axilon Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 (popravljeno) nekako pa imam občutek, da bi lahko bil tisk še bolje narejen, tko de sm ceno malo zbil...ampak kar je je...cena:5,5€ rossie...tud punca jutri smuča...bo pa cel teden v ljubljani...od ponedeljka dalje in ji lahko dam majice...samo povejte kdo bi prevzel v ljubljani in komu pošljem. Tisti ki ste mi poslali naslove pač pošljem. Vsi ostali ki niste oddali naslovov, prosim naredte to zdaj al pa se zmenmo za prevzem v ljubljani (od pondelka do petka). Prosim pa da mi način prevzem sporočite vsi do nedelje (jutri) ker gre punca jutri v ljubljano ter ker nočem da se mi majice valjajo doma... LP Popravljeno Marec 29, 2008. Popravil axilon
rosse20 Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 zdravo ok. ni problema. potem pa bi jaz prevzela v ljubljani. lahko tudi za koga drugega, če bo želel in mu pripeljem ali do celja ali do kopra. lahko jih prevzamem ali v ponedeljek zjutraj okoli 10h ali v četrtek okoli 14h. odvisno, kako ji ustreza. sporočite, da vem kako in kaj.
MaKoo Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 Jaz jih prevzamem osebno pri tebi. Če bom okoli Tolmina jutri popoldan te pokličem (še ne vem v katero smer nas bo jutri odmeslo). V nasprotnem primeru se dobiva enkrat med tednom... LP
gregor46 Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 meni kar po pošti pošlji.........2×L :OK:
a79 Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 (popravljeno) Tud jaz bi pol prosil, ce mi posljes po posti....hvala. 2x M Popravljeno Marec 30, 2008. Popravil a79
axilon Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 ejtata...poštnina je celih 5,47€ na paket...to se mi zdi kr zlo, za eno majco natančneje...če vam jih klub temu pošljem, povejte. Kymcoo, tebi sem pa poslal ker se ti je mudilo...
gregor46 Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 (popravljeno) Če jih imaš več za štajerski konec je bolše da pošleš enemu in si poltem pridemo sami po njih,.....poštnino pa razdelimo .) Popravljeno April 1, 2008. Popravil gregor46
MaKoo Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Jaz jih imam, jaz jih imam... :D Kakšen delček boljši tisk in stvar bi izgledala še boljše... ;) Ampak namen je pravi... Na svetlobi izgleda bolje kot v temi... hehe LP
axilon Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Če jih imaš več za štajerski konec je bolše da pošleš enemu in si poltem pridemo sami po njih,.....poštnino pa razdelimo .) sem za...vi samo določte žrtveno jagnje ki po to prejel...poštnina je do 5kg vedno 5,47€, da bi pa vsak tolko dajal za poštnino posebi se mi zdi pa greh... alienrat : lukovica xtr : mirna peč a79 : trebnje bna : prevalje gregor46 : kidričevo zdej a79 pa xtr bosta skupi baje prejela...tko de pošljem to dvoje...ostali sporočte kako in kaj. Vmes je še renoraines...naj pove še on svoj naslov pa mogoče ga damo kam vmes... lp
axilon Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Jaz jih imam, jaz jih imam... :D Kakšen delček boljši tisk in stvar bi izgledala še boljše... ;) Ampak namen je pravi... Na svetlobi izgleda bolje kot v temi... hehe LP točno tko...majca men je zakon ker tisk ni prow živo rmen ampak zgleda tko bl zlat... ne načrtovano...ampak men k mam črn pa zlat motor je majka...je pa res de naslednjič nardimo majce v nulo...sicer znajo bit kak evrič dražje...ma bojo pa tud za na poroko lahko :) Namreč en tiskar iz domžal ma neko italjansko tehniko tiskanja...tko de tud rmen tisk na črno majco ni nobene panike pr njemu...čeprow naslednjič bi jst druge barve :)
casper7 Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 Jz tut ze mam :) Z axilonom se spoznala, nardila par fotk ksno rekla pa je blo..... Lp.
gregor46 Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 No, kod vidim sem edini iz tega konca. Najbolše da mi kar pošlješ majici (2×L), drugače bo to predolgo trajalo. PS: me že firbec daje :krneki:
bna Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 tudi meni kar pošlji bom že preživel tistih 6 eur .
rosse20 Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 eno vprašanje za tiste, ki že imate majice... a so vaše normalno velike? moja je tako majhna, da jo komi čez glavo dobim, kaj šele, da bi jo oblekla. pa sem naročila velikost L. tako velikost imam doma vse majice od fruit of the loom-a , adidas-a, nike-ja in druge. zdaj pa ne vem, kje je problem. je možno, da sem dobila žensko :? :cry:
a79 Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 eno vprašanje za tiste, ki že imate majice... a so vaše normalno velike? moja je tako majhna, da jo komi čez glavo dobim, kaj šele, da bi jo oblekla. pa sem naročila velikost L. tako velikost imam doma vse majice od fruit of the loom-a , adidas-a, nike-ja in druge. zdaj pa ne vem, kje je problem. je možno, da sem dobila žensko :? :cry: Mocno upam, da se je neki zabrklalo in si dobila zensko majico. Upam tud, da to uredis in dobis zeljeno.. Preprican sem, da bo axilon uredil zadevo. Ker jest sm narocu M in si pol res ne predstavljam, kam jo bom obleku... BTW: XTR, kje so ze najine majice?
MaKoo Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Jaz sem naročil L, dobil L in velikost je enaka kot pri ostalih FOTL majicah... tako, da pri meni ni nobenega problema z velikostjo... LP
XTR Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Mocno upam, da se je neki zabrklalo in si dobila zensko majico. Upam tud, da to uredis in dobis zeljeno.. Preprican sem, da bo axilon uredil zadevo. Ker jest sm narocu M in si pol res ne predstavljam, kam jo bom obleku...BTW: XTR, kje so ze najine majice? Nisem še dobil. Obvestim takoj ko pridejo. Lahko da so bile včeraj na pošti, samo k nam ne nosi poštar ob sobotah. (verjetno bo jutri, če je že poslal).
casper7 Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Jaz sem naročil L, dobil L in velikost je enaka kot pri ostalih FOTL majicah... tako, da pri meni ni nobenega problema z velikostjo...LP Tut moje tri so vse v redu velikost M in L, tko da ni nobenga problema....... Lp.
axilon Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 uf uf uf uf rosIe, ne mi galame delat :nono: . Sva lepo se zmenla po telefonu...in potem tud napiš to na netu ne de ljudi pol skori infarkt tu zadeva k še majčk niso dobil :) (by the way, šele danc sm vse oddal na pošto, je bil vikend dost delaven in ni blo cajta, se opravičujem). RosIe je punca, naročila je majico L. Ker ni napisala izrecno ali naroča žensko ali moško L, sem pač preventivno naročil obe. Ker je majico prišla iskat njena kolegica, je imela na izbiro obedve, tako žensko kot moško. Vzela je žensko. Z RosIe sva takoj po prejemu majice govorila in bo dobila moško L sedaj po pošti. Tako kot vsi ostali ki še majic niste dobili bodo jih boste prejeli jutri...če še pošta kaj ne zaj... :) Lep dan... Če pa ima kdo voljo, lahko damo v tisk še ene majice, lahko drugačne barve, drugačen tisk, s tem da bi tokratni tisk bil res v nulo narjen, tudi za v nedeljo k maši ter svetemu obhajilu...flex tehnika. Tam bi bil logotip lahko tudi na črni majici živo rumen, stvar pa je preverjeno obstojna. Samo tud cena bi bla višja...okoli 8€ če sem prav razumel tiskarja, zato tud v prvo nisem hotel na tej tehniki osnovat tiska...samo zaradi cene...ampak to je že druga zgodba :)
rosse20 Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 axilon... ja sva se zmenila po telefonu. samo sem na forum že napisala predno sva se mi2 pogovarjala. sej nič ne zamerim, samo sem vprašala, ker nisem bila prepričana. hvala za trud :winkiss:
axilon Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 sej to sem mislil...da sva se slišala po telefonu sva vedela samo midva...ostali pa še vedno niso vedli kaj zaboga je narobe z majicami ker si napisala de ne štima vse...zato je fajn potem napisat de je stvar rešena...no sej zdej vejo... :P lp, peter
rosse20 Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 ja super sva uštimala. vsem ostalim: nič se bat... vse je, kot mora bit :yea1:
gregor46 Objavljeno April 8, 2008 Opozori Objavljeno April 8, 2008 (popravljeno) No danes tudi jaz dobo majice :naughty: Rumena res ni izpala čisto rumena ampak kod celota zgleda odlično :evilgrin: @axilon :worship: PS: zdaj pa lahko začnemo zbirat embleme za novo kolekcijo :D Lp, Gregor Popravljeno April 8, 2008. Popravil gregor46
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se