Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

glede ravnanja felg sm klical Kureta vendar je rekel da felg na špice ne dela oz. je zvenel kot da se mu ne da....

zdej pa glede tistih nosilcev tablic smo že pisali vendar se nisem še nič odločil,predvsem zaradi tega ker ni homologacije.Gleda sem pol glede UFO nosilcev,kjer pa piše da imajo neko homologacijo oz. vsaj jas tako zastopim.mislil sem glede teh 2 nosilcev:

http://www.ufoplast.com/it/product-details/mx-enduro/portatarga/PP01218

http://www.ufoplast.com/it/product-details/mx-enduro/portatarga/PP01220

pri zadnjem me zanima kaj pomeni tisti E4...kolikor sem našel to pomeni homologacijo za evropo...zanima me še kdo je uvoznik za UFO plastike.

lp

Objavljeno

glede ravnanja felg sm klical Kureta vendar je rekel da felg na špice ne dela oz. je zvenel kot da se mu ne da....

zdej pa glede tistih nosilcev tablic smo že pisali vendar se nisem še nič odločil,predvsem zaradi tega ker ni homologacije.Gleda sem pol glede UFO nosilcev,kjer pa piše da imajo neko homologacijo oz. vsaj jas tako zastopim.mislil sem glede teh 2 nosilcev:

http://www.ufoplast....tatarga/PP01218

http://www.ufoplast....tatarga/PP01220

pri zadnjem me zanima kaj pomeni tisti E4...kolikor sem našel to pomeni homologacijo za evropo...zanima me še kdo je uvoznik za UFO plastike.

lp

www.sm-moto.si/

če se ne motim :D

Objavljeno (popravljeno)

Še eno vprašanje imam.

Koliko bi več zapravil letno na Husqvarni (5000km), kot pa na Tomosu SM 125?

V mislih imam vse...bencin, olje, servisi, (generalna?)...

Bi bilo 300-400€ več dovolj?

EDiT:

Kateri izpuh najbol priporočate cenovno/karakteristike za huso?

Končna hitrost?

lp

Popravljeno . Popravil tadej93
Objavljeno

Forum mi ne pusti več urejat posta :closedeyes:

Amm, zanima me še, če kdo prodaja kakšno Huso? Vsaj 07 letnik...pa, da nebi bil drugi lastnik...pa tud kilometrov ne želim preveč.

lp

Objavljeno

Še eno vprašanje imam.

Koliko bi več zapravil letno na Husqvarni (5000km), kot pa na Tomosu SM 125?

V mislih imam vse...bencin, olje, servisi, (generalna?)...

Bi bilo 300-400€ več dovolj?

EDiT:

Kateri izpuh najbol priporočate cenovno/karakteristike za huso?

Končna hitrost?

lp

Na Tomosu ne bi zapravil nič razen gum seveda. Na Husqvarni pa bi na leto porabil okoli 200€ + bencin in gume. Je pa vožnja s Husqvarno 3287462387462398x bolj zabavna kot na Tomosu :)

Objavljeno (popravljeno)

Na Tomosu ne bi zapravil nič razen gum seveda. Na Husqvarni pa bi na leto porabil okoli 200€ + bencin in gume. Je pa vožnja s Husqvarno 3287462387462398x bolj zabavna kot na Tomosu :)

Vse odvisno od tega kok se voziš, kako se voziš in kje se voziš. :)

Bencin ? Zračunaš ... Tomos pije 4 litre, Husqvarna 6-7 ( tanovejše ).

Gume? Definitivno za Tomosa cenejše, vendar 2× slabše. :)

Olje? Jah ... na 700-800km 1 liter ( odprta ). Zaprta Husqvarna sploh olja ne pije neki. Tut po več kkm se da delat z enim litrom.

Zdej če delaš letno 10.000km imaš tako ... :

Tomos ... set gum =150€ ( s tem, da ima REPLICA CUP enake dimenzije kot Husqvarna in bo kr lepo cena čez 200€ )

bencin: Tomos bencin 400€, Husqvarna pa 700€. Jebat ga :) Pa še na tem maš tut ena 100€ še za olje. Sam jebat ga ... se splača. :) Jst bi definitivno ŠE ENKRAT uzeu Husqvarno če bi kupvau 125cc :)

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno

Gume...odvisno je tudi od kvalitete. Čeprav se ni za jebat pri gumah. Poznam par primerov, ko je folk kupil najbolj poceni gume nato pa je preklinjal ko ga je neslo ven z ovinka, da ni dal še 100€ več za kvalitetna gume. Pri Tomosu je tudi to faljeno, da nima lučke za bencin, tako da boš moral računati koliko kilometrov si naredil. S Tomosom boš pridobil zvok, s Husqvarno pa zabavo, ki ne bo minila :) Tako, da sam ti predlagam Husqvarno :)

Objavljeno (popravljeno)

A si že vozil tomosa in husqvarno... no če nisi potem shut the f... up jebemti amaterčke k kr neki sklepate... Sm meu prej tomosa mal predelanga sicr sam je biu motorčk za zabavo... aprilia leti sam je dost bol tog motor in neprijeten za vožnjo ker ga je treba skoz merkat v vrtljajih pa use... pri tomosu ni blo veze in tut vodljiv je biu bolj... skratka motor za vozit

Popravljeno . Popravil Kvasko
Objavljeno

Hvala za odgovore. Samo nova husa se mi zdi predraga za moj šparučk, rabljeni so pa samo 2 (ena, ki je na internetu že 1 leto ( sem bral po tej temi)) in druga, ki jo član foruma tudi prodaja, samo je drugi lastnik in 10k prevoženih.

To pa je spet jeba drugi lastnik, sej ti spoznaš trenutnega lastnika, se ti zdi vredu dečko in vse, samo bogve kaj je delau z motorjem in predvsem kak ga je ulaufal prvi lastnik.

Tud mene bolj mika Husqvarna kot Tomos...samo potem nastane zgoraj omenjeni problem.

Objavljeno

Aja, če gledaš 4 taktno Huso, ti priporočam Tomosa, saj je Husa isti kurac, samo oblika je drugačna. Sicer mi je sprednja maska lepša na Husi ampak računaj, da pri Tomosu dobiš Akrapoviča, ki doda nekaj moči + glas je :pos:

Objavljeno

Ne 4t, če bi med 4t zbiral, bi sigurno Tomosa...

Danes sem tud celo temo prebrau, in kolko berem, jih je 90% zadovoljnih.

Jst govorim ob Husi 2T

Objavljeno

A si že vozil tomosa in husqvarno... no če nisi potem shut the f... up jebemti amaterčke k kr neki sklepate... Sm meu prej tomosa mal predelanga sicr sam je biu motorčk za zabavo... aprilia leti sam je dost bol tog motor in neprijeten za vožnjo ker ga je treba skoz merkat v vrtljajih pa use... pri tomosu ni blo veze in tut vodljiv je biu bolj... skratka motor za vozit

Tomosa DA, sam pa imam 2t Cagivo, ki vsaj mislim ni tako drugačna od Husqvarne. Je pa res, pri Tomosu fukneš v 4 ali 5 in voziš praktično kjerkoli, pri 2t pa moraš šaltat ko norec.

Objavljeno (popravljeno)

Tomosa DA, sam pa imam 2t Cagivo, ki vsaj mislim ni tako drugačna od Husqvarne. Je pa res, pri Tomosu fukneš v 4 ali 5 in voziš praktično kjerkoli, pri 2t pa moraš šaltat ko norec.

Ti si neumen. Da mi nebi Cagive pa Husqvarne primerjal slučajno! Tvoj Raptor je tak jajc da ga zastonj nebi uzeu! Husqvarna :worship:

In ja ... nis nit enga meu nit verjetno vozu, tak da nemoreš SPLOH govorit kako je :D Kr zadrž zase pa se presel v Mito al pa Raptor temo ;)

EDIT: Sm šele zdj vidu, da te je tut kvasko napizdu. :fight1:

Popravljeno . Popravil budacki
Objavljeno

Globoko se opravičujem če sem koga užalil. Že tečem... :whistle:

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

lej jst jo prodajam... če te kej zanima dej na PM.

LP, Anže

Objavljeno

in kako a je nemors prodat al kaj? k jo ze od julija lkansko leto prodajas?!??

a mas ti drug izpuh gor, ne?

*lansko

Objavljeno

Zdej si pa še mene razpizdu, dragi sosed. :devil:

1.: Lepo prijateljsko te prosim, de se mej najprej JAJCA usesti na mojega Tomosa in se pelji en krog. In pridi do 5 brzine, da boš sploh videl kako zgleda Tomos, ko sediš na njem.:bum:

2.: Ne primerjaj tvoje Cagive s Husqvarno, ker je zelo zelo velika razlika med vožnjo SM in Naked motorja. :headbang:

3.: Sej nism hotu tega rečt, sam moram. Nisi vozu niti Tomosa in Husqvarne tudi ne, tako da ŠE ENKRAT nehaj s temi tvojimi primerjavami.:wallbash:

4.: Še vedno sem zelo ponosen na to, da sem tvojo Cagivo popeljal na 150 km/h+ prej kot ti.:l_01:

5.: Tvoje super znanje o razlikah med 2t in 4t je tako veliko, da si se odločal med Cagivo in Hondo CBR 125. :book:

1.1: Upam, da boš čim prej šou en krog z Tomosom.

4.4: Nesmem niti pozabit, da je tvoja Cagiva, tudi če je budacki nebi meu niti zastonj, super motor. :yea2:In ja, boljša kot Tomos.:wub:

5.5: Maš učitelja, posvetuj se kdaj kaj z njim glede motorjev, raje kot da non stop sam o pičkah govorista.

6*.: Bodi realn na forumu, da se neboš spet kaj zajebal, ker nebo prvič!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

:topic:

Objavljeno (popravljeno)

jas ti vsekakor svetujem husqvarno,pa ne zato ker imam husqvarno(imam sicer WRE ampak bi imel raje SM),ampak zaradi ogromnega nasmeška k vidiš da kolegi z 4T mopedi nimajo za burek.Ne gre se tukaj samo za mašino ampak tudi za zavore in vzmetenje,ki na husi ni slabo,pa tudi dost bl jeben si če maš en tak supermoto(husa SM,aprilia SX,bohnedaj kak EXC/SM ali HM) :evilgrin:.

Poraba olja ni problem in mislim da tistih 20€ na 1000km ni problem pa tudi za bencin denar se najde,tako da ti nebo žal.

lp

Popravljeno . Popravil dejko39
Objavljeno

Zanima me še nekaj, kok ste pa vi uporabniki huse vlki?

Ker me je malo strah, da bom dokaj hecno izpadel na motorju s svojimi 186cm

Objavljeno

to zna bit problem lej... jaz sm 180 pa ne sedim nč komot na temle motorčku... ko pa zamenjaš zadnji amortizer z kakšnim od te610 alpa wr250 sediš takoj malo višje in je bolj komot.

to je edina stvar k me res srbi na tem motorju :S sj tile italjani so vsi neki miđeti :/

na tomosu pa sediš kr komot kokr se spomnim ^^

Objavljeno

Zakaj hecno, ker si prevelik ali premajhen? Poznam tipa, k ma SM in ma 200cm, sam pa gonim Tomosa s svojimi 165cm brez problema. Tko da... Ne glej na take malenkosti, in ne se ozirat na opazke drugih. Še posebej pa ne na opazke tistih, ki motorja od blizu še vidli niso. In prav ti največkrat komentirajo. :closedeyes:

Objavljeno

jaz sem velik 183, pa se cisto brez problema peljem, niti nic cudno ne izgleda!

lp

Objavljeno

No hvala za odgovore. Če pa ima kdo še kakšen nasvet / pripombo ali karkoli za mene (glede huse) pa kar z besedo na dan.

Objavljeno (popravljeno)

No bom še js eno reku =)

Glede višine...nevem kaj bi reku,sam mam nekje 177cm in čeprav nism extra velik bi reku da mi je motor prenizek ,to je pa tudi edina,sam res edina stvar ki me moti na husi.

Glede tomosa/husqe, sm dau frendu za pelat husqo in on meni tomosa( F verzija al kko je že?) pa mi je takoj reku da kolk je boljša lega,vodljivost pa use,še najbolj se mu je pa dopadlo na husqi to da kadar je dal gas so šle vilce v zrak :D,pa tud js sm takoj opazu da ima boljšo postavitev balance husqa pa tud bolj vodljiva je kot Tomos,je pa tomos mal višji, pa sedež je mehkejši sam zarad tega ga js še zmer nikakor ne zamenjam z Huso.:D

Užitek/moč? ali Udobje/manj moči?odvisno kaj hočeš. Tko nekako:)

In ne zavajat folka da pije 6/7l ker ni res! Moja pije 9l karburator je nastavljen v nulo! Aja imam pa HGS-ja, druge dize + brušene. +bat od cr/wr,ojnica cr/wr,zej pa nevem al je kej drugačn bat od cr al je isti...

Popravljeno . Popravil janstyle
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!