Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
kaj zaj rete v soboto kam...grinika je nekaj pravla za celje...

Plani zaenkrat nespremenjeni. :yes:

Objavljeno
Plani zaenkrat nespremenjeni. :yes:

ja povej kdaj kje...če nebojo žabari k nam prišli na furo bom se mogo it nekam pelat ne...pa ti ko si iz murske bi blo fajn da se dobimo v mb pa gremo skup, ker men se nea da vozit samemu, ker te grem kuj raje na avtocesto pa puni hakl da sn takoj tam :D

Objavljeno
ja povej kdaj kje...če nebojo žabari k nam prišli na furo bom se mogo it nekam pelat ne...pa ti ko si iz murske bi blo fajn da se dobimo v mb pa gremo skup, ker men se nea da vozit samemu, ker te grem kuj raje na avtocesto pa puni hakl da sn takoj tam :D

Popolnoma vseeno za uro in lokacijo, samo da nebo prezgodaj. :)

(v murski me že od včeraj ni tak da neomo mogli skup)

Objavljeno

No od danes naprej sem tudi jaz ponosna lastnica Kawasakija... sicer je mala ninja (ninja250r) ampak je vseeno Kawasaki in evo mene, sem najsrečnejši človk na svetu :D B)

Objavljeno
No od danes naprej sem tudi jaz ponosna lastnica Kawasakija... sicer je mala ninja (ninja250r) ampak je vseeno Kawasaki in evo mene, sem najsrečnejši človk na svetu :D B)

ISKRENE ČESTITKE IN NAJVEČ MOŽNIH UŽITKOV NA NJEJ, PREDVSEM PA VARNE KILOMETRINE. :OK:

In naj te oni, ki samo jamrajo čez kawasakije ne zmedejo, so res čist fajn motorčki. :yes:

Objavljeno

no, zdj se pa koncno lahko dobimo kj na zbiljah :D

Objavljeno

Čestitke pa srečno :)

Objavljeno

me prav zanima koliko se vas bo uspelo ju3 zbrat :unsure: :unsure:

aja smem polek če si kawasaki majco oblečem.samo se bojim da boste zaradi mede dosti stali saj triumpf pa to :grim

Objavljeno
ISKRENE ČESTITKE IN NAJVEČ MOŽNIH UŽITKOV NA NJEJ, PREDVSEM PA VARNE KILOMETRINE. :OK:

In naj te oni, ki samo jamrajo čez kawasakije ne zmedejo, so res čist fajn motorčki. :yes:

Hvala hvala... ja jest sem zaljubljena v Kawasakije že skoz... tako, da je moj prvi motor moral bit Kawasaki... in če se bo ta dobro odrezal, bo naslednji tudi Kawasaki :naughty:

Objavljeno
Čestitke pa srečno :)

Hvala

Objavljeno

Ej, BRAVO in ČESTITKE!

:worship:

Sicer je mala ninja? Sicer?? :unsure:

Sploh ni pomembno! Kwak je, pa ne le to ... prav je tako! Če boš spoznavala vse lepote in se zavedala vseh pasti motorizma z malimi koraki, bodo potem tisti večji in veliki le še nadgradnja tvojega znanja.

Na motorju se ne boš mučila, ampak predvsem uživala!

In to je smisel vsega.

Tako imaš vse možnosti, da postaneš prava mojstrica!

BRAVO!

:OK:

Objavljeno
Ej, BRAVO in ČESTITKE!

:worship:

Sicer je mala ninja? Sicer?? :unsure:

Sploh ni pomembno! Kwak je, pa ne le to ... prav je tako! Če boš spoznavala vse lepote in se zavedala vseh pasti motorizma z malimi koraki, bodo potem tisti večji in veliki le še nadgradnja tvojega znanja.

Na motorju se ne boš mučila, ampak predvsem uživala!

In to je smisel vsega.

Tako imaš vse možnosti, da postaneš prava mojstrica!

BRAVO!

:OK:

Hvala :) ja napisala povedala sem da je mala ninja, ker sem bila tukej na forumu deležna že raznoraznih kritik glede te ninje... samo men je motor najlepši, res dobr zgleda, pa še učila se bom lahko, ustreza mi po višini,... res sem vesela, da mi ga je ratal dobit... in to čisto po naklučju... danes je res moj srečen dan... komej čakam, da bom na cesti in začnem uživat... se srečamo ket ane Kawaborci/borke... .)

Objavljeno
Sploh ni pomembno! Kwak je, pa ne le to ... prav je tako!

Jes mam tui Krawasakija! :krneki:

Objavljeno
Hvala :) ja napisala povedala sem da je mala ninja, ker sem bila tukej na forumu deležna že raznoraznih kritik glede te ninje... samo men je motor najlepši, res dobr zgleda, pa še učila se bom lahko, ustreza mi po višini,... res sem vesela, da mi ga je ratal dobit... in to čisto po naklučju... danes je res moj srečen dan... komej čakam, da bom na cesti in začnem uživat... se srečamo ket ane Kawaborci/borke... .)

čestitam, kljub temu da mi je ta motor strašno antipatičn...glavno da si ti vesela :OK:

Objavljeno

@KawasakiGirl ne sekiraj se za take ki pljuvajo po tvojem motorju glavno da je tebi všeč :naughty:

jaz mam tud starega GPZ 500S men je všeč za druge me pa kaj dost ne briga :krneki:

lp

Objavljeno
@KawasakiGirl ne sekiraj se za take ki pljuvajo po tvojem motorju glavno da je tebi všeč :naughty:

jaz mam tud starega GPZ 500S men je všeč za druge me pa kaj dost ne briga :krneki:

lp

Ne sej se ne sekiram... sam tko napišem zmer ane... ja men je tud moja ninja najlepša... tko da bo prav užitek, ker imam ta motor, ki sem si ga želela že od malih nog... no ja manjša različica, ampak kawasaki ninja pa je... in to še zelena... sploh ne morm vrjet da sem imela tako srečo, da sem jo dobila, ravno tako kot sem jo želela... pa že par mesecev jo iščem naokol, danes se je pa kar prikazala pred mano :worship: no... potem bo pa kaka ninja zx6r... upam... ampak zdej so najprej na vrsti užitki z mojo novo ljubeznijo :rolleyes: :naughty: :evilgrin:

Objavljeno

Kawagirl, greva na koleno? :naughty:

Objavljeno
Kawagirl, greva na koleno? :naughty:

hehe... tud to bo enkat... :naughty:

Objavljeno

ow ma kei jutri se kei dogaja al kei? :closedeyes:

Mislim kje se dobijo zelenkoti, ka sem tkao len pa se mi ne da brat za napre in za nazai....mooow

Amen :krneki:

Objavljeno

v celjo s dobimo greninija bo tam jaz tui a še par komadof jaz prijem oko l128 ih ko da prijem k sebi pa to pa bo čaga pune hakle se vijomo okol 12 ih f celju

Objavljeno

Jaz in Decaf prideva kasneje, ker je ob 12h čas šele za jutranje kavice pri nas.. :yes:

Objavljeno
Jaz in Decaf prideva kasneje, ker je ob 12h čas šele za jutranje kavice pri nas.. :yes:

,MATER ste szaspanuhui daj pokliči me te ko bota tam sje mapš telefon oj pa se čujemo...sej mogopče bom jaz tui bolj dugo spal hehe

nejkooooooooooooooooooo

Objavljeno
,MATER ste szaspanuhui daj pokliči me te ko bota tam sje mapš telefon oj pa se čujemo...sej mogopče bom jaz tui bolj dugo spal hehe

nejkooooooooooooooooooo

Tvoj tel.? 112? 113? :blink:

Objavljeno
Tvoj tel.? 112? 113? :blink:

heheh O31 867 003, zaj pa rem spazt

Objavljeno
heheh O31 867 003, zaj pa rem spazt

Ti pa DejaVu... 28 nickov vsak. :rolleyes:

:slap:

Se čujemo ju3.

Noč.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!