Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Čista lepa zelena lepotica, jst pa na mojo morem čakat do 20 decembra :(

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Kwaki spijo zimsko spanje, medvedi leni ... :naughty: !

Čista lepa zelena lepotica, jst pa na mojo morem čakat do 20 decembra :(

To je danes!

:D

Objavljeno

jaz sem pa mojo črno lepotico preobul v conti sportatack, sem pa budalo cincal danes in :headbang: zamudil prelep dan za vožnjo po Primorski ali pa Istri kot Igorr !

Objavljeno

Končno nova mašina v garaži povrh pa še Kawa upam ,da se kdaj skupaj zapeljemo!

lp Aleš

post-20015-1230121152_thumb.jpg

Objavljeno

Srečno vožnjo

Objavljeno
Končno nova mašina v garaži povrh pa še Kawa upam ,da se kdaj skupaj zapeljemo!

lp Aleš

:worship:

Waaaaaaau!

Naj ti zvesto služi. Kilometri, pazite se! :naughty:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

švoh tole letos kawaborci

mejdun sm suzukija prodala tedn dni nazaj tko da zdej sm uradno sam še kawaborka no pa jawasaki tud :winkiss:

me zanima če ste lan spelal kakšno furo čez

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Ej nič se ne dogaja jaz sem letos na novo kawaborc lani sem bil še hondaš upam ,da speljemo kako furo letos :naughty: .

Objavljeno

Greenninja končala moto-kariero.

Po srcu pa ostaja 4 ever green..

Vsem veliko užitkov na Kawah predvsem pa veliko VARNIH kilometrov.

:winkiss:

Objavljeno

:eek:

Kako?

A lahko malo razložiš?

Upam pa, da bo letos res ratalo kaj skup spacat. Furo, mislim.

Objavljeno

a si noseča? :whistle:

Objavljeno

al bo to al pa je imela lobotomijo in gre na yamaho. v vsakem primeru je moto-kariere konec :evilgrin:

Objavljeno
Če bi se kkšn Kawaborec, ki fura zelen stroj rad lepo napravu:

aa49_1.JPGaada_1.JPGab88_1.JPG

1-delen kombinezon z grbo, veliko perforacije (upam da sem prav napisal), kvalitetno usnje, vsi ščitniki, eden izmed kombinezonov iz vrha IXS-ove ponudbe.

Cena 550€

Je kdo zainteresiran?

Objavljeno

Eh. Avto mi je umrl.

Objavljeno
:eek:

Kako?

A lahko malo razložiš?

Upam pa, da bo letos res ratalo kaj skup spacat. Furo, mislim.

Pa Ninja je šla in nič ne kaže na to, da bi jo kaj zamenjalo.. Mi je golf umrl pa je moralo nekaj na 4 kole uletet.

Objavljeno

Hola TaZelena,

dej no, kakšen konec motokariere, kjer je volja se vedno najde tudi pot :OK: boš vidla, še se bomo drajsali skupaj po Marofu :naughty:

Objavljeno
Hola TaZelena,

dej no, kakšen konec motokariere, kjer je volja se vedno najde tudi pot :OK: boš vidla, še se bomo drajsali skupaj po Marofu :naughty:

Dokaj prostovolni konec moto kariere. :yes: Ni časa, ni dnara, ni vole. :hmm: Mogoče čez kak mesec spet bo. Bomo vidli.

Lp

Objavljeno
Dokaj prostovolni konec moto kariere. :yes: Ni časa, ni dnara, ni vole. :hmm: Mogoče čez kak mesec spet bo. Bomo vidli.

Lp

pa saj kawe niso tak drage,

kaj če bi skupaj vrgli kak drobiž za našo greenninjo :naughty:

Objavljeno
pa saj kawe niso tak drage,

kaj če bi skupaj vrgli kak drobiž za našo greenninjo :naughty:

Se citiram: "Dokaj prostovolni konec moto kariere." :yes:

Objavljeno

O zelenkica, pol greva skup v motopenzijo.....boma skp štrikale zdj a :rolleyes:

Objavljeno

ta "dokaj prostovolni konec" mi zveni dokaj otožno

Objavljeno (popravljeno)
ta "dokaj prostovolni konec" mi zveni dokaj otožno

ne ne. nč otožno. sm vidu že par takih, srečkovičev. Pošteno povedano to pomeni neda se mi več. De je avto krepal je zgolj priročen izgovor. motiv de motor prodaš. Mal sm jim fouš. meni neč kej ne kaže, da bi ta bolezn minila. . . . Kawaborc? nekako. Praninja je spenzionirana. Upam da jo bo zamenjalo kako drugo osnovno prevozno sredstvo, želeni Kwak je zdej predrag.

Popravljeno . Popravil Cartman
Objavljeno
ne ne. nč otožno. sm vidu že par takih, srečkovičev. Pošteno povedano to pomeni neda se mi več. De je avto krepal je zgolj priročen izgovor. motiv de motor prodaš. Mal sm jim fouš. meni neč kej ne kaže, da bi ta bolezn minila. . . . Kawaborc? nekako. Praninja je spenzionirana. Upam da jo bo zamenjalo kako drugo osnovno prevozno sredstvo, želeni Kwak je zdej predrag.

Hm.. Se strinjam z ničotožnostjo. Avto je krepnil ob pravem cajtu in če je nebi dala v račun (ninje) se je nebi nikoli znebila za tak denar. Izgovor torej? Kakorkoli, šla je ob pravem cajtu in v enem kosu. Žal mi je, da je prazna garaža, ni mi žal, da ni v njej skoraj 5 let stare Ninje. :) Zaenkrat bo ostala prazna, če pa dolgo pa... Kdo ve.. :)

Objavljeno

ma sej maš prov,brezveze tale motorizem,parletna modna muha k itak mine slej k prej,...

le kdo s je zmislu tole jamo brez dna,kam b jz sz dnarjam če ga ne b dala za motorizem??

uglavnm vsak zase ve,..taku da tazalena,škoda k ne bomo šli še gdaj skp na morje :rolleyes: no sej gremo lohk pa pr men zad sediš,al t dam pa jawo u rent;)če že ne kawo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!