Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 ja kup ga a ne sej se lohk z mano voziš sploh nej problema boš vidu kaj tamav Zjček oz moj čriček dela :naughty:
BremzPenzl Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 jasno kawasaki faferi čakate na + 35 ° al kaj. sisiji :naughty: ti s totim tvojim dvocilindrašom tu nea serji, ker moreš še en cilinder za rezervo poleg vozit, ker itak nena več ko dva hkrati delata...
BremzPenzl Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 a si ti pršu mal podjebavat :naughty: a je kej narobe s 35+ :krneki: ja... tako mam doma, so mi one 20-30 bolj všeč... Kdaj se bomo pelali ?
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 ja k se bomo zmenil a ne drgač pa itak vreme za 15dni naprej čist u podnu :headbang:
RHonda Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 Jest mam od danes naprej dva kawasakija pr bajti, poleg zxr-ja še zx-7r letnik 98 :D Tko da sm res pravi kawaborc že zdej. Kdaj bo fura ? :naughty:
Mutika Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 Dorečenega kaj konkretnega? Ne, konkretnega še nič, sem pa prepričana, da se bomo lažje pogovarjali, ko bo topleje. Če želimo realizirat Sandin predlog, potrebujemo daljše dneve. In meni je njen predlog ful všeč! :worship: jasno kawasaki faferi čakate na + 35 ° al kaj. sisiji :naughty: Čuj, mali, ti raje svoje triumpftatorje drezaj! Komaj čakam, da se prvič z menoj in mojim kawasakičem na furo spraviš, pa da te potem slišim! :evilgrin: Se boš naslednjič pod oknom moje pisarne ne le ustavil, stopil boš z mopeda in se poklonil... O:-) :P :D Jest mam od danes naprej dva kawasakija pr bajti, poleg zxr-ja še zx-7r letnik 98 :D Tko da sm res pravi kawaborc že zdej. Kdaj bo fura ? :naughty: U, cool ... kar dva. Kak pa se te z dvema voziš? :whistle: Fura ... bo! :yea1:
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 ojojj sm mislila da sm ti že jaz ušeč hehe :winkiss: glavn da fura bo do takrat pa se nas bo še kej nabralo
Mutika Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 ojojj sm mislila da sm ti že jaz ušeč hehe :winkiss: glavn da fura bo do takrat pa se nas bo še kej nabralo :eek: :rolleyes: :D :winkiss:
fossil Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 drgač pa itak vreme za 15dni naprej čist u podnu :headbang: a nas je treba na to opominjat!?! :headbang: že tko sm na robu :cry: ker sm bol sissy
Jeger Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 sam kaj smo pa tok hudga naredl d nm vreme ne prvoš mal furanja....... ta vreme je mal pijan .... celo zimo nč zdej bo pa srou.... :angry:
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 ja sam res ne sicer ne bi zdejle o tem kdo je pijan k mam ene par pločevink enih substanc zelene in rdeče barve u rit sam upam da jutr peljem črička mal zadihat na morski zrak
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 danes mi je celo med dežjem in snežinkami ratalo narest borih 35km tolk od fure na morje :headbang: ja pa danes stric naročil 1400 kawlna gtr,prov kumi čakam da ga dobi da mi ga da mal za sprobat,baje me že nek posebn užig ni več kluča,pa bojda kaže tud tlak v pnevmatihak,kera tehnologija :naughty:
Jeger Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 še mal pa se bojo motorji kr sami vozil po cest ...brez nas .... :blink:
motofrik Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 še mal pa se bojo motorji kr sami vozil po cest ...brez nas .... :blink: ..ja, saj če gledaš nekatere,- jih bolj motor vozi, kot pa oni njega.
fossil Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 ..ja, saj če gledaš nekatere,- jih bolj motor vozi, kot pa oni njega. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Mutika Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 A rabi kdo ketne? Glede na to, da se zdaj že skozi vse leto fijakamo, si bodo pametnjakoviči poleg ciglaste prve pomoči omislili tudi novi štikl obvezne opreme za na motor ... lopato. :P
halls Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 A rabi kdo ketne? Glede na to, da se zdaj že skozi vse leto fijakamo, si bodo pametnjakoviči poleg ciglaste prve pomoči omislili tudi novi štikl obvezne opreme za na motor ... lopato. :P Mam ibržne od ATVja! :D Lahk dobiš!
Mutika Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Mam ibržne od ATVja! :D Lahk dobiš! :slap: He, he, hallsi, srce, saj nimam pomožnih koles na mopiju! :P
vuk76 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Prava Kawaborka je naša Mutika... :whistle:
RHonda Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Prava Kawaborka je naša Mutika... :whistle: Ja res je :grim Jest bi jo dal kar za predsednico nas kawaborcev. Naša mati :OK:
vuk76 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Ja res je :grim Jest bi jo dal kar za predsednico nas kawaborcev. Naša mati :OK: Mislim,da ma z lastnimi otroci dovolj dela :whistle: in ne rabi še dodatnih otrok...;)
Sanda7 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 ja mama,a je še kej potice ostalu???
BremzPenzl Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 ..midva sva pa šla danes malo drsat z vključenimi elementi baleta, plavanja in rock`n rol-a :evilgrin: ... glej Mb sekcijo ali temo Golica...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se