LoloMen Objavljeno November 30, 2013 Opozori Objavljeno November 30, 2013 Mene pa zanima ali je 27000 km za husquarno sms 125 velik odvisno kdo je lastnik oz. kako je skrbel za motor (redni servisi,..)
d0m3n Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Mi zna kdo povedat kakšne so posledice, če imam na motorju dušilec, ki ni homologiran (in ga tudi ni mogoče homologirati) in me ustavi policija? Mi vzamejo motor?
rok418 Objavljeno April 8, 2014 Opozori Objavljeno April 8, 2014 Kazen plačas to pa je tudi use mislim. Nevem pa sploh zakaj bi samo dušilec menjav ker nima smisla.
d0m3n Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Menjal bi cel avspuh, za krivino nima veze, ker ne rabi homologacije, dušilec pa je treba homologirat. Lahko bi pustil original dušilec, ampak že če menjam bi menjal vse. Gre pa za DEP pipes, Problem je, če ti ob primeru nesreče zavarovalnica ne krije stroškov,....
rok418 Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Menjal bi cel avspuh, za krivino nima veze, ker ne rabi homologacije, dušilec pa je treba homologirat. Lahko bi pustil original dušilec, ampak že če menjam bi menjal vse. Gre pa za DEP pipes, Problem je, če ti ob primeru nesreče zavarovalnica ne krije stroškov,.... To glede zavarovalnice pa nevem. Menjaj samo resonanco in pusti original dušilec saj ne pridobis skoraj nič z dušilcem.
budacki Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Menjal bi cel avspuh, za krivino nima veze, ker ne rabi homologacije, dušilec pa je treba homologirat. Lahko bi pustil original dušilec, ampak že če menjam bi menjal vse. Gre pa za DEP pipes, Problem je, če ti ob primeru nesreče zavarovalnica ne krije stroškov,.... Kdo ti je to rekel? Pa ravno pri teh 2 taktnih mašinah, ki imajo v resonancah blokade, da je motor sploh legalen. Sliši se kot čisti nateg.
mh9 Objavljeno Maj 14, 2014 Opozori Objavljeno Maj 14, 2014 prodajam huso letnik 2o1o ...6000km...več na pm
Jaka Urlep Objavljeno Maj 25, 2014 Opozori Objavljeno Maj 25, 2014 zanima me kakšno je vzdrževanje Husqvarna CH kaj je treba pogosto menjati glede na to da je 4t nimam izkušen z 4t motorji, kdaj se menja cilincer bat??
gizmy17 Objavljeno Maj 25, 2014 Opozori Objavljeno Maj 25, 2014 zanima me kakšno je vzdrževanje Husqvarna CH kaj je treba pogosto menjati glede na to da je 4t nimam izkušen z 4t motorji, kdaj se menja cilincer bat?? Vzdrževanje? 1x na sezono zamenjaš olje, po potrebi odvisno od km, ki jih narediš nastavitev ventilov (4T motor), ostalo pa isto kot pri vseh ostalih motorjih, menjava zavornega olja cca na 2-3 sezone, enako z prednjim vzmetenjem, menjava olja in semeringov, veriga itd. Cilinder, bat? sploh nevem če kdaj rabiš zamenjat, ker tele 125ccm 4T mlinčki niso nič naviti tako da znajo zdržat celo življensko dobo motorja, prej boš moral obnoviti kak okvir motocikla kot pa mašino
someone24 Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 Prodaja kdo mogoče HGS krivino? Ali pa jo je kupil pred kratkim za spodobno ceno, nekaj sem že gledal vendar redko kdo dostavlja v slovenijo. Letnik pa je 2012
budacki Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 Prodaja kdo mogoče HGS krivino? Ali pa jo je kupil pred kratkim za spodobno ceno, nekaj sem že gledal vendar redko kdo dostavlja v slovenijo. Letnik pa je 2012 Je mel uradni servis včasih komplet Husqvarnin KIT za nekih 500€ se mi zdi. Pejt tam uprašat pa ti bodo mogoče sam krivino prodal al nekej
d0m3n Objavljeno Avgust 1, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2014 Jaz ti lahko nabavim DEP krivino, ki je zelo podobna HGS.
someone24 Objavljeno Avgust 3, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2014 Sem že našel HGS ja zaj me še samo zanima kje bi se dalo dobit racing kit... oz pač dize pa iglo za spodobno ceno , na prejšnih straneh se je omenjalo da jih prodajajo že za 70€... oz. ali se mi bol splača kupit večji fargazer?
budacki Objavljeno Avgust 16, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2014 Sem že našel HGS ja zaj me še samo zanima kje bi se dalo dobit racing kit... oz pač dize pa iglo za spodobno ceno , na prejšnih straneh se je omenjalo da jih prodajajo že za 70€... oz. ali se mi bol splača kupit večji fargazer? Oboje je vredu, samo vprašanje kok denarja imaš potem viška za benz pa to. Ker računaj, da bi znala bit z večjim vplinjačem ob priganjanju poraba sigurno večja. Jst bi si najdel kšn forum v tujini, kjer je opisan komplet postopek odpiranja pa potem tako narediš. Sicer je pri nas to IMPULZ naredil, vendar ga že kar nekaj časa ni na forumu lahko pa vseeno poskušaš. Pa Tonjko Miran v Dolu pri hrastniku je meni to v garanciji naredil zastonj (ne sprašuj) Vsekakor pa menjaj vse, kar se menjat mora, da ne bo potem jok in stok.
B3N3 Objavljeno Avgust 22, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2014 (popravljeno) Zanima me kako je zdaj z odblokiranjem motorja? Sem že bral po temi, da naj bi bilo trebo poleg novega izpuha nabavit še neke posebne drage dize ali pa nou fergazer in me zanima kolk pa pride potem primeren fergazer in pa koliko te pride da ti to use na servisu namontirajo?? Aja kako pa je potem z legalnostjo? HVala Popravljeno Avgust 22, 2014. Popravil B3N3
budacki Objavljeno Avgust 26, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2014 Jah potem ni legalno. Novi fergazerji so od 150€ naprej. Eh po mojem to ne bi smelo bit drago, da ti to vse gor spravit. Kakšne 2 ure dela, če se pridno loti, ker je itq vse odprto...se pravi kakšnih 50€ bi bilo normalno, da ti računa. Tam nekje do 60-70€ bi jst še preživel, vse kar bi blo več je pa že odiranje. Fergazer dol, nov fergazer gor, star izpuh dol, nov izpuh gor. Nastavit, sprobat in gasa. B3N3 1
B3N3 Objavljeno Avgust 27, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2014 (popravljeno) Jah potem ni legalno. Novi fergazerji so od 150€ naprej. Eh po mojem to ne bi smelo bit drago, da ti to vse gor spravit. Kakšne 2 ure dela, če se pridno loti, ker je itq vse odprto...se pravi kakšnih 50€ bi bilo normalno, da ti računa. Tam nekje do 60-70€ bi jst še preživel, vse kar bi blo več je pa že odiranje. Fergazer dol, nov fergazer gor, star izpuh dol, nov izpuh gor. Nastavit, sprobat in gasa. Aha hvala samo tole z legalnostjo še čist ne razumem...kako pa da se potem vsi furajo z odprtimimi mašinami? A jih to policaji nč ne jebejo? Šeenkrat hvala Popravljeno Avgust 27, 2014. Popravil B3N3
budacki Objavljeno Avgust 28, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2014 Kako bo pa policist vedel, da je mašina odprta, v primeru, da se na motor ne spozna? Mašin ne odpirajo, na valjčke te ne more dat...edin glasnost ti lahk izmeri. So ble neke zgodbice, vendar s 125cc se nimaš kaj sekirat.
B3N3 Objavljeno Avgust 28, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2014 Kako bo pa policist vedel, da je mašina odprta, v primeru, da se na motor ne spozna? Mašin ne odpirajo, na valjčke te ne more dat...edin glasnost ti lahk izmeri. So ble neke zgodbice, vendar s 125cc se nimaš kaj sekirat. ok hvala se mi je zdelo da ni panike sam moraš bit ziher
TuningHolic Objavljeno September 10, 2014 Opozori Objavljeno September 10, 2014 Imam eno vprasanje : Enga prijatla je na cesti vstavo policaj, pa ga je dal na valčke, sam na srečo je imeu Yamaha YZF 125 R zaprto na 15 kojev. Zanima me, kakšne so posledice, če te policaj dobi na cesti pa ti zmer 30 kojev na odprti 2t masini, ce mas izpit za A1 (15 kojev). Lp.
Domen L Objavljeno September 10, 2014 Opozori Objavljeno September 10, 2014 Kam so ga pa poslali na valčke? Pomoje je to bol nova zadeva kolikor vem do zdej niso imel primernih valčkov za merit 125ke in več?
TuningHolic Objavljeno September 11, 2014 Opozori Objavljeno September 11, 2014 Kam so ga pa poslali na valčke? Pomoje je to bol nova zadeva kolikor vem do zdej niso imel primernih valčkov za merit 125ke in več? Policaji jih imajo baje kr zravn... -_-
B3N3 Objavljeno September 13, 2014 Opozori Objavljeno September 13, 2014 Imam eno vprasanje : Enga prijatla je na cesti vstavo policaj, pa ga je dal na valčke, sam na srečo je imeu Yamaha YZF 125 R zaprto na 15 kojev. Zanima me, kakšne so posledice, če te policaj dobi na cesti pa ti zmer 30 kojev na odprti 2t masini, ce mas izpit za A1 (15 kojev). L Glih to je mene skrbel ker pol pa sploh nemoreš odpret mašine :mellow:
ludiluka Objavljeno September 13, 2014 Opozori Objavljeno September 13, 2014 Policaji jih imajo baje kr zravn... -_- nimajo
TuningHolic Objavljeno September 16, 2014 Opozori Objavljeno September 16, 2014 nimajo hmm.. nisem ziher ce se mi sploh splaca drugo leto ko naredim izpit za a1 sploh kupit kaki 2t ktm exc 125.. za odpiranje masine pa nocem riskirat... :/
Priporočene objave