Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hja :krneki: ,

kot sem ti povedal, to je samo zato ker si navajena kovinskih lajtng in SBK5 pakn na 7of 9... na GigSrčku jih pa nočeš met... pol je pa tko... :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

Moja 750ka čist uredu bremza :D Je pa res, da ima kovinske lajtnge in racing ploščice ;) Poslušaj suzukija, ima prav :D

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno

Pozdravljeni!

Evo tudi jst se vm javlam ,da sm ponosen voznik suzukija gsx-r 600 k7 .Trenutno je pa še zablokiran na 25kw... :cry: :BUA:

Objavljeno

Ja prpel ga k men odblokirat pa je :worship:

Objavljeno
Ja prpel ga k men odblokirat pa je :worship:

pa dodaj mu še nekaj prask da bo bolj aerodinamičen :evilgrin:

Objavljeno
A se še ktermu srečnemu lastniku GSX-Rčka (750 po možnosti) zdi d so bremze čist, milo rečeno :krneki: , gnile....al sm jz ne znam bremzat, k se noče ustavt k jz hočem, ampak rab mal dlj d mu potegne lajtnga :unsure: .

man se zdi da so čist vredu ....

Objavljeno

Peljal od kolegice K6 600, sicer ne veliko, ampak dovolj, da se je tudi meni zazdelo, da bi bremze lahko bile malo boljše.. Je pa res, da sem vajen opletenih cevi na mojem. Razlika definitivno je! Mislim, da so opletene cevi ena boljših naložb.

Objavljeno

opletene cevi za vožnjo po cesti so stran vržen denar..prav tako kakršnekoli race ploščice..

druga stvar je če se motor uporablja na pisti..

za cestno vožnjo je pa zavorni sistem nalašč narejen bolj "mehak"..

seveda pa si vsak lahko zrihta opletene cevi in race ploščice..ampak računajte s tem da zna biti zadeva na mokri podlagi malo neprijetna..

Objavljeno

Ne vem, meni je pač filing z opletenmi precej boljši kakor mi je bil na k6 z navadnimi. Je pa res, da je to subjektivno, ker pač nisem sploh vozil navadnih cevi na Suzukiju in sem se verjetno tako navadil. Zdaj v nobenem primeru ne bi več hotel navadnih.

Je pa res tudi to, da so pri vseh teh novejših motorjih zavore za normalno uporabo čisto zadovoljive (Hyosung izključen) :)

Tebi SN pa se ti verjetno zdi čudno ker si vajena "tapravih bremz" iz dirkalnega 750 in ti potem manjka ta odzivnost pri tvojem. Pomoje bi bile opletene cevi kar prava odločitev :)

Objavljeno

Evo še en suzuki rider na banditu. Pa suzuki se mi je zdel en tak čefurski motor.

Zarečenga kruha se največ poje. :P

Objavljeno

Dobrodošel :OK: Kaj si pa s KTMom naredil? :)

Objavljeno

Jutr pa z mojm suzlom odpotujeva v Mugello :naughty: :evilgrin:

Sej povem sam tok da mi bote fous :whistle: hehe

Lp.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

kaj so tile suzukiji res tolk u kurcu da še tema ne laufa :rolleyes:

Objavljeno

nismo v kurcu,sam nobenih problemov nimamo .)

Objavljeno

Točno tako.. Hyosung tema je bila skozi ativna, ko sem še imel Hyosunga :rolleyes:

Objavljeno

Mah na banditu še kar čričke lovim. Škoda ker kakšen pips ne pomaga. :whistle:

Objavljeno

JAz pa nikoli več ne sedem na suzukija.

Objavljeno

Upam da nisi preveč polomljen. :unsure: :friend1:

Objavljeno

Naj se j..e tisti ki je zaklenil hondo temo, naj se zaklene še suzuki, yamaha, kawasaki :devil:

Objavljeno

Prov rad bi da mu DOahan, Criville, Capirossi pa Barros dajo ENO NA GOBEC

Objavljeno

če si ti mal moten še ne pomeni da je suzuki zanič motocikel..tko da se mal skuliraj

Objavljeno

Jz sm ze reku, no ne vem ce sm ze kle napisu, da se velik bols pocutm zdej na gixxer-ju kukr sm se pa prej na hornetki pa je bla tri leta novejsa. V glavnm point tega posta je, da nasledn motor je gixxer ce bo dnar K7 750 ce ne pa K4, in bom kr se par let suzuki owner ker je norija za vozt.

Objavljeno

Uf...! Še dobr...vsaj en Suzuki več bo preživu!

Objavljeno

Sm prov vesel, da je gsx-r razbit saj je kot tak na ogled :grim Meni ni nič. Zaklenite že te trapaste nabijalne teme, ker nam ''taglavnim od honde'' so tudi zaklenili....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!