maggio Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Eno vprašanje kako se sliši pri gpz 500s ketna (v motorju) ker slišim en čuden moteč zvok med 4000 in 5000 obrati (saj mogoče, da ni nič ampak tko mal cvikam da ni kej) drgač je pa vse ok.
RHonda Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Jest bi dal na tvojem mestu mehaniku za peljat, da on sliši. Pejd v Domžale v Eliso in prosi Tomaža, nej ti mal pogleda .)
tOOn Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Jas prodavam eno 2006 er6n :evilgrin: ce bi kdo kupo naj kr klikne:P
mačka27 Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Eno vprašanje kako se sliši pri gpz 500s ketna (v motorju) ker slišim en čuden moteč zvok med 4000 in 5000 obrati (saj mogoče, da ni nič ampak tko mal cvikam da ni kej) drgač je pa vse ok. Hej!!!! NI PANIKE!!!!! Jest sm morila vse možne serviserje, ker gpzjčka matra 4500 obratov, pa tm okol..... nad- je bolš, pa -od je bolš.... Med njimi tud Tomaža z Elise. Pa ma prevoženih okol 48000-od tega je moj greh okol 42000... motorček dela ko majka, sam jebejo ga tisti vmesni obrati, kt si opisal, tko da ni kj za skrbet...
maggio Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Hej!!!! NI PANIKE!!!!! Jest sm morila vse možne serviserje, ker gpzjčka matra 4500 obratov, pa tm okol..... nad- je bolš, pa -od je bolš.... Med njimi tud Tomaža z Elise. Pa ma prevoženih okol 48000-od tega je moj greh okol 42000... motorček dela ko majka, sam jebejo ga tisti vmesni obrati, kt si opisal, tko da ni kj za skrbet... hvala za tolažbo, sej se mi je zdelo da ni nič samo nek čudn zvok se sliš med 4000 in 5000 obrati pod in nad je pa čist ok. :worship:
RHonda Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Kawasaki is piece of shit. Ali po domače zanič motor, jest razen 9ke ne kupim nobenega več. Od japoncev sigurno najslabši motor. Amen.
miha Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Kawasaki is piece of shit. Ali po domače zanič motor, jest razen 9ke ne kupim nobenega več. Od japoncev sigurno najslabši motor. Amen. kup hondo :naughty:
Ninjaraider Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Kawasaki je zakon. :OK: :OK: :OK: :evilgrin:
fossil Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Kawasaki is piece of shit. Ali po domače zanič motor, jest razen 9ke ne kupim nobenega več. Od japoncev sigurno najslabši motor. Amen. mogoče si ti kriv, ne motor :whistle:
mačka27 Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 mogoče si ti kriv, ne motor :whistle: :yea1: :yea1: :yea1: men dela ko anglčk....za naslednjega kt zberem keš- kupm čist istega!!!! Sam q*rac je, kt ga v evropi več ne prodajajo.... Tko da mi ni še čist jasn..... sicer bo pa ta pru treba šiht dobit pa napraskat zanga.... tko da...tačas.... nedam, nedam, nedam, (ga nikamor) hehehehe :wub: :wub: :wub:
mačka27 Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Kawasaki je zakon. :OK: :OK: :OK: :evilgrin: :worship: :worship: :worship:
zverko Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Kawasaki je zakon. :OK: :OK: :OK: :evilgrin: no...tale k ga mam zdej je moj tretji kawasaki....ja sj res zdj ga morem hvalt :whistle: :whistle: :worship: :worship:
drjack_dj Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 men dela ko anglčk....za naslednjega kt zberem keš- kupm čist istega!!!! :hmm: akhm :whistle:
mačka27 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 hvala za tolažbo, sej se mi je zdelo da ni nič samo nek čudn zvok se sliš med 4000 in 5000 obrati pod in nad je pa čist ok. :worship: Ej, če le lahko-KARKOLI- KADARKOLI :winkiss:
mačka27 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 (popravljeno) :hmm: akhm :whistle: ja no, ata Drjack, no.... :whistle: .... ....če seveda odšteješ mojo golcvarsko ravnanje in predvsem rezultate le tega :blush: :blush: :blush: O:-) .... hihihihi :winkiss: JBG ! Na JURIŠ, pa na motor, pa v hribe :OK: :yea1: :yea1: Popravljeno Maj 4, 2008. Popravil mačka27
Ninjaraider Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 no...tale k ga mam zdej je moj tretji kawasaki....ja sj res zdj ga morem hvalt :whistle: :whistle: :worship: :worship: Moj je prvi,mam ga že tretjo sezono.Vse,kar je bilo potrebno so bili redni servisi. ..........Ga nedam :chase: . Mogoče,čez neki časa,ko ga bom menju za 10-ko :evilgrin: .
k0ci Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 poglejte kaj je kwak naredil na grobniku v petek (klasa 600cc) na štartu....štartal iz 6. mesta KLIK :worship:
Ninjaraider Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 poglejte kaj je kwak naredil na grobniku v petek (klasa 600cc) na štartu....štartal iz 6. mesta KLIK :worship: No koment :worship: :worship: :worship: :worship:
zverko Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Moj je prvi,mam ga že tretjo sezono.Vse,kar je bilo potrebno so bili redni servisi...........Ga nedam :chase: . Mogoče,čez neki časa,ko ga bom menju za 10-ko :evilgrin: . jst bi tud 10-ko... :whistle: men mal manj manka....sn že pr 9-ki.... :P
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 poglejte kaj je kwak naredil na grobniku v petek (klasa 600cc) na štartu....štartal iz 6. mesta KLIK :worship: Prehitro štartal pa še malenkost več kubikov mel?
k0ci Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 če dobro pogledaš so štartali istočasno, samo je kwak bol potegnil potem........ne vem pa kaj te moti tistih 37cc več, saj ima nova r6 približno 5kw več kot tale kwak, ki je 03/04 letnik!!!......pa še ni nujno da je zx6r, lahko da je RR verzija, kateri pa ima 599cc
hilton Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 če dobro pogledaš so štartali istočasno, samo je kwak bol potegnil potem........ne vem pa kaj te moti tistih 37cc več, saj ima nova r6 približno 5kw več kot tale kwak, ki je 03/04 letnik!!!......pa še ni nujno da je zx6r, lahko da je RR verzija, kateri pa ima 599cc ma prehiter start :naughty: sevedno trdim da je to kankula :whistle: :whistle: aja kawl seveda
JMatic Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 lol tip je drgac pobegnu za pol motorja...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se