Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
ma sej maš prov,brezveze tale motorizem,parletna modna muha k itak mine slej k prej,...

le kdo s je zmislu tole jamo brez dna,kam b jz sz dnarjam če ga ne b dala za motorizem??

uglavnm vsak zase ve,..taku da tazalena,škoda k ne bomo šli še gdaj skp na morje :rolleyes: no sej gremo lohk pa pr men zad sediš,al t dam pa jawo u rent;)če že ne kawo

mam 31 let, prvič me je policaj na mopedu ustavu pr desetih, tako de prosm, če kdo najde rok trajanje te obsesije nej mi pove. . .

Objavljeno

no ja to tud mene zanima pr 8ih me je avtomatik prvič skipov,pr 14sm šla prvič k sodniku za prekrške k nism mela izpit še H kategorije ne kaj šele A za kar so me ustavili :rolleyes: no ja pol sm pa rabla bit stara 29 da sm prvič padla sz motorjem in to glih sz kawlnom :worship: dovg sm čakala da sm kušnla asvalt upam da bo zdej spet nadalnjih 20let mir,....

taku da u bistvu me zanima kera je najstarejša voznica motorja u sloveniji???????k mislm da bo to nekje moje merilo

Objavljeno
taku da u bistvu me zanima kera je najstarejša voznica motorja u sloveniji???????k mislm da bo to nekje moje merilo

Jz bom vozla do 86ga leta haha :lol1: , do takrat mi izpit vela.....če bom sevede dožvela ta leta kar zna bit pr men hudo vprašljivo :whistle: .....catch me if you can :naughty:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Motorizem je kot poroka. Jaz bom vozil, dokler naju **** ne loči!

Objavljeno

Glavno je, da vsak sebe posluša.

Greeni, žal mi je, da si se tako odločila, hkrati pa pravilno, če tako čutiš.

Mogoče pa bo še kdaj; vse ob svojem času.

:worship:

• 5 tedne pozneje...
Objavljeno

Pa dobro no, ka zaj cel mesec ne more noben nix napisat?!? :blink: Kak naj kawa fan potem spremlja kaj se s sokawasakakijaši kaj dogaja??

Pozdravček vsem iz MS. :winkiss:

GN

Objavljeno

A smo kawaborci res tko nezgovorni, ne ne :whistle:

lep pozdravček iz lj

Objavljeno
A smo kawaborci res tko nezgovorni, ne ne :whistle:

lep pozdravček iz lj

:grim Jap, res ste.

:yawn:

Objavljeno
:grim Jap, res ste.

:yawn:

:whistle: , še dobro, da si jo prodala :rolleyes: ,

dejmo kawaborci zbudte se :D ,

hmm mogoče so pa kawe skoz na cesti pa ni časa za pisanje :D ,

ampak bi bilo pa lepo vidt enkrat vse naše kawe skupaj...

nč dejmo se mal preštet

fočk

Objavljeno

no ja:sporočam vam vest, da sm zopet med vami :naughty: tam pr suzukijih so me bli že siti po letu dni tko da evo me,...

bom nardila mau galame še tuki :winkiss:

kaj me pa stane :naughty:

a smo morbit za kakšne kawa majčke al kej podobnga

Objavljeno
no ja:sporočam vam vest, da sm zopet med vami :naughty: tam pr suzukijih so me bli že siti po letu dni tko da evo me,...

Na čem si pa zdaj s5? Drugače pa : :OK:

Objavljeno
:whistle: , še dobro, da si jo prodala :rolleyes: ,

dejmo kawaborci zbudte se :D ,

hmm mogoče so pa kawe skoz na cesti pa ni časa za pisanje :D ,

ampak bi bilo pa lepo vidt enkrat vse naše kawe skupaj...

nč dejmo se mal preštet

fočk

A-a, prav žal mi je. Bo treba nazaj neki u garažo parkirat.. 2013 ko odplačam kredo.. :slap:

Joke..

Mam pa doma še 70 ccm Kawa raketo, tak da se še nekak malo štejem zraven, pa kawa jakno še mam. :lol1:

Objavljeno
Na čem si pa zdaj s5? Drugače pa : :OK:

ma sm nazaj na Zju modrem skor enakem b človk reku kt da nism nč menjala

uglavnm mam zdej na akrapotu clo nalepko akrapo pa nosilc kufra pa itak na isti lokaciji MS nalepko

tko da sm se nazaj leto dni pomladila :winkiss:

sam pišuka ne vem neki preveč mi je hudo za cestakom bom kr težko prebolela oz se sprjaznla nazaj,......ah to je pa tko k b človk vse mel pa povsod bil,......

tko da če ma gdo kakšnga cestaka za mau rentat al pa kakšno menjavco za kak dan sm kuj za

Objavljeno

za enkrat še bl mal ma bo kej kmal bl :naughty:

Objavljeno

..... :krneki: .........me too.....kawarider......... :yea2::yea2::yea2:

Objavljeno

aha....končno si si spet zaželela enga dobrega motorja, sej smi je zdelo, da na suzukijevih biciklih ne boš dolgo zdržala. :whistle:

Objavljeno

Kwak ... :worship:

Objavljeno

Dobro jutro,

pačasi se pa nabiramo, ampak zelo počasiiiiiiiii :D

Objavljeno

A tok mal nas je :glare:

Objavljeno

Sej nas je kar nekej kawaborcov :worship: jah ne morejo imet vsi tko zakon motorjev kot mi no :evilgrin:

A greste 27ga kej na blagoslov v Novo Štifto? Jest grem letos prvič (glede na to, da sem lansko leto izpit nardila pa kwaka dobila :) )... upam, da bo fajn, pa da vas čimveč vidm B)

Objavljeno
Sej nas je kar nekej kawaborcov :worship: jah ne morejo imet vsi tko zakon motorjev kot mi no :evilgrin:

A greste 27ga kej na blagoslov v Novo Štifto? Jest grem letos prvič (glede na to, da sem lansko leto izpit nardila pa kwaka dobila :) )... upam, da bo fajn, pa da vas čimveč vidm B)

A nas ti hočeš mal pecat? :naughty: :naughty: :beer2::OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!