JMatic Objavljeno Marec 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2009 lol se dete k STROMAR hahahha :] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 Sm te hotu že napizdit k sm 2x prebral tole kot ŠTROMAR :D Hahaha :D Ja že serijski je čist odprt, tko da ma kr glas :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prdo Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 http://www.motosvet.com/honda-cbr600rr-ima...rve-in-abs.html Limited bo moja...ce bojo se na razpolago cez 1 leto :) :unsure: Vav kere lepotice! Ena bo moja pa tud če ne bo limited. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 Hahaha :D Ja že serijski je čist odprt, tko da ma kr glas :OK: :yea1: :yea1: :yea1: ampak ta ga pa zmaga!! od 0:58 - 1:03 :kva2: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2009 wof :] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 :yea1: :yea1: :yea1: ampak ta ga pa zmaga!! od 0:58 - 1:03 :kva2: :D :D Uff ja ta posnetk sm si vrteu ko sm se odločov :D mi grejo kr kocine pokonc k zapre gas pa useka vn ene parkat :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prdo Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 Vav če bi to mim mene prletel bi moral it pogledat na stranišče če mi ni kej ošlo! :worship: Ko F1! :whistle: A to lohka fukneš tud na Hondico? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 Vav če bi to mim mene prletel bi moral it pogledat na stranišče če mi ni kej ošlo! :worship: Ko F1! :whistle: A to lohka fukneš tud na Hondico? Valda, sej Leo Vince ne dela sam za yamaho :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2009 bom se jest pol mim tebe prpelou k bom odrezou auspuh :] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 Valda, sej Leo Vince ne dela sam za yamaho :) ampak tale se na yamahi R6 veliiiiiiiiik lepš dere ^^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 ampak tale se na yamahi R6 veliiiiiiiiik lepš dere ^^ A bi ti lahko mal manjkrat zamenjal uporabniško ime... sej si huj kot agenti CIE :P Pa še :beer2: za tanov moped ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2009 WUHUUUUUU letos pade nov motor :] ...no..ne na tla hehe dubu sm job na simobilu :] fredy |:] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 WUHUUUUUU letos pade nov motor :] ...no..ne na tla hehe dubu sm job na simobilu :] fredy |:] kaj bos pa delu dej men mal mansi poloznce dam posili oki ti bom enizmerno hvalezn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2009 hehehe :] bom te zbrisou iz regitra vn.. pa naus nuc placvou :} :] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 WUHUUUUUU letos pade nov motor :] ...no..ne na tla hehe dubu sm job na simobilu :] fredy |:] Oho čestitam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 A bi ti lahko mal manjkrat zamenjal uporabniško ime... sej si huj kot agenti CIE :P Pa še :beer2: za tanov moped ;) Drgač sm zdj prvič zamenou nick :) tko da ni treba zdj pretiravat neki :P hehe :beer2: WUHUUUUUU letos pade nov motor :] ...no..ne na tla hehe dubu sm job na simobilu :] fredy |:] nice!! :) fredy :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2009 A bi ti lahko mal manjkrat zamenjal uporabniško ime... sej si huj kot agenti CIE :P Pa še :beer2: za tanov moped ;) lol tos ti mene mislu :] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 lol tos ti mene mislu :] Teb, njemu, njim... isti qrac :lol: Ne more bit zdej kr en Šmid Fifty... Fifty je samo edn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 Teb, njemu, njim... isti qrac :lol: Ne more bit zdej kr en Šmid Fifty... Fifty je samo edn :D bla bla bla :D zdj če komentiram kšn novico bo tm pisal FiFtY_, če pa kj na forumu napišem sm pa Schmid87 :D haha.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2009 hm.... thepiratebay dokoncno dol ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 hm.... thepiratebay dokoncno dol ?? Pa glih zadnjič je blo neki govora da so večino obtožb proti piratebayu umaknali :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2009 ja.. tisti ki jih tozjo baje niso znal razlozit DHT protokola :] in je padlo v vodo vecina obtozb.. skoda da niso vse.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 fočk! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2009 z motorjem ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 z motorjem ? d000h :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se