RHonda Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 če si ti mal moten še ne pomeni da je suzuki zanič motocikel..tko da se mal skuliraj Moten si ti ker ne greš 1:36 grobnik. Jest s tvojim motorjem 1:35 važi ???
biker77 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Moten si ti ker ne greš 1:36 grobnik. Jest s tvojim motorjem 1:35 važi ??? mulo..poberi se nekam..okej? in ti zraven mojega motorja ne smeš pridt ne..kaj šele kej druzga..
Jure Objavljeno Junij 16, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Meni se pa zdi tale tema čisto ok, smo polega nabijanja odgovorili že kar na ene par vprašanj uporabnikov Suzukijev :)
simonsi Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Sm prov vesel, da je gsx-r razbit saj je kot tak na ogled :grim Meni ni nič. Zaklenite že te trapaste nabijalne teme, ker nam ''taglavnim od honde'' so tudi zaklenili.... Kdo ti je pa sploh dal suzukija za peljat?
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Kdo ti je pa sploh dal suzukija za peljat? Bedak :D
_SEBA_ Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Bedak :D ejga dolenčk..... ne žali .......bedakou :evilgrin:
casper7 Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 sm se odlocu da, ker je taka tisina kle pejte vsi kazensko przgat motorje u garazo za par min. :whistle:
LRR Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Sm prov vesel, da je gsx-r razbit saj je kot tak na ogled :grim Meni ni nič. Zaklenite že te trapaste nabijalne teme, ker nam ''taglavnim od honde'' so tudi zaklenili.... a je tudi lastnik tako vesel kot ti? Fantje motorji niso za posojat, sploh pa ne takim kot je deja vu.
Fabo Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Ej prowler a veš zakaj so mel kamikaze čelade?
Sanda7 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 hm le zakaj :naughty: men je moj čedalje bl ušeč :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 hm le zakaj :naughty: men je moj čedalje bl ušeč :whistle: DDDD...sj je suzuki...sam da nauš ti prevč divja ratala...bomo mogl pol mi tebe nazaj držat :P kdaj daš za en krog? :whistle:
Sanda7 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 kaj hočeš rečt da zdej jst vas žlajfam :unsure: ja bom dala za en krog takrat k ga bojo nardil hehe :winkiss: drgač pa načeloma motorja pa fanta ne posojam no fanta bi mogoč še motor pa skor zihr ne
snoopy Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 kaj hočeš rečt da zdej jst vas žlajfam :unsure: ja bom dala za en krog takrat k ga bojo nardil hehe :winkiss: drgač pa načeloma motorja pa fanta ne posojam no fanta bi mogoč še motor pa skor zihr ne fanta ne rabm...sj veš da nihče ne mara konkurence...iz istga razloga bi si tut motor rd sposodu za en krog...da pol ne bi mel konkurence... :P sicer pa si rekla "načeloma"...torej je šansa... :rolleyes: sam prov "jo" morm zagrabit :lol:
ProdriveR Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Ekola,donc zapelju svojo Suziko na servis. Upam da jo jutr dobim,pol pa gas u maline B) Sem pa neki razmislju,da bi blo kul ce bi dala kak malce boljsi glas od sebe :)
Sanda7 Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 pišuka jz morem tud pelat na servis,pa sploh ne vem kam ponavad sm motorje u eliso furala sam se mi zdi da ni pooblaščen za suzukija ga mam pa še mau u garanciji tako da kaj predlagate bi rada da ga peljem počakam in odpeljem
trojan69 Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Mah jst svojga kar sam šravfam. No razen v kakšne ventile pa štrom se nerad spuščam-pa tud to se da če se hoče. Drugač pa SUZUKI :worship:
kađiva Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Mah jst svojga kar sam šravfam. No razen v kakšne ventile pa štrom se nerad spuščam-pa tud to se da če se hoče.Drugač pa SUZUKI :worship: hja sam ti maš zadnjega pravega Suzukija :worship: :worship: :evilgrin: vse kar je novejš ni to to! :grrr
Jure Objavljeno Junij 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 To pravi nekdo, ki ima Ducatija :lol1: :P
kađiva Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 To pravi nekdo, ki ima Ducatija :lol1: :P zase se brigej :P
Sanda7 Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 ja nč sm se naročila pr Panigazu tko da se ne nucate trudit z odgovori :rolleyes:
casper7 Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Sanda7 drugac mas tut v Lj. A-Cosmos uradni za Suzuki Lp.
Sanda7 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 ja no bom šla pač do kranja sej mi odgovarja dle k se pelem bulš je :naughty:
andrejba Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 ja nč sm se naročila pr Panigazutko da se ne nucate trudit z odgovori :rolleyes: Jaz sem naročen v Novi Gorici pri Marčelotu (uradni mehanik). Mehanik se mi zdi vredu, se da zmenit, kaj novega pove, skratka odnos super. Prejšnjič ko sem ga mel tam je samo jamral kaj so na Odarju (ne)delali - pa baje odarjevi serviserji so bili pri njemu na začetniški praksi. Izkušenj pa tudi ma kar nekaj.
Sanda7 Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 sam tolk da veste servis narjen :yea1: menjal mi je sam olje pa filter prekontroliral vse od tlaka v gumah,do sklopke,..spihal zračni filter narjeno je blo v eni uri zravn sm dobila še :naughty: kofe plačala pa sm 76€ skratka za enkrat full zadovoljna :worship:
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 jz sm je napopala kr na grušt če kdo rab idejo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se