reesko Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 ejeje niste za akcijo :D , ja kje pa ti predlagaš da bi se dobli
greenninja Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Pa kaj me briga, gnjavim pa prosim vas več ne. :grrr Danes greva z mojim šefom na furo v Gamsa (SB) okrog 19h. Če bo kdo v bližini.. Saj, dve kawi na kupu sta že skor skupina, ane? :grim LP
k0ci Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Pridite na Belvi, imam enih 15 minut do tja. :P ja, itak :lol1: ...pridite k meni v garažo, da se lahko jaz samo iz postelje zvalim po štengah v pritličje :slap: najbolj da odpremo en live chat, da bo lahko vsak tulil z domačega naslanjača
BremzPenzl Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Pa kaj me briga, gnjavim pa prosim vas več ne. :grrr Danes greva z mojim šefom na furo v Gamsa (SB) okrog 19h. Če bo kdo v bližini.. Saj, dve kawi na kupu sta že skor KURVARIJA? :grim LP ja, itak :lol1: ...pridite k meni v garažo, da se lahko jaz samo iz postelje zvalim po štengah v pritličje :slap: najbolj da odpremo en live ŠANK, da bo lahko vsak ulil z domačega naslanjača O.K. samo do drugega torka mormo nehat :worship: ker ob sedmih morm bit pr Lipi :evilgrin:
pjero Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 ejeje niste za akcijo :D , ja kje pa ti predlagaš da bi se dobli na dinosu :evilgrin: :evilgrin:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 na dinosu :evilgrin: :evilgrin: Tam nas počakaš, ali kaj? :hmm:
Sanda7 Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 pa sej sploh niste resni kaj bom mogla nazaj kawlna nabavt da bom izpeljala furo :naughty:
RAF Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Ej Grenka...ker vidim da se neki s Kwak divizijo družim...a si jest tud morem nitkarco omislit? :whistle:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Ej Grenka...ker vidim da se neki s Kwak divizijo družim...a si jest tud morem nitkarco omislit? :whistle: Tebi ni treba, ti si že brez kawe ok. :yes: Samo lahko pa bi bile tvoje postojanke na furah malo inovativnejše, ali pa, da bi na njih delal vsaj en kelnar.. :hmm:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 pa sej sploh niste resnikaj bom mogla nazaj kawlna nabavt da bom izpeljala furo :naughty: Ti izdajalka pa sploh ne brenči tukaj okrog. Pa ne zaradi prodaje kwaka temveč zarad tega ker raj speesdiš iz države kot prideš probat nova arcnije! :evilgrin: :BUA: :P
RAF Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Tebi ni treba, ti si že brez kawe ok. :yes: Samo lahko pa bi bile tvoje postojanke na furah malo inovativnejše, ali pa, da bi na njih delal vsaj en kelnar.. :hmm: Hm...jaz pa šef sma se kr strinjala...okol izbire postojanke... :naughty: :rolleyes: Getriba včeri je bla ok...pa še z malim bi bla zadovoljna... :naughty: :naughty: :naughty:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Hm...jaz pa šef sma se kr strinjala...okol izbire postojanke... :naughty: :rolleyes: Getriba včeri je bla ok...pa še z malim bi bla zadovoljna... :naughty: :naughty: :naughty: Aham, kot Tomo Vinkovič z batom od štirke.. :lol1: Samo.. Nevem prijatelj kolikšno nerodnost ti toleriraš ampak tisto včeraj pa je bilo že preveč. :grim
RAF Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Aham, kot Tomo Vinkovič z batom od štirke.. :lol1: Samo.. Nevem prijatelj kolikšno nerodnost ti toleriraš ampak tisto včeraj pa je bilo že preveč. :grim Mogoč bat od štirke...sam se pa 16.000 vrti... :naughty: :naughty: Ja no...jo treba mal bolj na trdo prjet...mislim...kje je pa šef...da še on kaj pokomentira...da ne bom sam jaz okol ušes dubo :unsure: :unsure:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Mogoč bat od štirke...sam se pa 16.000 vrti... :naughty: :naughty: Ja no...jo treba mal bolj na trdo prjet...mislim...kje je pa šef...da še on kaj pokomentira...da ne bom sam jaz okol ušes dubo :unsure: :unsure: Šefe bil pravkar doma in je reku, da se z vsem kar poveš strinja in je vprašal, če maš danes kaj časa, "Baba ti pa pejd na Golico." :grrr I wonder why.. :hmm: :lol1: Grozna sta.
RAF Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ja sej res...bi se morala s šefom za juter zment...sam ne vem kje bi se dobila....mogoče pri rogatem bitju... :whistle: :naughty:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ja sej res...bi se morala s šefom za juter zment...sam ne vem kje bi se dobila....mogoče pri rogatem bitju... :whistle: :naughty: Ja šefe je rekel, če že danes. V nekih šifrah je govoril, kao, če se pri nekem Jegru dobita, da ti že veš kje to je.. :grrr
RAF Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Ja šefe je rekel, če že danes. V nekih šifrah je govoril, kao, če se pri nekem Jegru dobita, da ti že veš kje to je.. :grrr hm...a to je tam ko majo za Tomo Vinkovič rezervne dele... :whistle: :whistle: :whistle: Ja ne vem jaz...ko bo šef reku da pridem...se bomo pač potrudli pridet... O:-) :slap: Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil RAF
decaf Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Evo "šefe" se javlja....ja bi se lahka dobili pri jegru oz. pri rogaču :whistle: ....treba neke dele nabavit za Tomota Vinkovičevega :naughty: Bolš, da se čimprej zmemna dokler sem še lahko glasen...sm še na šihtu za ograjo...pol ure je še cajta, pol pa ne bo več tako varno :D
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Evo "šefe" se javlja....ja bi se lahka dobili pri jegru oz. pri rogaču :whistle: ....treba neke dele nabavit za Tomota Vinkovičevega :naughty: Vama pripravim sendviče za s sabo? :hmm: :grim :P
decaf Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 A vegetarjanske sendviče?? Ker mesa je tam zadosti :whistle: :P :P :P :devil: :devil: :D
RAF Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Vama pripravim sendviče za s sabo? :hmm: :grim :P dej nam rajš sladki greh spakiri... :whistle: :whistle: :whistle: pa še fajn se bo segrel do tam... :naughty: :naughty: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 bo treba počas smetarje poklicat se mi dozdeva :rolleyes:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 bo treba počas smetarje poklicat se mi dozdeva :rolleyes: Pust to pr mir, tako se vsaj nekaj menmo, o kawah se kot keže nimamo nič. @Decaf: dragi moj, tudi v vsaki še tak slabi mesnici je meso. @RAF: bojo ribe z zelenjavo ok? sem lih konzerve vzela s hladilnika, ker si si zaželel nešto vruče.. Evo, da me bo off: kawa gre danes na furo. Štajerska in Koroška v planu.
Mutika Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Pust to pr mir, tako se vsaj nekaj menmo, o kawah se kot keže nimamo nič. @Decaf: dragi moj, tudi v vsaki še tak slabi mesnici je meso. @RAF: bojo ribe z zelenjavo ok? sem lih konzerve vzela s hladilnika, ker si si zaželel nešto vruče.. Evo, da me bo off: kawa gre danes na furo. Štajerska in Koroška v planu. Super! Moja pa jutri in v nedeljo. Najbrž nekam dalje, kot po notranjosti kure. In vsem kawaborcem, kot tudi ostalim, želim en res lep vikend! :winkiss: @ Sanda7 ... škoda, da nisi več kawaborka. Ne bi smetarjev klicala. :whistle:
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 kaj zaj rete v soboto kam...grinika je nekaj pravla za celje...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se