bartoljdamjan Objavljeno Januar 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 Sicer pa peter hec mora bit pa čeprav je slab,čas je čas leti---kawa pa še bolj :worship:
Guest Brumer Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 (popravljeno) Tale pero--Brumer je mal hud , sej poznate tisto " odpustite jim saj ne vedo kaj delajo :worship: " amen :010 :010 :010 Kar draži vse boš dobil nazaj. :nono: Milo za žajfo!!!! Nepozabi kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade!!!! Ps:evo ti pošljem eno sliko lani Grosglockner,da se malo pomiriš OK!! Oprosti mi ni ratalo probam šenkrat OK Popravljeno Januar 26, 2008. Popravil Brumer
Guest Brumer Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 daj no Brumči.. za burek nimaš... me veseli, da si zadovoljen s svojim konjičkom, samo pegaz pa tudi ni.... prej kljuse Nebom komentiral,pravo ima si izbral :lol1: še bolj bi ti pristojalo kar PI..A !!! :slap: :lol1:
Guest Brumer Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 draga je bila tale tvoja kawua Nesekiraj se :eek: je dobil popust(avtošola),pa še davek bo refondiral OK.Eni pač znajo dacarje scat pelat OK. :beer2:
bartoljdamjan Objavljeno Januar 26, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 kaj čmo jst sem že pal v njo pa sem tut vn splezou Tole zgoraj pero si verjetno prebral OBVESTILO: Prosimo, da si pred objavami v temah, ki se tičejo podjetij (trgovin, serviserjev, prodajalcev...) preberete dobre prakse izražanja kritik in pohval na forumu motosvet.com.
Guest Brumer Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 DAMJAN tudi slike svojega motorja se lima v drugi temi (predstavitev motorja) OK. Ps:kar pa sprašuješ ali pod..bavaš pa dobiš odgovor neglede v kateri temi to počneš. :worship:
Dadi Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Zelene kawe so za kozlat. Sploh Ninje do 10! Čefurska konfekcija. No a je treba takole, če ni drugačnih je pa zelena čefurska barva, za kozlat, čist brez domišlije ! :headbang:
_THUNDER_ Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Nebom komentiral,pravo ima si izbral :lol1: še bolj bi ti pristojalo kar PI..A !!! :slap: :lol1: oooo.. tako poceni sem jo odnesel... :rolleyes: sem mislil, da bom letel na tvojo črno listo.. :fredy: hvala ti za milost, Brumč Almighty... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Cartman Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 ma dejte no. Vsi vemo, de so BMWjaši najbpametnejši, naboljši, najhitrejši, najdlje jim nese, najdražji seveda, Najnaj tehnićno dodelani.....in to je treba ponavljat čimvečkrat. čimpogosteje, in v čimveč temah. moto:stokrat ponovljena laž postane resnica. (nobenmu nebom nikoli priznal, de mi je f800gs zeeeeloooo všeč :ninja: )
gusti Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Kak že gre una pesem: Zajahaj svojo Hondo, prehiti Kawasaki ... al kako že gre? Kdo koga prehiti? :lol: (js tut ne priznam da mi je f800gs zelo všeč :worship: ... ko bom velik ga bom kupu na skrivaj :naughty: )
Pervy Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 ma dejte no. Vsi vemo, de so BMWjaši najbpametnejši, naboljši, najhitrejši, najdlje jim nese, najdražji seveda, Najnaj tehnićno dodelani.....in to je treba ponavljat čimvečkrat. čimpogosteje, in v čimveč temah. moto:stokrat ponovljena laž postane resnica. pozabil si dodati da se morejo posrat v čisto vsako temo pa čeprav je to tema o kawi. enako velja za nadljudi z triumphi. očitno je treba podrejenost na cesti kompenzirat z številom hvalnic na forumu. :krneki: skratka kawa kot firma mi je všeč in trenutno ne vidim drugega mopeda ki bi me potegnil drugam, neglede na očitno superiornost drugih znamk.
JeRn3j Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 No a je treba takole, če ni drugačnih je pa zelena čefurska barva, za kozlat, čist brez domišlije ! :headbang: kaj da ni drugačnih :P :whistle:
Red Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Še eden. Četrta Kawa zapovrstjo, včasih ji ob bok parkiram tudi Suzo, pa orglce so večkrat prišle na tretman, ma gre vse hitro od hiše... :whistle: ...bi kar vedel, zakaj jih vozijo k meni :whistle: ...poseben odnos in :wub: se pač opazi. Pa jih prpelejo, da so še njihove deležne kanček tega. Evo, taki smo kawaborci :D , za vse je plac pod soncem, mamo viška ljubezni. BTW: Me tudi veseli, draga srenja, da se na oni strani luže dogaja - precej zeleno je pri vrhu :grim , bomo rekli kakšno o tem ali ne smemo? Ampak tam preko so vsi butli, kajnede? :lol1: Čao-ći :winkiss: .
bartoljdamjan Objavljeno Januar 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 pozabil si dodati da se morejo posrat v čisto vsako temo pa čeprav je to tema o kawi. enako velja za nadljudi z triumphi. očitno je treba podrejenost na cesti kompenzirat z številom hvalnic na forumu. :krneki: skratka kawa kot firma mi je všeč in trenutno ne vidim drugega mopeda ki bi me potegnil drugam, neglede na očitno superiornost drugih znamk. Tako je se strinjam trenutno ni stroja ,ki bi boljš peljal kot moj kawič
Jure Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 No ja seveda je, moj Suzuki :evilgrin: Sesamhecampress :) Drugače pa računam v roku dveh let na ZX10r parkirano v garaži :OK:
rrrr Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Tako je se strinjam trenutno ni stroja ,ki bi boljš peljal kot moj kawič Ah seveda je. Sosedov mulc pravi, da ga čez njegovega Piaggota ni. Stoposto zihr. Sicer mu jaz ne verjamem, ker se mi zdi moj muck bistveno najboljboljšejši. Ane da res. No ja, ko bom velik, bom mogoče kawo kupil, potem bo pa že mogoče drugače . Ampak zdaj še ne. Tako je to s temi beraškimi malhami. :whistle: rrrr
HHV Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Ah seveda je. Sosedov mulc pravi, da ga čez njegovega Piaggota ni. ...Tako je to s temi beraškimi malhami. :whistle: rrrr Hja, saj tisti, ki so en cilinder zgubili se res lahko le s Piaggoti in beraško malho primerjajo. :evilgrin: Ni ga čez kawo, lepo toplo in dišečo.
rrrr Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 (popravljeno) Hja, saj tisti, ki so en cilinder zgubili se res lahko le s Piaggoti in beraško malho primerjajo. :evilgrin: Ni ga čez kawo, lepo toplo in dišečo. Kdor zna po treh, zna tud po štirih. :naughty: Dolgo, brez ... Popravljeno Januar 30, 2008. Popravil rrrr
HHV Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Kdor zna po treh, zna tud po štirih. :naughty:Dolgo, brez ... Bemtiš, ta odgovor bi pa lahko predvidel. :blush: :slap: :wacko:
bartoljdamjan Objavljeno Februar 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 Kva je zdej vsi še spite ,jaz že menam gume na moji KAWI in čakam spet lepše vreme za kakšen džirro :D
Jeger Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 js pa še mal šraufam ...ampak konc februarja bo že ready to race :D ... no ja sej od začetka bomo bl počas :)
RHonda Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 Tudi meni je Kawasaki zelo blizu in mogoče se še letos vrnem na Kwaka. Sicer sem zdaj na Hondah, ampak moja prva motorja sta bila pa Kawasakija - KLE 500 in ZR-7. Sicer pa: Boro_Majstorovic___Kawasaki__.mp3 :whistle: Ja sam tale boro ga je mal posral...Not v komadu je sound od F1, ki nima blage veze z našimi kawlni. Rajš bi dal not kakšen sound od enega naših ponosov- zxr-750 :worship: :worship:
Tomozuki Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Mah, jaz bom verjetno kar ostal na svojem ZR-ju. Za moje potrebe idealen motor. Vsaj toliko, kolikor ga rabim. Itak je treba za stanovanje šparat :)
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) moja kawasakica je vsak vikend redno v pogonu- ne sicer kake resne ture, ampak tak malo za dušo, zdaj gre še na redni servis in registracijo, pa bo vsakodnevno v pogonu hehe... :OK: Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil _Nejkoo_
sandokan6 Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 zelena je kawlnov prepoznavni znak, tako da prava kawa mora bit zelena :worship: in zato je tudi v moji garaži zelena torpedotraktorji
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se