Diablo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Sicer pa nimam nič proti lastnikom kateri furajo kawasakije le svoje menje sem povedal. Če pa se kdo upal :kva2: na to si je pa sam kriv.
reesko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Sicer pa nimam nič proti lastnikom kateri furajo kawasakije le svoje menje sem povedal. Če pa se kdo upal :kva2: na to si je pa sam kriv. alo ko vijim da si iz ptuja, pridi kaj v maribor, bomo šli na furo, boš vijo kaj 600ccm kawasaki nareji iz tvoje drek pumpe :D nejko
Diablo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) Reesko vem kaj cbr900 stara kanta naredi iz ninje 600 proti Šentilju. Tako da na pir lahko pridem če se že ponujaš. Sicer pa če Lojza ujameš ali pa mu vsaj slediš si že dober .) Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil Diablo
reesko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Nejko vem kaj cbr900 stara kanta naredi iz ninje 600 proti Šentilju. Tako da na pir lahko pridem če se že ponujaš. ajde, ne proti šentilu, grema kar proti sladkemu vrhu malce na ovinke še :D , lahko pa tud na pohorje, še boljše hehe nejko
Diablo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Rade volje ampak CBR je šla pred 5 leti. Po eni strani celo bolje tako, da je ni več. Saj ni problema lahko jaz z drek pumpo probam, ker rezultat je tak znan prvi pa časti pir B)
reesko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Rade volje ampak CBR je šla pred 5 leti. Po eni strani celo bolje tako, da je ni več. Saj ni problema lahko jaz z drek pumpo probam, ker rezultat je tak znan prvi pa časti pir B) ajde može :D
Diablo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) Može pa kar pri Večerkotu jutri ob enih 12:00 Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil Diablo
reesko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Može pa kar pri Večerkotu jutri ob enih 12:00 težka bo, ker sn na faksu :D , če pa se maš namen it kam dans pelat, mi sporoči na pm, lahko rema na cukeršpic al pa pohorje, kam dalje ne morn, ker se mam ogromno za učit :D nejko
reesko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 031 867 003...pa povej približno kdaj, da si malo splaniram :yes:
Ninjaraider Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 zaradi kawasakijeve moči ne rabi okroglih koles za hitrost :evilgrin: :worship: :worship: :worship: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Diablo Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 PS: kje pa je ta moč na dirkah? :hmm:
Ninjaraider Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Da bi mojih rokah bil,bi čist drgačna pesem pela :evilgrin: :whistle:
hilton Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Da bi mojih rokah bil,bi čist drgačna pesem pela :evilgrin: :whistle: ah ja :worship: :worship: se en aka dežavu oz prowler ki je wanebe doctore
fossil Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 ah ja :worship: :worship: se en aka dežavu oz prowler ki je wanebe doctore nekater so (ste) med brihtnimi :whistle:
JEJŽ Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Pri Kavi ne vlagajo v GP zato, da jim več ostane za popoln motocikel za vsakdanjo uporabo... :evilgrin:
Ninjaraider Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 ah ja :worship: :worship: se en aka dežavu oz prowler ki je wanebe doctore Nč nimam z njima dvema :blink: , le delam mal na samozavesti,da bi drugič kej bolš pelu :OK: . (šele prejšnji teden je koleno zapelo) :yes:
greenninja Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) ah ja :worship: :worship: se en aka dežavu oz prowler ki je wanebe doctore Ti si pa tudi kot veter piha, pišeš tu, zlapaš pa kaj takoj, ko se najde kdo, ki ma čas malo popljuvat po Kawah, ker jih/vas pač noben v njihovi/vaši podsekciji ne upošteva.. Je to razlog, ali zakaj prihaja do tega? :glare: @Ninjaraider: kake barve ninjo pa maš in kateri letnik? Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil greenninja
fossil Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Nč nimam z njima dvema :blink: , dejavu in prowler sta ista oseba :wacko:
hilton Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Nč nimam z njima dvema :blink: ,le delam mal na samozavesti,da bi drugič kej bolš pelu :OK: . (šele prejšnji teden je koleno zapelo) :yes: glej vozis se zase in ne za druge. tako da naj te moja objava ne ziritira. ker je bila mogoče malce sarkastična. zelim ti veliko varnih km z ninjo in da ti bo sluzila prvotnemu namenu. lp miha
Cartman Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 glej vozis se zase in ne za druge. tako da naj te moja objava ne ziritira. ker je bila mogoče malce sarkastična.zelim ti veliko varnih km z ninjo in da ti bo sluzila prvotnemu namenu. lp miha a ne ne kolega. u naših koncih se ma motor (skoraj) izključno zarad sosedov. kako je pr vas, pa nevem :alien1:
Ninjaraider Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 @Ninjaraider: kake barve ninjo pa maš in kateri letnik?
Ninjaraider Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 dejavu in prowler sta ista oseba :wacko: Se ne obremenjujem :D
Cartman Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) @Ninjaraider: kake barve ninjo pa maš in kateri letnik? Sem ponosen lastnik Kawasaki ninje zx 636 letnik 04 :OK: , Letos na novo poštrihana v metalik zeleno :photo: lepa ninja. Zadaj za motorjem vidim flaše, a tud tauhaš? Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil Cartman
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se