis-ovi prodajalni na celovški (LJ), če ti je odveč furca

zni__evanje.bmp

Objavljeno
:topic: ko si glih ti, sm se potrudu pa skeniral...naročiš lahko v Louis-ovi prodajalni na celovški (LJ), če ti je odveč furca

hvala hvala :evilgrin: kr zanimiva zadevca O:-) Koliko sm ti dolžn za pomoč??? :OK: :naughty: :naughty: Bom vidu, možn da pade kar furca, samo bom mogu počakat še 6 tednov da si porihtam nogo :evilgrin:

Objavljeno
No Kawaborci.... jest sm že sprobu kako je če ti Ninja izpahne prst na nogi :whistle: :whistle:

In kako mojstrovino si izvedel? :naughty:

Objavljeno
In kako mojstrovino si izvedel? :naughty:

Am tko je zgledalo... :xx: Sm se pelev v en klančec, kjer je prostora ravno za en avto, in nasproti prideta motorist in avto šola... Do tukaj vse uredu in prav!!! Lepo sm se stisniu na desno stran ceste da sta šla motorist in avto šola mimo, ampak ko sm se ustaviu in sm hotu stopalo dati na asfalt, enostavno asfalta ni bilo... ker je biu tisti pokrov od kanalizacije, pa še ta je biu nižje od sfalta in je bila prou stopnička, jest sm pa stopil direkt na stopničko in me je spodbilo. In s prsti sem loviu celo težo motorja in še sebe... tko da sm raje prste si spahnu kot pa Ninjo spustu na tla :)

Objavljeno

a to si se vozu bos al u sandalah,mokasnikah?? :krneki:

Objavljeno
a to si se vozu bos al u sandalah,mokasnikah?? :krneki:

Ma sej ni važno,sam da ni šla Ninja po tleh :worship: :worship: :worship: .

Objavljeno
Am tko je zgledalo... :xx: In s prsti sem loviu celo težo motorja in še sebe... tko da sm raje prste si spahnu kot pa Ninjo spustu na tla :)

:unsure:

Auuuč!

No ja, važno, da si ni motor prstov polomil. Bi mu še kakšen noht šel dol ... no, to je ljubezen do Kwaka!

:worship:

Objavljeno

Kwak fura ... je ravno nekje na sredini meseca, zato predlagam nedeljo, 18. maj 2008.

Meni osebno je še vedno najbolj všeč tista Sandina varianta. Ste za?

Objavljeno
hvala hvala :evilgrin: kr zanimiva zadevca O:-) Koliko sm ti dolžn za pomoč??? :OK: :naughty: :naughty: Bom vidu, možn da pade kar furca, samo bom mogu počakat še 6 tednov da si porihtam nogo :evilgrin:

ne govor bedarij, pa nogo si porihti, da gremo na furo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!