JMatic Objavljeno Marec 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2009 agreed...stoopit question :] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 ehm odstopili so od polovice obtozb. se vedno jih tozijo zaradi ostalih, ki so veliko hujse od teh odstranjenih. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 zaj ko mam hitrejšo linijo naj gusare na mer pistijo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 7, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2009 dons je BAJE en hm....motozbor nekje u kranju? na primskovem baje ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 dons je BAJE en hm....motozbor nekje u kranju?na primskovem baje ?? ja, v domu krajanov :) nasprot cestnega podjetja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 7, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2009 ej rok a se slucajn spomns ime une linux ditribucije k sva jo rabla za komp od tvoje sestre? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 ej rok a se slucajn spomns ime une linux ditribucije k sva jo rabla za komp od tvoje sestre? Pfooooo, zdej si me pa najdu. Pojma nimam :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2009 hehe np, sam tko me je zanimal...kofetk ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
and051602 Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 a gre kdo dons na motozbor u kranj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 a gre kdo dons na motozbor u kranj Kje pa je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prdo Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 Matr ka mi delajo živčki danes sem šel v trgovino z avtom mimo mene so se pa pelali sami motoristi :krneki: ,jest pa brez motorja. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2009 a dons je tut ? a ni bil samo ucer ? v domu krajanov smile.gif nasprot cestnega podjetja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 a dons je tut ? a ni bil samo ucer ? v domu krajanov smile.gif nasprot cestnega podjetja. Aha ok :D Kdaj je pa ta k je ponavad na sejmišču pr Supernovi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2009 blage, jest se za tega nism vedu haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 Dons greva pa tut midva na en kufe mal na Zbilje, ko je tko lep dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 hehe np, sam tko me je zanimal...kofetk ? Nism v Kranju :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2009 Dons greva pa tut midva na en kufe mal na Zbilje, ko je tko lep dan hahah blo je fino :] sploh nazaj k sva sla s fiftyjam :] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2009 Chuck Norris can shoot a mosquito in left testicle from a mile away. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 FOČK! :) hahah blo je fino :] sploh nazaj k sva sla s fiftyjam :] hehe :D dobr sva ga žgala iz LJ ja :P celovška r0x, hahah :D :D to je mogl pa tko dobr zgledat da glava peče :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2009 aja, nasponou sm zadne fedre :] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 aja, nasponou sm zadne fedre :] nice :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 res snega :D ampak cesta do tja pa nkol ne razočara.. no, do zdj me še ni in upam da me tut nkol nau ^^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2009 o dude lol :D a to si su dns ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2009 (popravljeno) http://www.avto-net/_MOTO/ad.asp?ID=2655917 hehe :P Moja bivsa :P Popravljeno Marec 9, 2009. Popravil JMatic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 http://www.avto-net/_MOTO/ad.asp?ID=2655917hehe :P Moja bivsa :P Hehe 11ccm :D drugač pa lepa, škoda k je nkol nism vidu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se