Skoči na vsebino

Cestna črno siva kronika

Priporočene objave

Objavljeno

Vse pesti kar jih mamo brez skrbi. :cry:

Objavljeno

Gabry, ko boš pri Martinu, mu prenesi tudi moje pozdrave.

Verjamem vanj.

Objavljeno

Tud jest držim pesti zanj... :trance_33_sleep:

Drž se Gabry...

Objavljeno

Pozdravi ga tudi v mojem imenu. On bo že slišal ,čeprav je v komi, in mu bo dalo novih moči, saj bo vedel da nas je veliko, ki čakamo da se vrne.

DRŽIM PESTI

Objavljeno

Vsako jutro ko ustanem pogledam črno kroniko na motosvetu in upam da bodo novice razveseljujoče, vsak večer prej ko grem spat si želim da bi družina umiru zaspala zaradi tega ker bi vedli da je z njim vse ok. :cry:

Cvičkar drži se,tolko ljudi kot jih imaš za sabo,tolko pesti kot jih je v tem trenutku stisnjenih mislim da se nimaš česa bat .)

Gabry vem da bo z njim vse ok, mam ful dober občutek.

Že danes ko boš šla k njemu bo vidno izboljšanje :cry:

Objavljeno

Cvičkar-Martin drži se.Jaz in Lili sva s tabo.Dirkat pa tko nisi mogu z viragotam 125.Mama ata dršta se,sej bo vse uredu. :worship:

Objavljeno

Martin drž se :cry: :cry:

Objavljeno
Maš slučajno nokkio 6234, cel čas si imel čelado gor, pa tak vijolčen temen vizir?..Ker unga sm vidu, je slikal...

Jez sm un čisto pobrit, crn alpinestars kombinizion.

Ja sej pravim, ni blo hudo ker je migal, pa čutil tudi..Cel čas pa spraševal kako je padel ter kaj je z motorjam...

Ne to nisem jaz, sem bil s FJR, črna čoperistična jakna, pripeljal sem z Jezerskega.... slike pa ne bom lepil, ker je brez pomena! Upam, da ni imel motorja na kredo, če ga je tolk skrbel! Gume je imel pa v podnu - za v kanto... ne vem zakaj se špara tam, kjer se ne sme! RSV je bla pa videt bolj nova..... Od sina rumena sportiva je bla pa nelegalna za na cesto - brez tablice, slick guma.....NO COMENT! Izgleda , da velja kakršen oče tak sin, sicer pa nisem sodnik, da bi sodil. Moti me samo to, da taki modeli koga zradirajo, mimogrede, tako kot pritisnemo delete! Pa še dobro reklamo nam delajo - nam norcem, ki smo na dveh kolesih in nosimo peso naprodaj!

Vsi, ki radi dirjate na Jezersko - zvečer, ko pada mrak je cesta prav hitro spolzka, izdatno pa k temu pripomore še Kokra!

LP Mare

Objavljeno

Martin držim pesti.

Itak nam mora cimr še ene zrezke spečt u Črni Gori,

ker jih za prvega maja ni bilo dost.

Objavljeno
Vsi, ki radi dirjate na Jezersko - zvečer, ko pada mrak je cesta prav hitro spolzka, izdatno pa k temu pripomore še Kokra!

Takrat je ravn raj za norce, ko se cesta sprazne. Skor vsak večer prideta 2 kamikaze gor, sam čakaš lohk kdaj bo počl.

Objavljeno
Ne to nisem jaz, sem bil s FJR, črna čoperistična jakna, pripeljal sem z Jezerskega.... slike pa ne bom lepil, ker je brez pomena! Upam, da ni imel motorja na kredo, če ga je tolk skrbel! Gume je imel pa v podnu - za v kanto... ne vem zakaj se špara tam, kjer se ne sme! RSV je bla pa videt bolj nova..... Od sina rumena sportiva je bla pa nelegalna za na cesto - brez tablice, slick guma.....NO COMENT! Izgleda , da velja kakršen oče tak sin, sicer pa nisem sodnik, da bi sodil. Moti me samo to, da taki modeli koga zradirajo, mimogrede, tako kot pritisnemo delete! Pa še dobro reklamo nam delajo - nam norcem, ki smo na dveh kolesih in nosimo peso naprodaj!

LP Mare

tega vsega nisem videl, samo vem da je bil motor raztreščen v nulo. Zdaj mi je jasno malo bolj, zakaj je tista sportiva bila čist na xy koncu... Eh vseeno sta človeka, in držim pesti za očeta da bo čimj bolje okreval!

Objavljeno
zaenkrat ni izboljšanja..še vedno isto stanje..upam da bo jutri bolše z bratom-cvičkar1..jutri popoldan okoli petih ga grem pogledat pa vam sporočim kako je z njim..držite pesti zanj........... :cry:

Drzimo pesti da so kar bele in upamo na boljse novice! :cry: Martin, Gabry, druzina, prijatlji: drzite se! Ob toliko dobrih zeljah mora biti ok!

Objavljeno (popravljeno)
Skor vsak večer prideta 2 kamikaze gor, sam čakaš lohk kdaj bo počl.

Očitno pa ne pridejo vse....

Si predstavljaš nov asfalt do vrha....., ko ga bodo delal naj postavijo še nosilne stebre za sveče in vence! Saj ne, da jim privoščim nesrečo komerkoli, res pa tega ne razumem, pa nisem zabit! Razumem, da se dogajajo nesreče hote ali nehote, kot mlademu kolegu, ki je v komi! Neodgovorno divjati, da izživiš svoj ego tega pa ne razumem! Pa bo rekel kdo a ti ga pa ne stisneš! Seveda ga samo 40% je še vedno hitrejših od mene in letijo mimo! Danes na AC iz Celja pred prvim Trojanskim predorom tovornjak, jaz z osebnim (145km/h) in motorist, ki je pičil mimo vsaj 180m/h - vsi trije vsporedno!!!!! Ne boste vrjeli tip je bil v kavbojkah! Kaj naj takšnemu pacientu želim - upam, da bo preživel vsaj dan, dva , teden, mesec, za leto pa je že vprašanje...

Ja takle mamo.... očitno bo tako tudi ostalo! Cestna kronika bo še vedno črno - bela, vmes pa bo malo sivine!

LP in ne jezite se, ker morim s svojim pametovanjem!

Popravljeno . Popravil Draksler
Objavljeno
Očitno pa ne pridejo vse....

Si predstavljaš nov asfalt do vrha....., ko ga bodo delal naj postavijo še nosilne stebre za sveče in vence! Saj ne, da jim privoščim nesrečo komerkoli, res pa tega ne razumem, pa nisem zabit! Razumem, da se dogajajo nesreče hote ali nehote, kot mlademu kolegu, ki je v komi! Neodgovorno divjati, da izživiš svoj ego tega pa ne razumem! Pa bo rekel kdo a ti ga pa ne stisneš! Seveda ga samo 40% je še vedno hitrejših od mene in letijo mimo! Danes na AC iz Celja pred prvim Trojanskim predorom tovornjak, jaz z osebnim (145km/h) in motorist, ki je pičil mimo vsaj 180m/h - vsi trije vsporedno!!!!! Ne boste vrjeli tip je bil v kavbojkah! Kaj naj takšnemu pacientu želim - upam, da bo preživel vsaj dan, dva , teden, mesec, za leto pa je že vprašanje...

Ja takle mamo.... očitno bo tako tudi ostalo! Cestna kronika bo še vedno črno - bela, vmes pa bo malo sivine!

LP in ne jezite se, ker morim s svojim pametovanjem!

Se deloma strinjam, samo so to taki modeli kot z avtomobili, ki jih policija poskuša ulovit enkar za prou.

Takih je lahko izraženih v % enih 3-5, ostali ki niso nič krivi pa se jih primerja s takimi "modeli" in potem se ponavadi še izjavi ja sej so vsi isti norci.

Sam sem zelo krvav pod kožo, moja max hitrost je bla 230km/h po AC selo, vogersko, ampak ob taki uri ko je blo prometa minimalno.Bistvo vsega je da smo vsi taki ki radi damo po gasu, vedet je treba samo kdaj in v kakšnih okoliščinah si "psiho"

LP.

Objavljeno
Se deloma strinjam, samo so to taki modeli kot z avtomobili, ki jih policija poskuša ulovit enkar za prou.

Takih je lahko izraženih v % enih 3-5, ostali ki niso nič krivi pa se jih primerja s takimi "modeli" in potem se ponavadi še izjavi ja sej so vsi isti norci.

Sam sem zelo krvav pod kožo, moja max hitrost je bla 230km/h po AC selo, vogersko, ampak ob taki uri ko je blo prometa minimalno.Bistvo vsega je da smo vsi taki ki radi damo po gasu, vedet je treba samo kdaj in v kakšnih okoliščinah si "psiho"

LP.

:unsure: ... verjetno si mislil 320 km/h :unsure:

Objavljeno
:unsure: ... verjetno si mislil 320 km/h :unsure:

Evo tlele je že en kandidat od tistih 3-5% :yes: :P

Objavljeno

Po dovgmu cajtu pršu na MS in prvo kr vidm je ta šokantna novica :xx: :? :(

Martin res da se ne poznava ,vendar ti želim da boš čimprej okrevov pa da bo vse najbolš s tabo!DRŽIM PESTI!

Gabry18 ti se tut drži:(

Objavljeno
Evo tlele je že en kandidat od tistih 3-5% :yes: :P

nas je kar več kot 3-5%, dost je tudi takih ki ne priznajo :D

Objavljeno

Gabry18, že kaj novic o Cvičkarju ?

Objavljeno

..mene žal h bratu niso spustili..ker lahko ga obiščeta samo ati pa mami...zdravnica je rekla da izboljšanja ni...ima pa hud pretres možganov,, krvavitve v glavi,, polomljeni obe roki,,polomljeni obe nogi,,zdrobljeni obe zapestji in poškodbe prsnega koša.....držimo pesti da se izvleče.. :cry:

Objavljeno
..mene žal h bratu niso spustili..ker lahko ga obiščeta samo ati pa mami...zdravnica je rekla da izboljšanja ni...ima pa hud pretres možganov,, krvavitve v glavi,, polomljeni obe roki,,polomljeni obe nogi,,zdrobljeni obe zapestji in poškodbe prsnega koša.....držimo pesti da se izvleče.. :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Fak, upam res da čimjhitreje in čimjbolje okreva. A hrbtenica je cela?

Upam res da bo vse najboljš...

Drži se

Objavljeno

Mimogrede, a lahko kdo od moderatorjev tole temo razdel iv dve? Ena naj bo izvirna, druga pa cvičkarjeva?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!