Skoči na vsebino

Enduro-vožnje,motorji,slike

Priporočene objave

Objavljeno

dons sem se po enem dovoznem makadamčku peljal mimo ene bajte zelooo počasi pa prleti do mene en stari in začne z nožem mahat proti meni, odtrgan bolnik se lahko zahval registraciji na motorju (prepoznavni znak, če bi starija zdemoliral), v preteklosti pa nek podoben imbecil ni imel te sreče, ker sem imel še krosko in je po konfliktu z mano v bolečinah odkrevsal stran :evil:

Objavljeno

Pravi enduraš mora poleg motorističnih spretnosti obvladati še: vleka mopeda iz blata, politične spretnosti, pogajalske spretnosti, borilne veščine z ali brez orožja, poznavanje kompasa, raznih specijalk, katastarskih map, poznavanje osnov prve pomoči, spretnost izogibanja lovcem, .................................

Objavljeno

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 3/4 tega ne znam :(

Objavljeno
wejla :roll: Sedmak pravi de je Stanovnik zaključu bolniško, pravi da bi za konc druzga tedna, nardili en džiro :!:

javte kej ku bo.

:twisted: Brane se čujemo glede đira saj veš da dokler ne skopni sneg bomo rili po brkinih in naši južni meji lp.7ak ktm

wau, veliki motorist, veliki mojster, tehnik, prjatu ljubitelj alkohola in vijolic, lomilec ženskih src,poznavalec smučanja, letenja in kidanja gnoja je z svojo prisotnostjo bistveno pripomogel, da je motosvet 3xboljši kot je bil prej brez njega!!! :wink:

POZDRAVLJEN!!!

:wink: :cry: Kar se tiče kidanje gnoja je ok. ampak te moram obvestit da sem razširil svojo kmetijsko dejavnost z KTM-mom(orjem, presipavam,prekopljem,oplevem...itd) cena ugodna.
Objavljeno
Enduraš - samo ene gume malo bolj primerne za po terenu (T63 ali MT21) da se ne boš brezveze valjal (v najboljšem primeru) po blatu.

Kje pa je zdaj v sloveniji še blato - tu na primorskem je tako suho da se za mano tako praši, da se še 1 h pozneje nič ne vidi :wink:

Na primorskem je blata 365 dni v letu samo moraš vdet kje so pravi tereni. MICHELIN T63 guma je za :arrow: furat se po sadovnjaku ne pa za po blatu

Objavljeno
...MICHELIN T63 guma je za :arrow: furat se po sadovnjaku ne pa za po blatu

T66 enduro potovalna :arrow: all terrain :wink: sprobano...

Objavljeno
Enduraš - samo ene gume malo bolj primerne za po terenu (T63 ali MT21) da se ne boš brezveze valjal (v najboljšem primeru) po blatu.

Kje pa je zdaj v sloveniji še blato - tu na primorskem je tako suho da se za mano tako praši, da se še 1 h pozneje nič ne vidi :wink:

Na primorskem je blata 365 dni v letu samo moraš vdet kje so pravi tereni. MICHELIN T63 guma je za :arrow: furat se po sadovnjaku ne pa za po blatu

Lih sm hotu povedat. Kje se pa kej wzeste po primorskem? Jst sm meu u petk in soboto turo okrog vogrščka, trstelj in tam okoli (če kdo pozna).

Objavljeno

jaz ne poznam k sm z lj. Kaj pa pravte na T61? A jo je mel kdo? :roll:

Objavljeno

Saj vem da T63 ni nevem kaj za po blatu - vendar glede na tok kar ima mož zdaj gor je pa vseeno dober kompromis za malo po cesti in bolj na easy po terenu. Vseeno raje T63 kot pa T61.

Včeraj ~150 km -> Sežana - Kokoška - Krvavi Potok - Kastelc - Osp - Črni kal - Zazid - Podgorje

Objavljeno

še vedno DR, al si že zamenju

Objavljeno
Saj vem da T63 ni nevem kaj za po blatu - vendar glede na tok kar ima mož zdaj gor je pa vseeno dober kompromis za malo po cesti in bolj na easy po terenu. Vseeno raje T63 kot pa T61.

Včeraj ~150 km -> Sežana - Kokoška - Krvavi Potok - Kastelc - Osp - Črni kal - Zazid - Podgorje

Lepa fura .Sam sem jo že parkrat z kolegi v zimskem času prefural, lahko jo probajo tudi z potovalnimi enduri.(imejte z sabo fotoaparat je kar zanimivo)

Objavljeno

Lih sm hotu povedat. Kje se pa kej wzeste po primorskem? Jst sm meu u petk in soboto turo okrog vogrščka, trstelj in tam okoli (če kdo pozna).

Men je tam okolica kamnoloma (solkanskega), pod škabrijelom, prek kekca (do une opuščene proge) najboljša.Zdej so še neke nove poti, k žagajo drva tko da je ful zakon.... proga pa je bolj kaskaderska ker je kamnja ku dreka :x

Objavljeno
Menjal, že malo več kot en teden vozim novo WR450 :lol:
:wink: Bravo prava makina pa srečno vožnjo 7ak
Objavljeno

I wish i were you! :roll:

Objavljeno

no za današnjo furo nej povem samo to ,da sm srečal nekoga ,ki bi znal bit gozdar in to ,da sm se zgubil v hosti (ene 40km sm naredu samo po hosti). 8)

Objavljeno

kje si pršu iz kastelca v osp?
Objavljeno

Za kolk si prodal DR? Sej si mel 350 l.96? Kolega prodaja ravn tak letnik pa me zanima za kolk se da to prodat.

Objavljeno
Prvo pohvala za fotke!A ste mel kdaj kej blemov z kakim kmetom?

Jest predlagam da se kdaj pa kdaj zapeljete tudi na Krvavec kjer je makadamskih ovinkov ogromno in se jih da prav lepo pošrek odplat (tudi z 200kg 'kravo')!!Jest mam Transalpo in si z njo ne upam na razmočen teren k gume sploh nč ne držijo, da bi pa kramp gor dal pa spet ne, zato se vozm po terenu v mejah svojega motorja-no včasih celo mal preko.

Ja 200 kg zna bit res mal velik k je treba motor enkrat obvladat v kritičnih situacijah boh ne dej celo pobirat!Pa plastik je tud mal škoda ne?Vam enkrat pokažem na Rakitni en prav lep skok poligon!

Ciao,by Pero

No enduraš, D.J., Transalp!!Dan D je tu kdaj gremo probat zadevšne pa še na kak terenček zavijemo ob poti!!!!Ta teden ali naslednji!! :D :D :D

Ciao,by Pero

Objavljeno

Iz Kastelca v Osp se pride po ozki pešpoti (mimo borov zraven tistih velikanskih kupov kamenja, ki so nastali zaradi izkopavanja tunelov avtoceste).

DR še ni prodan (kupec pa je že) bo pa šel verjetno za 350-400K SIT (v eni izmed zadnjih številk Motorada je za rabljen DR350 l.96 cena ~1900 EUR).

Objavljeno

k69mj!

Kolk pa pride nova yamahca 450? Na delta team strani ne najdem cene :shock: . Kakšen je začetni vtis, si zadovolen?

Objavljeno
Iz Kastelca v Osp se pride po ozki pešpoti (mimo borov zraven tistih velikanskih kupov kamenja, ki so nastali zaradi izkopavanja tunelov avtoceste).

DR še ni prodan (kupec pa je že) bo pa šel verjetno za 350-400K SIT (v eni izmed zadnjih številk Motorada je za rabljen DR350 l.96 cena ~1900 EUR).

torej si šel mimo osapske stene dol? Tam sem šel jest z xt-jko navzgor, pa me je kr spotilo..

Objavljeno

Tudi jaz sem šel že tam navzgor - ko greš prvič je bolj psihični problem, kot pa da bi bilo kaj preveč težavnega - verjamem da pa kake XT-jke z 160+ Kg ni ravno lahko spravit tam gor.

Glede WR450:

cena = 1.800.000 SIT (žep je zdaj malo bolj prazen)

Vtisi --> lahek, super vzmetenje :D , moči še preveč - zadnja guma je po 400 km že bolj uboga (nekateri knofi se že lomijo). Moraš pa že biti malo :twisted: da lahko tiščiš gas do konca.

Motor je zelo stabilen -> po raznih razritih poteh daš samo gas in gre mašina naravnost ne da moral kaj preveč delat z balanco.

Objavljeno

1.800.000 :( :( :( :( :( :(

meni nedosegljiva vsota... pa najbrž še komu :?

Jaz hočm dežžžžž!!!!! Nej že spere to #$$/$"!$"#% cesto ,da bomo šli zalagat :roll: :twisted: . Mi je že bedno ratal po ''kolesnicah'' vozt.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!