johanca Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Big yellow family ti želi čimprejšne okrevanje...we luvz ya :friend1:
Gabry18 Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 hvala vsem za spodbudne besede...ko se bo brat zbudil mu bom povedala...za zdej pa držimo pesti da se zbudi iz kome... :cry:
Gabry18 Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 :cry: ....in držimo pesti da čimprej in čimbolje okreva....ker je zelo hudo z njim...
vapotek Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Ravnokar izvedel.....Cvičkar, drži se no..... :cry: Saj bo, mora bit!!!
_N3jC_ Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 škoda ga je :( tud jst držim pesti, da se čimbolj izmaže :closedeyes:
motoristek Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Ravnokar izvedel.....Cvičkar, drži se no..... :cry: Saj bo, mora bit!!! :cry:
Tony Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Držimo pesti Tinko in upam da se ti tud držiš Gabry :unsure:
Igorr Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Orenk me je stisnilo včeraj, ko sem izvedel... Zdrži kolega!!! Tole je hudo za svojce... Tudi ti moraš biti močna, Gabry!
kađiva Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 (popravljeno) Cvičkar, če je vsaj pol tolk trme še v teb kot jo imaš za dolge fure z motorjem (v kar ne dvomim), pol boš zdržal... Zdrži!! Popravljeno Avgust 6, 2008. Popravil kađiva
Pips Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 (popravljeno) Kako kruto je življenje :( zdrži in čimbolje okrevaj... Popravljeno Avgust 6, 2008. Popravil Pips
Vanga Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Cvičkar čiprejšnjega okrevanja ti želim.
jerryspringer Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 dajmo Martin! da bomo kmal spet kak deci skup spil.
CAPI Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Cvičkar drži se, Gabry ti pa tudi :huh:
k0ci Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 cvičkar drži se, nismo še skup turce udarli !!!
gusti Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Naj mu eden kak deci cvička vlije v infuzijo pa bo takoj boljš :whistle: Drgač pa držimo pesti zate na vseh koncih slovenije. Drži se!
janih Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 ne se dat, cvičkar, saj imaš še mlado in močno srce
Gost Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Pobje....naš Cvičark je v kritičnem. :cry: Upam, da se izvleče ! http://www.lokalno.si/si/aktualno/kronika/?id=11042 ojoj, bad, pa ravno ko si je močnejši motor nabavo :BUA: ...upamo da se zmaže brez večjih posledic :OK:
Gabry18 Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 hvala še enkrat vsem za besede...sem nazaj iz brežic..in so rekl zaenkrat nič izboljšanja..najverjetneje bo še nekaj časa v komi..ne vejo koliko..ampak upejmo na vse najboljše..jaz se še kolkr tok držim..moram se..ker starša sta čist fertik... :(
minca Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Martin zdrži....vrjamem in močno upam, da ti bo uspelo....
Gost Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 (popravljeno) Dostkrat...Recimo en odsek tle blizu mene,cesta ozka...Ovinek pa pripelje motorist oz mopedist pač po svoji strani,še čist za robom z ene 40km/h tle nekje...Nasproti pa avtobus čez celo cesto in normalno da je mal počlo...v poročilu prometne nezgode pa,neprilagojena hitrost motorista!Ja hudiča,kam se pa naj odmakne če pa avtobus pride nasprot :D Tega ne razumem...Sam ok. sicer offtopic ampak vseeno hmm malo brskam po temah in najdem ta cvickarjev post izpred enga tedna...je morda opisoval tole cesto, dogodek ki ga opisuje se mi zdi precej podoben temu ki ga je nažalost sam doživel... Popravljeno Avgust 6, 2008. Popravil chunga
Gabry18 Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 :( ..ne ni tole cesto opisoval..nek drugje je to blo...glavn zdj da se izvleče..iz tega ..in da ozdravi...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se