Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
a to si se vozu bos al u sandalah,mokasnikah?? :krneki:

ja moja napaka... sm biu v copatih ker sm hotu prepelet motor iz ene garaže v drugi,da mu naredim servis in je vsega 100m... No ja sej na koncu sm ravno tko prepelev samo da so prsti bli na nogah vsak po svoje :whistle: :whistle:

Objavljeno
:unsure:

Auuuč!

No ja, važno, da si ni motor prstov polomil. Bi mu še kakšen noht šel dol ... no, to je ljubezen do Kwaka!

:worship:

Ne ne ni take krize, je hujš :naughty: , sm meu izpah prsta, tko da je iz členka mi vn vrglo :krneki: (sej lohk dam sliko :whistle: )

ne govor bedarij, pa nogo si porihti, da gremo na furo

Razumem šefe :blush:

Objavljeno
Am tko je zgledalo... :xx: Sm se pelev v en klančec, kjer je prostora ravno za en avto, in nasproti prideta motorist in avto šola... Do tukaj vse uredu in prav!!! Lepo sm se stisniu na desno stran ceste da sta šla motorist in avto šola mimo, ampak ko sm se ustaviu in sm hotu stopalo dati na asfalt, enostavno asfalta ni bilo... ker je biu tisti pokrov od kanalizacije, pa še ta je biu nižje od sfalta in je bila prou stopnička, jest sm pa stopil direkt na stopničko in me je spodbilo. In s prsti sem loviu celo težo motorja in še sebe... tko da sm raje prste si spahnu kot pa Ninjo spustu na tla :)

Ti pa si apostol :slap: Jest raj cel motor razbijem, kot pa da se prstu kaj naredi. To se je men enkrat pri zx-6r naredlo ko sm šel na ride, pa sm spustu na kla motor, k sreči mu ni bilo nič...Če bo pa kawa- fura 18.maja pa jo boste spet prestavli na junija pa tko naprej...Jest predlagam da se kawaborci nekak zmenmo pa 27.aprila spijemo pri Štifti en pir pa bo :OK: Mojo telefonsko lahko pošljem na pm..

Objavljeno (popravljeno)
Ti pa si apostol :slap: Jest raj cel motor razbijem, kot pa da se prstu kaj naredi. To se je men enkrat pri zx-6r naredlo ko sm šel na ride, pa sm spustu na kla motor, k sreči mu ni bilo nič...Če bo pa kawa- fura 18.maja pa jo boste spet prestavli na junija pa tko naprej...Jest predlagam da se kawaborci nekak zmenmo pa 27.aprila spijemo pri Štifti en pir pa bo :OK: Mojo telefonsko lahko pošljem na pm..

Hja majster sm še študent, ne serjem sovdov :rolleyes: No glede fure, da ne bom jest prej pocelu noge kot boste vi kam štartal! Sej drugače sm dons že sedeu na Ninji in probav če se lahko peljem... mal bo jeba... ma se ne udam :naughty: :naughty: :evilgrin:

Popravljeno . Popravil PETARDA46
Objavljeno

kje je Štifta :blink:

Hja majster sm še študent, ne serjem sovdov :rolleyes: No glede fure, da ne bom jest prej pocelu noge kot boste vi kam štartal! Sej drugače sm dons že sedeu na Ninji in probav če se lahko peljem... mal bo jeba... ma se ne udam :naughty: :naughty: :evilgrin:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

jaz sn tui bolj za 27. april ja, kaj te vem ki bom že maja hehe

Objavljeno

Ajaaa, zaj sem komaj vidla, meni noben termin ne odgovarja. Se ob nedeljah ne vozim. :closedeyes:

Objavljeno
Ajaaa, zaj sem komaj vidla, meni noben termin ne odgovarja. Se ob nedeljah ne vozim. :closedeyes:

gospodov dan. cvrite se v peklu grešniki :naughty: :naughty:

Objavljeno

A štrajkaš ob nedeljah? :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno
...Če bo pa kawa- fura 18.maja pa jo boste spet prestavli na junija pa tko naprej...Jest predlagam da se kawaborci nekak zmenmo pa 27.aprila spijemo pri Štifti en pir pa bo :OK: Mojo telefonsko lahko pošljem na pm..

jaz sn tui bolj za 27. april ja, kaj te vem ki bom že maja hehe

27. april sicer ni napačen datum, vendar to ni skupna furca, DejaVu. Bo že to dosežek, če bo tale pijačka ratala.

Namreč, glede na odzive mi je vedno bolj jasno, da bo skupna Kawafura težje izvedljiva kot premik Severno ameriške tektonske plošče ... vsak na svojo stran vleče.

Datum 18. maj sem predlagala pač zato, da en datum za začetek sploh obstaja.

Ni panike. Ko se boste dogovorili, če se boste, se bom z veseljem priključila.

Greenninja, a lahko vprašam ... zakaj pa se ob nedeljah ne voziš? :unsure:

Objavljeno
Greenninja, a lahko vprašam ... zakaj pa se ob nedeljah ne voziš? :unsure:

Ker tudi sama na maram če mi v nedelo sosed kosilnico navija in rada tudi jaz dam mir drugim.

Drugače pa se zajebavam.

Moped je od danes naprej registriran in končno perajt za na cesto.

Se vidimo kmalu. No, ko bo suho zunaj.

:yes:

Objavljeno

Pozdravljeni Kawaborci in Kawaborke :yea1:

Naj se predstavim sem nov kawaborec z GPZ 500S l93 iz Lj in moram priznat, da sem totalno navdušen nad motorjem.

Prva liga bajk :OK:

lp

Objavljeno

Naj se predstavim sem nov kawaborec z GPZ 500S l93 iz Lj in moram priznat, da sem totalno navdušen nad motorjem.

lp

dobrodošel med elito :OK:

Objavljeno

lp

Dobrodošel!

Objavljeno
dobrodošel med elito :OK:

:eek:

U, kar med zvezde, Nejkoo? :P

Objavljeno

lp

Dobrodošel... pa veliko varnih km, da ne boš tak revež kot sm jest letos :kva2: :kva2:

Objavljeno

kje bi dobil prtljažnik za kufer za GPZ??

a ma kdo kakega za zdilat

Objavljeno
Ker tudi sama na maram če mi v nedelo sosed kosilnico navija in rada tudi jaz dam mir drugim.

Drugače pa se zajebavam.

Moped je od danes naprej registriran in končno perajt za na cesto.

Se vidimo kmalu. No, ko bo suho zunaj.

:yes:

Objavljeno

če bo 27.aprila fura ..... me žal ne bo .....zjutraj štartam v dubrovnik ....povratek 3.maj .... dobr se mejte na furi .... pa se vidmo :)

Objavljeno

Evo, končno mi je uspelo otvorit sezono še z mojo drago. Včeraj sve naredile beri/piši celega 0,8 kilometra. Od tega 0,3 po šodru.

Občutki neopisni, spomnilo me je zakaj sem motorist. :lol1:

Danes generalno čiščenje na sporedu.

Če bo sonce v nedelo... A smo se kaj zmenili ali nič? :hmm: Kraj, čas,...?

Objavljeno

Zdravo druščina.Sm se mel namen tudi jst pridružit furci,pa vidim da bo najbrž (žal) že to nedeljo (služba pač) :cry: .V prihodnje,če bo kej placa še za mojo malenkost,bi se vam rad pridružil.Do takrat pa GASA :OK:

Objavljeno

Jutri grem jest Slovenia all-around :worship: Komi čakam

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!