_Nejkooo_ Objavljeno April 1, 2008 Objavljeno April 1, 2008 Moj končno sestavljen :D toti gikser 750 je edini suzuki, ki si ga kdaj želim pelat...pomoje mora bit to noro, vrti se kot šestotak pa še navora in konjov ma več :OK: ....pomoje mora to trgat gateeee :D
petergsx Objavljeno April 4, 2008 Objavljeno April 4, 2008 poklon :worship: suzuki je zakon .sem lastnik dveh suzukijev gsx1100 letnik80 in 81 vsak ma svoj orgazm pa nikoli me ni na cesti pustu pa tudi vn iz cste odpelu ne . :worship: suzuki :worship: .ob priliki še slikce.
RHonda Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 toti gikser 750 je edini suzuki, ki si ga kdaj želim pelat...pomoje mora bit to noro, vrti se kot šestotak pa še navora in konjov ma več :OK: ....pomoje mora to trgat gateeee :D Prav imaš...leti ko noro, sm dns sprobal od Dexa + vzorno lahek je pa kratka medosna- za kratke ovinke nimaš boljšega. Do 14000 se zvrti ko nor. Medtem ko ninja po 12000 popušča. Sam zvok ima pa kawl :whistle:
Senna Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 (popravljeno) Še moj Popravljeno April 5, 2008. Popravil BMW M3
Čamac Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 DEX, zakaj pa si imel narazen celega suzukija pa mašino dol vzel pa to?
Jure Objavljeno April 5, 2008 Avtor Objavljeno April 5, 2008 Ker sem moral zamenjat zobnika 5 in 6 prestave. Je metalo ven 6.
biker77 Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 (popravljeno) dex-ti si unmu k se hoče fentat vsake tolko suzukija dal za peljat??? :slap: Popravljeno April 5, 2008. Popravil biker77
biker77 Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 zdej se bo šele hotu fentat k vidi kako sranje sam vozi :lol1:
trojan Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 Evo...sicr z zamudo...moja Suzika. Čaka nove gume. kter letnik je ta zadeva?
Incubation Objavljeno April 5, 2008 Objavljeno April 5, 2008 Letnik je 91. Je biu pa za svoja leta kr napredn motor.
Sanda7 Objavljeno April 28, 2008 Objavljeno April 28, 2008 sm se odločila oziroma presedlala iz kawasakija na suzukija pa me zanima če me sprejmete med seboj??? drgač pa to je moja nova pridobitev btw:kupim kak akrapovič in podobno
BremzPenzl Objavljeno April 28, 2008 Objavljeno April 28, 2008 Volk dlako menja.... ...pa saj vseeno, baba je važna ne pa pleh :evilgrin:
m@dness Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 sm se odločila oziroma presedlala iz kawasakija na suzukijapa me zanima če me sprejmete med seboj??? drgač pa to je moja nova pridobitev btw:kupim kak akrapovič in podobno najsss evo, pa še jaz prilagam slikico moje suzyke
Jure Objavljeno April 29, 2008 Avtor Objavljeno April 29, 2008 sm se odločila oziroma presedlala iz kawasakija na suzukijapa me zanima če me sprejmete med seboj??? Te, če boš pridna ;) Drugače pa čestitke ob dobrem nakupu, pa velik varnih km :OK:
biker77 Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 sm se odločila oziroma presedlala iz kawasakija na suzukijapa me zanima če me sprejmete med seboj??? drgač pa to je moja nova pridobitev btw:kupim kak akrapovič in podobno sanda kul je..600?
k0ci Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 sanda kul je..600? povečaj sliko, pri zadnjem zicu je rdeča nalepka (600 ja)
RHonda Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 zdej se bo šele hotu fentat k vidi kako sranje sam vozi :lol1: Bomo videli kdo bo hitrejši na grobniku :naughty: Lahko pa se pomeriva tudi na cesti :fredy:
Sanda7 Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 Te, če boš pridna ;) Drugače pa čestitke ob dobrem nakupu, pa velik varnih km :OK: tnx kolega,drgač pa upam da je dobr nakup,bo čas pokazal svoje
petergsx Objavljeno April 29, 2008 Objavljeno April 29, 2008 tnx kolega,drgač pa upam da je dobr nakup,bo čas pokazal svoje veliko lepih užitkou na nem :naughty: .ggaassa.
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2008 Objavljeno Maj 8, 2008 a vam na gsxr tud full ventilator dela pišuka da sm mal dle cajta na semaforju pa se že dvigne ke na 102stopinje al pa v počasni koloni,glede na to da še ni neke vročine me to kr mal skrbi k na kawlu je moglo bit res orng vroče da se je zalaufal tuki se mi je pa že na po parih minutkah čakanja v koloni na carini pa je blo v zraku mogoče 17stopin pa še dež je padu??
Jure Objavljeno Maj 8, 2008 Avtor Objavljeno Maj 8, 2008 Tudi meni se hitro dvigne temperatura če stojim :) Ampak se potem takoj shladi, ko se spet začneš premikat. Je vse ok, brez skrbi.. Sploh pa do 115-120 °C nima bit kaj narobe z motorjem, čeprav bi se pri tej temperaturi pa že bilo potrebno vprašat zakaj je tako visoka.
k0ci Objavljeno Maj 8, 2008 Objavljeno Maj 8, 2008 a vam na gsxr tud full ventilator delapišuka da sm mal dle cajta na semaforju pa se že dvigne ke na 102stopinje al pa v počasni koloni,glede na to da še ni neke vročine me to kr mal skrbi k na kawlu je moglo bit res orng vroče da se je zalaufal tuki se mi je pa že na po parih minutkah čakanja v koloni na carini pa je blo v zraku mogoče 17stopin pa še dež je padu?? ja ti si mela Zja, na mojem kwaku gre tudi do 115 st.C (v ekstremnih pogojih hehe) .........pač plastičarji, nimaš kaj
m@dness Objavljeno Maj 9, 2008 Objavljeno Maj 9, 2008 res se zelo hitro segreje ampak na kaj več kot 110 stopinj mi ne zraste.. ga kr ventilator hitro ohladi.. ampak ko ga spet poženeš pa kr hitro pade temp. spet na kakih 86 stopinj.
Sanda7 Objavljeno Maj 9, 2008 Objavljeno Maj 9, 2008 super sm kr mal pomirjena k prej ni blo pr nobenem motorju tok hitr ventilator zalavfal še eno uprašanje,sicer bi sama pogruntala ma kadar sm na motorju se furam tko da ni cajta se špilat z gumbi kako nastaviš uro,k mi kaže še tastar cajt?kombinacijo tipk in dolžino pritiska na gumb
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se