DIESEL Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Sam res.. zaenkrat napoved ni preveč obetavna za nas k mamo 100km v eno smer.. :unsure: mene enmal skrbi :unsure:
tomazin Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 mene enmal skrbi :unsure: mene tut.. upajmo da se obrne vreme na bolš :unsure:
SharpNinja Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Tisti k niste aborigini, pridete en tedn prej dokler je še vreme kokr tolk in se utaborite kje v bližini, v pondelk pa odkidamo sneg okol cerkve in pririnemo zverine :naughty: .
gregor46 Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 (popravljeno) Tisti k niste aborigini, pridete en tedn prej dokler je še vreme kokr tolk in se utaborite kje v bližini, v pondelk pa odkidamo sneg okol cerkve in pririnemo zverine :naughty: . :kva1: utaborimo :cry: nas nebi rajši k sebi povabla O:-) :P Popravljeno Marec 17, 2008. Popravil gregor46
SharpNinja Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 :kva1: utaborimo :cry: nas nebi rajši k sebi povabla O:-) :P Ja sj bi, sm vas je toooolk velik :eek: , sj neki placa mam, sm pr takem številu bo zgledal pa kt d mam zavetišče za motoriste :rolleyes: .
a79 Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 A niso enkrat ze prestavl?? A letos v primeru slabga vremena ni varjante, da se prestavi?
BloodyShadow Objavljeno Marec 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Upajmo da ta varianta obstaja :unsure:
LucifugeRofocale Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Upajmo da ta varianta obstaja :unsure: Tud, če ne. Faq.
LucifugeRofocale Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Kwa je zdaj to, naval žegnov in špricanj z vodico? Pa vsako leto več mrtvih motoristov. Si mislim, nekaj mora biti narobe v sistemu Božjega načrta?! Al je pač to namen?
mačka27 Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Upajmo da ta varianta obstaja :unsure: Tud men bi se prlegl.....še posebej, ker ma komarček še skor brez profila obutev :whistle: :headbang: :headbang: :headbang:
soncy Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Kwa je zdaj to, naval žegnov in špricanj z vodico? Pa vsako leto več mrtvih motoristov. Si mislim, nekaj mora biti narobe v sistemu Božjega načrta?! Al je pač to namen? mogoče je žegnana voda iz pipe? :whistle: pol pa ni pravga učinka :lol: bog ne prenese goljufanja :evilgrin:
vrho1679 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 (popravljeno) Če bo sneg pridem. Za šank seveda ne u cirku. Popravljeno Marec 18, 2008. Popravil Rok1679
a79 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Danasnje vreme :headbang: me navdaja z upanjem...
jetman Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Pripravite verige :evilgrin: Žal smo proti vremenu nemočni. Čeprav se bo verjetno našlo nekaj "all-weather" norcev :grim
suzuki Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Hola! hja, mislim da vam hoče UnaTmGor neki povedat... če boste razumeli pa ne vem :whistle: SharpNinja 1
SharpNinja Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Zadja info neposredno od organizatorja je, da žegen bo v vsakem primeru, nobenga prestavljanja, pa če gnile žabe z neba padajo :grim ....tapravi se bodo(bomo :rolleyes: ) že potrudil prit :krneki: .
a79 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Zadja info neposredno od organizatorja je, da žegen bo v vsakem primeru, nobenga prestavljanja, pa če gnile žabe z neba padajo :grim ....tapravi se bodo(bomo :rolleyes: ) že potrudil prit :krneki: . lahko teb, k mas sam neki 10 al 100 metrov do tja :P ...
SharpNinja Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 lahko teb, k mas sam neki 10 al 100 metrov do tja :P ... Hehehehe....hehe...hehe...he :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: prednost domačega terena se reče temu :D .....postav se pred čebulo pa se zjokej :evilgrin: .....sj ne no,sm en malček sem zlobna pa žleht O:-) ....sj kokr vidm ti tud nimaš prov daleč, moja razdalja x 10, bo pač treba mal več snega odmetat :evilgrin: , pa sj bo šlo, če ne bomo pa porinl ne :P .
dusk Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Hehehehe....hehe...hehe...he :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: prednost domačega terena se reče temu :D .....postav se pred čebulo pa se zjokej :evilgrin: .....sj ne no,sm en malček sem zlobna pa žleht O:-) ....sj kokr vidm ti tud nimaš prov daleč, moja razdalja x 10, bo pač treba mal več snega odmetat :evilgrin: , pa sj bo šlo, če ne bomo pa porinl ne :P . Hja, a se najde kakšna tolažilna beseda, tud za mojo kilometrino :? :D
SharpNinja Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Hja, a se najde kakšna tolažilna beseda, tud za mojo kilometrino :? :D Ma sj po moje na konc ne bo take panike z vremenom, je blo ene 2 al 3 leta nazaj isto tko kremežljavo, še zjutri je lil k iz škafa, napoved ni bla nč kj vzpodbudna, pa je pol k je blo treba kr zdržal....tko d sj bo :OK: .
Darko U2nc Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 :rolleyes: ce bo lepo vreme bo spet gneca ni fora v masi ampak v druzenju motoristov spoznas nove ljudi debatiras zato jaz pridem tja pa lep pozdravcek :naughty: :worship:
whity Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 Se opravičujem, če bom mal zabluzu zdele :wacko: . S kolegom, oba sva iz Kranja, imava namen prit v Mirno Peč. A je še kakšen kandidat iz KR, da bi krenili skupaj? Če bo vreme primerno seveda :? .
Orange Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 Se opravičujem, če bom mal zabluzu zdele :wacko: . S kolegom, oba sva iz Kranja, imava namen prit v Mirno Peč. A je še kakšen kandidat iz KR, da bi krenili skupaj? Če bo vreme primerno seveda :? . Ko bos su mem zvrcn pa gremo skp !Seveda ce bo vreme :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se