Kmet2 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Ma ne mi hodt na domače dvorišče,ko vam bom mine nastavil.......banda....(šala).... gsxf750 1
Shinobi70 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Ma ne mi hodt na domače dvorišče,ko vam bom mine nastavil.......banda....(šala).... A če dam za , loh pridem pogledat? Če bo dober asfalt, dam za 2... Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Če bosta šla kak torek, četrtek ali soboto popoldne bi se fočkala za zraven, če lahko. . ...jest sem doma na vmesni postaji do medvedjih rid... tko da me lahka pobereš..... gsxf750 1
Kmet2 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 . ...jest sem doma na vmesni postaji do medvedjih rid... tko da me lahka pobereš..... Pa ti Zivnorc si ko vegeta,vsepovsod se mešaš in si vmes.... :lol: Zivnorc 1
Kmet2 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 A če dam za , loh pridem pogledat? Če bo dober asfalt, dam za 2... Ti ko maš taprav motor,je zastonj.....če mi boš dal za en krog,oz. jih bova zamenjala ti bom pa jaz dal za ker bi res rad enkrat probal ta stroj... Sam ,da ne bova pole mela kakih problemov,ko mi mojga ne boš hotu dat nazaj....... :grim Shinobi70 1
matej22 Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 A lahko kdo naloži malo večji zemljevid, da se bo videlo kje sta ribnica in kočevje. Da ne bom preveč zastojn lutou. Hvala
strajnarR Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Sam nevem kje je to, nisem še bil tu. A z googlom se pa znajdm
strajnarR Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 (popravljeno) Nekaj besed o cesti na spodnjem naslovu... vir: http://tinyurl.com/cxvxdw2 ...pa še nekaj tu: http://tinyurl.com/dyaljtt Popravljeno April 4, 2012. Popravil strajnarR Zivnorc, gsxf750, Kmet2 in 1 other 4
Shinobi70 Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 Ti ko maš taprav motor,je zastonj.....če mi boš dal za en krog,oz. jih bova zamenjala ti bom pa jaz dal za ker bi res rad enkrat probal ta stroj... Sam ,da ne bova pole mela kakih problemov,ko mi mojga ne boš hotu dat nazaj....... :grim Takoj, ko bo lep dan v vikendu, prletim :yes:
Kmet2 Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 Takoj, ko bo lep dan v vikendu, prletim :yes: Zmenjeno,ti na PM pošljem mojo št.
MiNa Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 Sam nevem kje je to, nisem še bil tu. A z googlom se pa znajdm Kupi GPS! sohen 1
MARE 65 Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 (popravljeno) A policaji nič več ne težijo? Popravljeno April 6, 2012. Popravil MARE 65
shibby Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 (popravljeno) Takole zgleda z moje smeri: http://g.co/maps/5qk92 Če povzamem ko se namenite v kočevje h medvedom, pridete v kočevje greste proti Livoldu tam zavijete desno za ZAJČE POLJE dalje proti Kočevski reki tam greste levo proti BOROVCU in potem boste v deželi medvedjih rid . Moram rečt zanimiva imena krajev heheh see yaa :grrr Popravljeno April 26, 2012. Popravil shibby
Kmet2 Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 Druga varianta pa da ne zavijate za Kočevsko reko ampak greste naprej proti delnicam in namesto čez mejni prehod Petrina zavijete desno za Osilnico in proti njej mimo Mirtovičev,še prej Kužlja in v Osilnici pri gostilni Kovač zavijete desno v hrib in pridete do medvedjih rid in naprej do Borovca,Kočevske reke...itd.. Bil dol 9. Aprila in je bla cesta še kap,če se po domače izrazim,prilagam link,stanja na cesti na 9 april..... http://www.motosvet.com/tabla/topic/36328-vtisi-iz-dnevnih-vozenj-2012/page__st__270 trebor 1
shibby Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Sprobal danes, ni švoh. a je še kej makedama?
strajnarR Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 (popravljeno) a je še kej makedama? Tudi mi danes sprobal, makedama skoraj nič, na koncu 30m... Lepa cesta ...aja uradno zaprta do 31. 5. 2012 Popravljeno Maj 2, 2012. Popravil strajnarR
Fazer03 Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 ...aja uradno zaprta do 31. 5. 2012 Zaradi tega ni pričakovati kakšnih težav? (recimo ta konec tedna)
Zivnorc Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 ...težav samih po sebi ni..... se pa naredijo, če kej ni prov....
gsxf750 Objavljeno Maj 30, 2012 Opozori Objavljeno Maj 30, 2012 Lušno bo Delavci aktivni, fino urejanje, ... Prou pasalo je po povsem novem, črnem asfaltu (Osilniška stran). Metla se bo morala še pošteno sprehodit, pa ta zaden/prvi ovinek (Osilnica) je še za poravnat in poasfaltirat. Nikii, Kmet2, Zivnorc in 4 others 7
HyperJack Objavljeno Maj 30, 2012 Opozori Objavljeno Maj 30, 2012 (popravljeno) Puste Medvedje ride do konca matr ... al boste znucal asfalt, še preden ga bodo do konca položili p.s. Niste edini ki trenirate Popravljeno Maj 30, 2012. Popravil HyperJack skoda, sand66, Nikii in 6 others 9
Kmet2 Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 Ja takle mamo pr nas na Kočevskem,Jack je prilimal sliko redarja,ki ga usposabljamo za patruljiranje po Medvedjih ridah,klasični policaji ne pridejo v poštev zaradi premajhnega iQ.....ki ga zahteva tehnično zahteven teren HyperJack, JONI 46, mig72 in 1 other 4
shibby Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 Ja takle mamo pr nas na Kočevskem,Jack je prilimal sliko redarja,ki ga usposabljamo za patruljiranje po Medvedjih ridah,klasični policaji ne pridejo v poštev zaradi premajhnega iQ.....ki ga zahteva tehnično zahteven teren ne ne tole bo leteči, na medvedjih ridah, hahahah te bo pocakov za grmom pa sm švrk za tabo Kmet2 1
HyperJack Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 PReden sem zajadral na ovinke, so mi popestrili, ja prav sem napisal, popestrili dan trije letečmani... Vredu policaji, sem že mislil, da me bodo v paco vrgli pa spekli na ražnu, ampak je vse štimalo. Še dobro, da sem doba privijačil db killer v Leota .. Evo prvi posnetek kompleta ovinkov...zvočnike ne preveč na glas, ker piha full http://youtu.be/7U_guRSHcKQ lord marduk, RobiRoberto, strajnarR in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se