rok418 Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Pa se na sliki ji ketna visi do tal skoraj Budacki pomoje je tvoja ker ma iste paramane ko tvoja
budacki Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Pa se na sliki ji ketna visi do tal skoraj Budacki pomoje je tvoja ker ma iste paramane ko tvoja Te paramene so mel v moji bližnji okolici na treh Husqvarnah...
hq420 Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 te se bo pa moglo na pomlad počakat če bo prišla kaka nova gor :s
hq420 Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7568877 pa ta se splača ? kaj bi lahko blo narobe ? pa v primeru da se kaj pokvari glede na to da je stara 6 let koliko bi stal servis ?
rok418 Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7568877 pa ta se splača ? kaj bi lahko blo narobe ? pa v primeru da se kaj pokvari glede na to da je stara 6 let koliko bi stal servis ? Ta motor sem šou js gledat sicer 2leti nazaj k prvemu lastniku in kot se spomnem je mašina precej navita kej bol podrobno res nvem Takrat je bila šekr lepo očuvana ampak se je vidlo da je ni šparau. Ce zariba mas tam mal vec ko 500€ stroskou ni neki nevem kaj po. Pa itak spet laufa 20tisoc km ce seveda pazis na njo.
hq420 Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Ta motor sem šou js gledat sicer 2leti nazaj k prvemu lastniku in kot se spomnem je mašina precej navita kej bol podrobno res nvem Takrat je bila šekr lepo očuvana ampak se je vidlo da je ni šparau. Ce zariba mas tam mal vec ko 500€ stroskou ni neki nevem kaj po. Pa itak spet laufa 20tisoc km ce seveda pazis na njo. ni prehudo . hvala .
budacki Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Evo moja pa je sla danes Kok si dobu? Se je nekdo nafukal, ej http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7568877 pa ta se splača ? kaj bi lahko blo narobe ? pa v primeru da se kaj pokvari glede na to da je stara 6 let koliko bi stal servis ? 150€ te pride obnova cilindra, okrog 100€ te pride bat set in pa mogoče še kakšne dihtunge. Za 500€ lahko zraven še ojnico zamenjaš, po mojem. Vsaj sodeč po cenah v Italiji. Pa če ima motor dejansko 12.000km, potem mora imet še prvi bat in se nimaš česa bat. Jst bi počasi zdej zamenjal bat in motor, če je vse vredu, MORA laufat še nadaljnih 15 jurjev. Zdej če se splača al pa ne...je pa druga stvar. Pač ceno bo treba še mal zbit.
rok418 Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Kok si dobu? Se je nekdo nafukal, ej Hja kurac premalo sm dubu Nek korošec mi jo je odpeljau tko da ce kdo iz koroske prodaja huso letnik 2008 kupljena 2010 ne kupit hehe Hec husy je odlicen motor sam bi moral bit mal bol navit ze original pa bi biu super pa pit majn pa je
hq420 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 150€ te pride obnova cilindra, okrog 100€ te pride bat set in pa mogoče še kakšne dihtunge. Za 500€ lahko zraven še ojnico zamenjaš, po mojem. Vsaj sodeč po cenah v Italiji. Pa če ima motor dejansko 12.000km, potem mora imet še prvi bat in se nimaš česa bat. Jst bi počasi zdej zamenjal bat in motor, če je vse vredu, MORA laufat še nadaljnih 15 jurjev. Zdej če se splača al pa ne...je pa druga stvar. Pač ceno bo treba še mal zbit. hvala .
budacki Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Kok si dobu? Več, kot sm ti jst ponudu? Sej ne pije tok velik spet....6-7 litrov?
rok418 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Kok si dobu? Več, kot sm ti jst ponudu? Sej ne pije tok velik spet....6-7 litrov? Ja več haha Pa nvem men je 9 litrou tank skurlo po 120km miha 1
cesko Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 Pa morda veš kam točno na koroško je šla?
RS 125 Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 Menja kdo Husqvarno za Arilio rs125 2005
rok418 Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7594400 evo tale je moja mojster jo je malo zrihtau in jo prodaja za več kot tisoč € več kot sm mu jo js prodau. ODSVETUJEM.
LoloMen Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 kaj ima pa tisto črno stvar na vilicah, tam kjer so semeringi? na eni izmed slik drugače je z motorjem vse uredu? vsaj ko je bil v tvoji lasti
pavlovich Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7594400 evo tale je moja mojster jo je malo zrihtau in jo prodaja za več kot tisoč € več kot sm mu jo js prodau. ODSVETUJEM. Nakup motorja ODSVETUJEM tudi js. Sem kontaktirau tega člana in glede na to da motor poznam sem malo povpraševau kako je z motorjem. Reku je da je bele plastike kupu on, kar ni res. Prašal sem ga če je kaj popraskan in se je spet zlagau, motor je namreč popraskan na sprednjih vilcah leva stran spodaj. BAJE da je on delau servis, kot pa je vem je biu servis delan preden je on motor sploh dubu, mogoče pa fantina še enkrat naredu servis za 400€, kaj pa vem Uglaunem, nocem tle blatit ljudi ma mi gre nakurac da laže in ne privoščim nobenmu da bi se nafukal. Kdor bo pač kupu motor, mu pa želim srečo
rok418 Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 kaj ima pa tisto črno stvar na vilicah, tam kjer so semeringi? na eni izmed slik drugače je z motorjem vse uredu? vsaj ko je bil v tvoji lasti motor ima podrsdano sprednjo levo vilco motor iz moje strani je biu na tleh in je kar nekaj prask na njem. trokirala je prva in druga brzina bla pa je res narejena generalka in tudi ploščice so bile menjane bele plastike sem kupil jaz ker so bile rdeče počene. sprednjo masko zgleda da je popravu in tudi belanca je nova. motor vsekakor ni vreden tistega denarja in ni padeu njemu potleh in števec ne zajebava ampak je počen usaj js sem ga poču ker sem padu.
budacki Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7594400 evo tale je moja mojster jo je malo zrihtau in jo prodaja za več kot tisoč € več kot sm mu jo js prodau. ODSVETUJEM. Jebemti, oglas ne dela več. Kok je hotu za njo? Ni je več na netu? A misliš, da jo je prodal? 120km na 9 litrov...se pravi 7.5 litra na 100km
budacki Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 Za motor je hotu met 2450€ A si ti normalen? Za to dobiš 2012 model haha kr poklič ga še enkrat pa mu reči, da ga boš prijavil zaradi preprodaje, ker verjetno nima urejene obrti in ga boš obtožil utaje davkov. Govno človeško. gizmy17 1
pavlovich Objavljeno Avgust 28, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 A si ti normalen? Za to dobiš 2012 model haha kr poklič ga še enkrat pa mu reči, da ga boš prijavil zaradi preprodaje, ker verjetno nima urejene obrti in ga boš obtožil utaje davkov. Govno človeško. Dobro sej razumem da bi dau tako ceno če bi meu nevem kako lepo zrihtan motor, ma tip dejansko prodaja zakamuflirano smet.. jebiga če si drek si drek
rok418 Objavljeno Avgust 28, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 A si ti normalen? Za to dobiš 2012 model haha kr poklič ga še enkrat pa mu reči, da ga boš prijavil zaradi preprodaje, ker verjetno nima urejene obrti in ga boš obtožil utaje davkov. Govno človeško. Ja lej dau je gor novo belanco pa popravu sprwdnjo masko in 2e gume na vilce da prekrije prasko pa je moguusaj jurcka zasluzit ane Js mocno dvomim da jo je prodau ker dobis dosti lepsi motor za ta denar in js mislim da ni noben tak kreten da da 2450 za motor z zjwbanim stevcem in poruzeno nihajko
MASTERE Objavljeno Avgust 28, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 A puzna kdo koga ki prodaja husqvarno sms 125. Moj limit 3000 evrov. hvala za odgovore :closedeyes:
Priporočene objave