KeC Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 najmanj pa sem pozer da bi se slikal in neke objavlal svoje slike, kot kaka pubertetna najstnica na glasujzame hehe Kaj zaj Nejko, si že objavil slikce na glasujzame.com? :evilgrin:
hilton Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Zelo možno. Upam na ... bova mela triumpf srecanje :naughty:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 razmišljam da bi naslednjo soboto (17.maj) prišo spet malo...če bo še kdo za akcijo iz našega konca, da mi vzame motor zraun na prikolico, bi se znalo zgodit, da pridemo :OK:
Čamac Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 (popravljeno) razmišljam da bi naslednjo soboto (17.maj) prišo spet malo...če bo še kdo za akcijo iz našega konca, da mi vzame motor zraun na prikolico, bi se znalo zgodit, da pridemo :OK: to pa mislim da vem na koga leti :P Popravljeno Maj 7, 2008. Popravil Čamac
frk Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 to pa mislim da vem na koga leti :P daj to bi jaz tud šel.. čamac ti bi naju lahko dol pelal pol pa gledal kak se boma z nejkotom vozla :P
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 daj to bi jaz tud šel.. čamac ti bi naju lahko dol pelal pol pa gledal kak se boma z nejkotom vozla :P :yes:
hilton Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 :yes: hja prikolica je tak da..... :naughty: :naughty:
Bojč Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Da vidim, kje ste... Ma kje si ti?? Da te niso puščavski levi požrli?? Pies: zdej pa hitro rezervirat Brno za 2 in 3.6!!!!
Gregs Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Ma kje si ti?? Da te niso puščavski levi požrli?? Pies: zdej pa hitro rezervirat Brno za 2 in 3.6!!!! Hehehe.... levi so me pustili pri miru.... ;) V tistem delu Afrike jih je bolj malo... :whistle: U jebemo... Brno... to bi znal biti špas... :) PM že šiba.... ;)
Erik Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 ponedeljek kak kandidat pa da ima en fraj plac na prikolici :)
Gregs Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 Mene rajca torek... Bladzo, a zategneva prikolico takrat, pa greva? napoved je sonce, 21 stopinj. Mogoče bo še kakšen prostor na prikolici za druge.... :whistle:
Erik Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Mene rajca torek... Bladzo, a zategneva prikolico takrat, pa greva? napoved je sonce, 21 stopinj.Mogoče bo še kakšen prostor na prikolici za druge.... :whistle: tudi torek pride v poštev :rolleyes:
Jure Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Ne spomnim se, če je bilo že kaj govora o tem, zanima me, če ima tudi marof kakšno spletno stran, ki je ažurirana in se sproti objavlja, kdaj je proga prosta in kdaj se gor kaj dogaja, kot ima npr urejeno Raceland
marko55 Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 (popravljeno) Ne spomnim se, če je bilo že kaj govora o tem, zanima me, če ima tudi marof kakšno spletno stran, ki je ažurirana in se sproti objavlja, kdaj je proga prosta in kdaj se gor kaj dogaja, kot ima npr urejeno Raceland Ne. Pokličeš na GSM lastnika in je najbolj ažurna in edina točna informacija. Pa še ta je lahko včasih zavajajoča. Popravljeno Maj 12, 2008. Popravil marko55
Jure Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Aha, imaš mogoče GSM lastnika, sem ravnokar sicer preletel tole temo, ker se mi zdi, da je bila že napisana, pa nisem našel, sem verjetno spregledal.. Bi rad vprašal kako zadeve stojijo za naslednji teden :) LP
bladzo Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Mene rajca torek... Bladzo, a zategneva prikolico takrat, pa greva? napoved je sonce, 21 stopinj.Mogoče bo še kakšen prostor na prikolici za druge.... :whistle: Nč, najboljš, da žrtvujem dan in ti grem pomagat preganjat moped po stezi...Ampak uslugo mi boš moral enkrat vrnit! :naughty: :evilgrin:
suzuki Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Aha, imaš mogoče GSM lastnika, sem ravnokar sicer preletel tole temo, ker se mi zdi, da je bila že napisana, pa nisem našel, sem verjetno spregledal.. Bi rad vprašal kako zadeve stojijo za naslednji teden :) LP Hola Dex, +385915166949 (se zna zgodit da se srečamo :naughty: ) Cupo, Milunka in Krejzi 3
Jure Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Sem že dobil na pm, ampak tnx anyway :D Ko bom vedel dan bom itak napisal, pa boš povedal če boste gor. Te bom porabil še za kakšno inštrukcijo :rolleyes:
suzuki Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Hola Dex, sem dodal semle če bo še kdo potreboval ni blema, hehe Cupo, Milunka in Krejzi 3
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 gre kdo v soboto??? iz mb nas pride par komadov najverjetneje...da bo le vreme zdržalo...
Gregs Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Nč, najboljš, da žrtvujem dan in ti grem pomagat preganjat moped po stezi...Ampak uslugo mi boš moral enkrat vrnit! : Tako je... :yes: Vrnem s Pannonijo... a prow? .) Jutri je steza prosta, sem poklical in je potrjeno. Kdor pride, se vidimo! :OK: Marko55, Rude, Bladzo in jaz smo gotovo tam... :yea2:
moto_freak Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Mater, kaj noben ne dela oziroma hodi v šolo? :devil: :evilgrin:
rude Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 (popravljeno) Marko55, Rude, Bladzo in jaz smo gotovo tam... :yea2: Khm, Kat gre tudi :klicaj: :kva2: Popravljeno Maj 12, 2008. Popravil rude
Port Folio Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 (popravljeno) Tako je... :yes: Vrnem s Pannonijo... a prow? .) Jutri je steza prosta, sem poklical in je potrjeno. Kdor pride, se vidimo! :OK: Marko55, Rude, Bladzo in jaz smo gotovo tam... :yea2: Fouššššššššššššššššššššššš "have a blast" :naughty: @moto_freak: jeb... to so direktorji, zato imajo pa zaposlene :whistle: . Popravljeno Maj 12, 2008. Popravil Port Folio
SharpNinja Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 (popravljeno) Mater, kaj noben ne dela oziroma hodi v šolo? :devil: :evilgrin: Sami sončniki :slap: , maš prov.....eni pa garamo dneve in noči.....motorji pa samevajo pokriti po garažah....tok o fer lajfu. Popravljeno Maj 12, 2008. Popravil SharpNinja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se