reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Ti pa DejaVu... 28 nickov vsak. :rolleyes: :slap: Se čujemo ju3. Noč. jaz sem nejko in mam klone, imam polno accountov, včasih si še sposodim od dobrih prijateljev tak j ko je risko :worship: ...nisn pa traki čudak ko dejavu...se vijim oju3 ja :OK:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 jaz sem nejko in mam klone, imam polno accountov, včasih si še sposodim od dobrih prijateljev tak j ko je risko :worship: ...nisn pa traki čudak ko dejavu...se vijim oju3 ja :OK: On je frajer, ko vozi miga, ne pa mi s kawasakiji.. :evilgrin:
Diablo Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 (popravljeno) Na srečo sem se KAWASAKIJA tako ali tako hitro rešo :whistle: HONDA rules :worship: aja pa YAMAHA tud ni slaba v takem stanju kot je sedaj :whistle: By the way, da žensko popravimo MiG-29s je. Popravljeno Maj 31, 2008. Popravil Diablo
greenninja Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Na srečo sem se KAWASAKIJA tako ali tako hitro rešo :whistle: HONDA rules :worship: aja pa YAMAHA tud ni slaba v takem stanju kot je sedaj :whistle: By the way, da žensko popravimo MiG-29s je. In koga tu to zanima? :blink: In ženske ni treba popravljat, ker se ni nič zmotila ampak ji je za podrobnosti o zrakomlatih kere si se ti leta in leta piflal, gladko vseeno. :grim
fossil Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Na srečo sem se KAWASAKIJA tako ali tako hitro rešo :whistle: HONDA rules :worship: aja pa YAMAHA tud ni slaba v takem stanju kot je sedaj :whistle: By the way, da žensko popravimo MiG-29s je. kokrat si mami iz rok padu ko si biu majhen? :whistle:
reesko Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 In koga tu to zanima? :blink: In ženske ni treba popravljat, ker se ni nič zmotila ampak ji je za podrobnosti o zrakomlatih kere si se ti leta in leta piflal, gladko vseeno. :grim ufff to so pa res božanstva ustvarjena od ljudi :worship: ...letalstvo je zakon :OK:
Diablo Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 In koga tu to zanima? :blink: In ženske ni treba popravljat, ker se ni nič zmotila ampak ji je za podrobnosti o zrakomlatih kere si se ti leta in leta piflal, gladko vseeno. :grim Pravim, da je KAWASAKI jajca :whistle:
fossil Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Pravim, da je KAWASAKI jajca :whistle: saj slovenščine se nauč če se že na motorje ne spoznaš :evilgrin:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Pravim, da je KAWASAKI jajca :whistle: Kawasaki ni jajca, Kawasaki je motor :evilgrin:
reesko Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Kawasaki ni jajca, Kawasaki je motor :evilgrin: 250 je jajca, pa kawasaki gor al dol :P :D
pjero Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Tam nas počakaš, ali kaj? :hmm: te greva pa v mrdo....vrede???
greenninja Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 (popravljeno) te greva pa v mrdo....vrede??? Zgleda da vsi retardiranci, ki majo 5 minut časa pišejo tule.. In mrda ni varna, poglej kaj je nastalo ko sta to počela tvoja mami pa ati. Popravljeno Maj 31, 2008. Popravil greenninja
pjero Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Zgleda da vsi retardiranci, ki majo 5 minut časa pišejo tule..In mrda ni varna, poglej kaj je nastalo ko sta to počela tvoja mami pa ati. tudi ti maš 5 minut tuki... kaj tisto o retardiranih???sebe misliš??
greenninja Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 tudi ti maš 5 minut tuki...kaj tisto o retardiranih???sebe misliš?? Bralno razumevanje ti tudi ne leži ravno, a?
pjero Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 (popravljeno) tudi ti maš 5 minut tuki...kaj tisto o retardiranih???sebe misliš?? halooooooooooo ?????tud na vse vas ki tu pišete.......leti tole... Popravljeno Maj 31, 2008. Popravil pjero
reesko Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 grinika ki si bla danes jebemo ej, mi te čakamo tam ti pa se komaj zbudiš doma ko smo mi že celi zašvicani pod kombinezoni :D nejko
Ninjaraider Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 halooooooooooo ?????tud na vse vas ki tu pišete.......leti tole... Ti se pa maš kao za full pametnega :BUA: :nono: :BUA:
Ninjaraider Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Pravim, da je KAWASAKI jajca :whistle: Ti že veš,kaj je motor :topic: , ti ki voziš drek pumpo 1100 :lol1: :lol1: :lol1:
reesko Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 zgleda da ma tip prow....sam temo je mal falil... tole bi moral tuki napisat največji jajc od motorja - motosvet.com forum ps lep večer.. kaj pa ti voziš če ni skrivnost? nejko
pjero Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 kaj pa ti voziš če ni skrivnost? nejko kravo.....hondo
Diablo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Ti že veš,kaj je motor :topic: ,ti ki voziš drek pumpo 1100 :lol1: :lol1: :lol1: Baba kot baba vedno vse pametne :whistle: Imel sem kawasakija, hondo in sedaj yamaho. In če bi spet kupil SS bi gotovo vzel Hondo 2007 model cbr 1000rr repsolko.
Diablo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) Še nekaj za KAWASAKI ljubitelje samo kawasaki team lahko kaj takega naredi :headbang: Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil Diablo
fossil Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) zaradi kawasakijeve moči ne rabi okroglih koles za hitrost :evilgrin: Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil fossil
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se