U^F^O Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Men je tam okolica kamnoloma (solkanskega), pod škabrijelom, prek kekca (do une opuščene proge) najboljša.Zdej so še neke nove poti, k žagajo drva tko da je ful zakon.... proga pa je bolj kaskaderska ker je kamnja ku dreka :x S kje pa si? Enkrat sm se z humarjam, timom, murencom in temi vozu po grgarju in okolici. Res dora tura! Humar je iz tam in pozna doro poti okoli. JE blo res doro. Vsako tolko pej zapeljem tudi do kekca in tam okoli, samo poznam poti bolj slabo. :roll:
enduraš Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 sej če ne poznaš poti je bolj zabavno :roll: :twisted:
WR Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 enduraš:ja sem sprobal to tvojo teorijo včeraj.sem rekel gremo še to pot sprobati...se peljem po enem čudnem kanalu 100m globoko poj pa prepad :evil: nazaj gor pa druga in guraj moped :)
pero Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Vam enkrat pokažem na Rakitni en prav lep skok poligon! Pero, spomladi grem s tabo zagotovo pogledat tole "skakalnico" na Rakitni. Skakat ne mislim. Pa tebe pobirat tudi ne, če boš preveč navdušen na tem poligonu... :lol: No Transalp kdaj gremo?????????? Ciao,by Pero
5ER Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Jest sem v soboto mal raziskoval teren za novo furo in naenkrat konec poti. Na ozki potki, v strmem bregu, komej obrnil motor (mal je manjkal, da mi ni dol ušu :? ) Rezultat: čist premočen in izmučen :shock: Nauk: sam ne raziskuj sumljivih poti :idea:
Filip111 Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Men je tam okolica kamnoloma (solkanskega), pod škabrijelom, prek kekca (do une opuščene proge) najboljša.Zdej so še neke nove poti, k žagajo drva tko da je ful zakon.... proga pa je bolj kaskaderska ker je kamnja ku dreka :x S kje pa si? Enkrat sm se z humarjam, timom, murencom in temi vozu po grgarju in okolici. Res dora tura! Humar je iz tam in pozna doro poti okoli. JE blo res doro. Vsako tolko pej zapeljem tudi do kekca in tam okoli, samo poznam poti bolj slabo. :roll: Ma njih lih ne poznam (mogoče tko na videz), drugač pa sm doma 6km nad Grgarjem proti lokvam (ravnica)... jst sm se dosti vozu z sosedom k ima hondo, sam zdej mu je škriplna :( , pa še skakat se je bal ker ga je enkrat vrglo :lol: . Ma je mogoče kakšen, ki ma nekega ktm-a in džipa opel???
transalp Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 No Transalp kdaj gremo?????????? Hmnja, saj veš - moja Transa bo registrirana šele okrog 20. aprila. Potem pa lahko gremo, saj to bo že čez manj kot tri tedne. Sicer je pa itak napovedan sneg, tako da se lahko gremo vmes na Rakitno še sankat... :twisted: :lol:
D.J. Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 transalpaša, tut jazt nisem pozabu dogovora, imam le problem da mi 10. poteče reg., tko da bo potrebno bolj med kačam in močeradi se vozit :lol:
D.J. Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 BRANE klomplot, neki 7AK vabi na svoje konce, pa sej bo sam povjdu k69mj :arrow: , hočem ceu spisek :!: :lol: :wink: moč kM/KW pri u/min, max u/min, sekundarni prenos, max speed(teoretično), fergazar x mm, v keri prestavi bi šlo še na zadnjo z gasom...itd verjetno zdej še ulaufavaš mašino pa čimprej kako sliko!!! al se pa enkrat zmenmo na primorskem (Bistrca) pa gremo en medvedji điro
7AK Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 BRANE klomplot, neki 7AK vabi na svoje konce, pa sej bo sam povjdu k69mj :arrow: , hočem ceu spisek :!: :lol: :wink: moč kM/KW pri u/min, max u/min, sekundarni prenos, max speed(teoretično), fergazar x mm, v keri prestavi bi šlo še na zadnjo z gasom...itd verjetno zdej še ulaufavaš mašino pa čimprej kako sliko!!! al se pa enkrat zmenmo na primorskem (Bistrca) pa gremo en medvedji điro :twisted: Ta vikend vabljeni v Il.Bistrico na fizkulturo (s seboj pripeljite enduro mašino). Če se dogovorimo lahko izbiramo več tras medium ali hard. ŽELJE POVEJTE NA FORUMU PA NE PREVEČ NAOKOL GOVORT DA NAS LOVCI IN ZELENI NE NABAŠEJO :P
BRANE Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 ta čedn jest ne mren, ki jemn fešto z mulca (5 ljet)..pa tudi btrija je z an klinc.
enduraš Objavljeno April 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2003 glejte da boste velik slikal ,da vidm kaj je za vas enduro điro :D Zadnič sm šu kolesart z ''zelencoma'' :arrow: ta dva zelenca (tip+punca) sta mela bicikle za 500k+ :shock: :shock: :shock: Sploh nista bla zelena :x
Ice Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=4455
Priporočene objave