AiroH Objavljeno November 29, 2008 Opozori Objavljeno November 29, 2008 Čista lepa zelena lepotica, jst pa na mojo morem čakat do 20 decembra :(
Mutika Objavljeno December 20, 2008 Opozori Objavljeno December 20, 2008 Kwaki spijo zimsko spanje, medvedi leni ... :naughty: ! Čista lepa zelena lepotica, jst pa na mojo morem čakat do 20 decembra :( To je danes! :D
Dadi Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 jaz sem pa mojo črno lepotico preobul v conti sportatack, sem pa budalo cincal danes in :headbang: zamudil prelep dan za vožnjo po Primorski ali pa Istri kot Igorr !
Trbiz Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Končno nova mašina v garaži povrh pa še Kawa upam ,da se kdaj skupaj zapeljemo! lp Aleš
Mutika Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Končno nova mašina v garaži povrh pa še Kawa upam ,da se kdaj skupaj zapeljemo! lp Aleš :worship: Waaaaaaau! Naj ti zvesto služi. Kilometri, pazite se! :naughty:
Sanda7 Objavljeno Januar 27, 2009 Opozori Objavljeno Januar 27, 2009 švoh tole letos kawaborci mejdun sm suzukija prodala tedn dni nazaj tko da zdej sm uradno sam še kawaborka no pa jawasaki tud :winkiss: me zanima če ste lan spelal kakšno furo čez
Trbiz Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 Ej nič se ne dogaja jaz sem letos na novo kawaborc lani sem bil še hondaš upam ,da speljemo kako furo letos :naughty: .
greenninja Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 Greenninja končala moto-kariero. Po srcu pa ostaja 4 ever green.. Vsem veliko užitkov na Kawah predvsem pa veliko VARNIH kilometrov. :winkiss:
Mutika Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Greenninja končala moto-kariero.Po srcu pa ostaja 4 ever green.. Vsem veliko užitkov na Kawah predvsem pa veliko VARNIH kilometrov. :winkiss: :eek: Kako? A lahko malo razložiš? Upam pa, da bo letos res ratalo kaj skup spacat. Furo, mislim.
biker77 Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Greenninja končala moto-kariero.Po srcu pa ostaja 4 ever green.. Vsem veliko užitkov na Kawah predvsem pa veliko VARNIH kilometrov. :winkiss: a si noseča? :whistle:
Pervy Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 a si noseča? :whistle: al bo to al pa je imela lobotomijo in gre na yamaho. v vsakem primeru je moto-kariere konec :evilgrin:
Prevtzer Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Če bi se kkšn Kawaborec, ki fura zelen stroj rad lepo napravu: 1-delen kombinezon z grbo, veliko perforacije (upam da sem prav napisal), kvalitetno usnje, vsi ščitniki, eden izmed kombinezonov iz vrha IXS-ove ponudbe.Cena 550€Je kdo zainteresiran?
greenninja Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 a si noseča? :whistle: Eh. Avto mi je umrl.
greenninja Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 :eek: Kako? A lahko malo razložiš? Upam pa, da bo letos res ratalo kaj skup spacat. Furo, mislim. Pa Ninja je šla in nič ne kaže na to, da bi jo kaj zamenjalo.. Mi je golf umrl pa je moralo nekaj na 4 kole uletet.
suzuki Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Hola TaZelena, dej no, kakšen konec motokariere, kjer je volja se vedno najde tudi pot :OK: boš vidla, še se bomo drajsali skupaj po Marofu :naughty: TommyP 1
greenninja Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Hola TaZelena, dej no, kakšen konec motokariere, kjer je volja se vedno najde tudi pot :OK: boš vidla, še se bomo drajsali skupaj po Marofu :naughty: Dokaj prostovolni konec moto kariere. :yes: Ni časa, ni dnara, ni vole. :hmm: Mogoče čez kak mesec spet bo. Bomo vidli. Lp
doggie Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Dokaj prostovolni konec moto kariere. :yes: Ni časa, ni dnara, ni vole. :hmm: Mogoče čez kak mesec spet bo. Bomo vidli. Lp pa saj kawe niso tak drage, kaj če bi skupaj vrgli kak drobiž za našo greenninjo :naughty:
greenninja Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 pa saj kawe niso tak drage,kaj če bi skupaj vrgli kak drobiž za našo greenninjo :naughty: Se citiram: "Dokaj prostovolni konec moto kariere." :yes:
SharpNinja Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Se citiram: "Dokaj prostovolni konec moto kariere." :yes: O zelenkica, pol greva skup v motopenzijo.....boma skp štrikale zdj a :rolleyes:
doggie Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Se citiram: "Dokaj prostovolni konec moto kariere." :yes: ta "dokaj prostovolni konec" mi zveni dokaj otožno
Cartman Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 (popravljeno) ta "dokaj prostovolni konec" mi zveni dokaj otožno ne ne. nč otožno. sm vidu že par takih, srečkovičev. Pošteno povedano to pomeni neda se mi več. De je avto krepal je zgolj priročen izgovor. motiv de motor prodaš. Mal sm jim fouš. meni neč kej ne kaže, da bi ta bolezn minila. . . . Kawaborc? nekako. Praninja je spenzionirana. Upam da jo bo zamenjalo kako drugo osnovno prevozno sredstvo, želeni Kwak je zdej predrag. Popravljeno Marec 9, 2009. Popravil Cartman
greenninja Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 ne ne. nč otožno. sm vidu že par takih, srečkovičev. Pošteno povedano to pomeni neda se mi več. De je avto krepal je zgolj priročen izgovor. motiv de motor prodaš. Mal sm jim fouš. meni neč kej ne kaže, da bi ta bolezn minila. . . . Kawaborc? nekako. Praninja je spenzionirana. Upam da jo bo zamenjalo kako drugo osnovno prevozno sredstvo, želeni Kwak je zdej predrag. Hm.. Se strinjam z ničotožnostjo. Avto je krepnil ob pravem cajtu in če je nebi dala v račun (ninje) se je nebi nikoli znebila za tak denar. Izgovor torej? Kakorkoli, šla je ob pravem cajtu in v enem kosu. Žal mi je, da je prazna garaža, ni mi žal, da ni v njej skoraj 5 let stare Ninje. :) Zaenkrat bo ostala prazna, če pa dolgo pa... Kdo ve.. :)
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 ma sej maš prov,brezveze tale motorizem,parletna modna muha k itak mine slej k prej,... le kdo s je zmislu tole jamo brez dna,kam b jz sz dnarjam če ga ne b dala za motorizem?? uglavnm vsak zase ve,..taku da tazalena,škoda k ne bomo šli še gdaj skp na morje :rolleyes: no sej gremo lohk pa pr men zad sediš,al t dam pa jawo u rent;)če že ne kawo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se