mojcka_l Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Sej nas je kar nekej kawaborcov :worship: jah ne morejo imet vsi tko zakon motorjev kot mi no :evilgrin: A greste 27ga kej na blagoslov v Novo Štifto? Jest grem letos prvič (glede na to, da sem lansko leto izpit nardila pa kwaka dobila )... upam, da bo fajn, pa da vas čimveč vidm B) jst če bo le vremenčk grem...jst mam pa tut kawla :naughty: mislm da nas bo kr precej, kwaku in ostalih
KawasakiGirl Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 A nas ti hočeš mal pecat? :naughty: :naughty: Ja itak :naughty: hehe a se ti fajn zdi zej an :evilgrin: , hehe Ne, sam kwake bi rada vidla ...
PETARDA46 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Ja itak :naughty: hehe a se ti fajn zdi zej an :evilgrin: , hehe Ne, sam kwake bi rada vidla ... veš da se mi zdi fajn :naughty: sam... kaj mi pomaga če boš pa na kwaka ves čas gledala ne name :evilgrin: JOKE Vse je možno da se vidmo u Štifti
morfej Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Sej nas je kar nekej kawaborcov :worship: jah ne morejo imet vsi tko zakon motorjev kot mi no :evilgrin: A greste 27ga kej na blagoslov v Novo Štifto? Jest grem letos prvič (glede na to, da sem lansko leto izpit nardila pa kwaka dobila )... upam, da bo fajn, pa da vas čimveč vidm B) Jest bom šel tud, sam če bo vreme, pa tud zame bo prvič B)
KawasakiGirl Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 jst če bo le vremenčk grem...jst mam pa tut kawla :naughty: mislm da nas bo kr precej, kwaku in ostalih Super
simonsi Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 A tok mal nas je :glare: nije kawa za seljaka.
Sanda7 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Sej nas je kar nekej kawaborcov :worship: jah ne morejo imet vsi tko zakon motorjev kot mi no :evilgrin: A greste 27ga kej na blagoslov v Novo Štifto? Jest grem letos prvič (glede na to, da sem lansko leto izpit nardila pa kwaka dobila )... upam, da bo fajn, pa da vas čimveč vidm B) EJ KAJ PA MORŠ narest da ga kr dobiš,......mejdun zakaj s morm jz vse sama kupt drgač pa moj kawln piči na pag za praznike tko da štifta odpade
AiroH Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 še mal pa bom nazaj med kawaborci prišu hehe Kwak Zx7RR comin' :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 ma dej dej dej jz b ti priporočala kej bl umirjenga,.....veš kok je reku un dohtar.........prvič vam je podarjeno,za drugič pa ....
AiroH Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 ma dej dej dej jz b ti priporočala kej bl umirjenga,.....veš kok je reku un dohtar.........prvič vam je podarjeno,za drugič pa .... ...za drugič vam pa je izplačano Gut je gut
Sanda7 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 o bravo bejba vidm da si šla na zjčka jz morm pa čim prej po svojga jt na Pag sm ga mogla tam pustit ma če bo vse po sreče ga bom že dns lohk mau zajahala,dva dni brez njega je že dolgcajt :unsure:
YeTika Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 (popravljeno) o bravo bejba vidm da si šla na zjčka jz morm pa čim prej po svojga jt na Pag sm ga mogla tam pustit ma če bo vse po sreče ga bom že dns lohk mau zajahala,dva dni brez njega je že dolgcajt :unsure: ja, pa še prau maš upam d bo lpo služu ane... a kr tam pustila ? :blink: si pa upaš ti ej Popravljeno April 30, 2009. Popravil YeTika
no_name Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 zame bo prvič A si kej po poti domov?
KawasakiGirl Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 po ta novm tud js kawaborc Zakon motorčk maš
YeTika Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 (popravljeno) Uf, Z! Zakon motorčk maš hvala nalimam fotke, tkoj ob prvi priliki... Popravljeno Maj 2, 2009. Popravil YeTika
KawasakiGirl Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 Kam ste se spet skril kawaborci... a so res naši motorčki tko dobri, da ne mormo nč na MS viset, k smo sam na motorju hehe
johnny21 Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 nam ne znese k smo skoz u sedlu in vedno več nas je
greenninja Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 ja res se kr množimo Aham. :krneki:
Mutika Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 hvala nalimam fotke, tkoj ob prvi priliki... No, a je že tale prva prilika? Da vidimo lepotca!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se