urkoman Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 moje izkusnje so malo drugacne, na litrci se mi zavrtijo vse gume, sportattac, sportsmart...res imam zadnji feder prevec nasponan, se iz casov ko sem prevazal boljso polovico in veliko prtljage...slaba stran vrtenja je hitrejsa obraba pnevmatike, dobra stran pa obcutek in ravnotezje na motorju, se posebno takrat, ko nenamerno zdrsis zaradi slabega oprijema cestisca (pesek, voda) na zacetku motoriranja se mi je ob takem zdrsu povisal utrip, sepajoj, sedaj sem vedno bolj imun.
siks Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 moje izkusnje so malo drugacne, na litrci se mi zavrtijo vse gume, sportattac, sportsmart...res imam zadnji feder prevec nasponan, se iz casov ko sem prevazal boljso polovico in veliko prtljage...slaba stran vrtenja je hitrejsa obraba pnevmatike, dobra stran pa obcutek in ravnotezje na motorju, se posebno takrat, ko nenamerno zdrsis zaradi slabega oprijema cestisca (pesek, voda) na zacetku motoriranja se mi je ob takem zdrsu povisal utrip, sepajoj, sedaj sem vedno bolj imun. ne rabiš odgovorov. si si sam odgovoril. vsaka guma je okrogla. očitno odpiraš v vseh mogočih pogojih, kar pa gume ne morejo prenesti. če pa se ob tem še zabavaš pa tolk bolš.
_luke_ Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Še vedno imam na voljo dva para nastavljivih ročic za Z1000 07-13 ter Z750R 11-12!! Za slike me lahko kontaktirate. Za motosvetovce cena 55€...barva je temno siva in kawa zelena!
a79 Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Še vedno imam na voljo dva para nastavljivih ročic za Z1000 07-13 ter Z750R 11-12!! Za slike me lahko kontaktirate. Za motosvetovce cena 55€...barva je temno siva in kawa zelena! Ej model, pol men za hornetko tud velja taka cena?
pocesnkII Objavljeno Junij 1, 2013 Opozori Objavljeno Junij 1, 2013 Mene pa nekaj zanima: Lastim si z1000 08, pa sem si zaželev malo več moči, (ja tako je če prešaltaš iz močnješih stojev,......) dosedaj je na motoeju samo dvojni odprti akrapovič. zanima pa me če je še kakašna takšna zadeva ki bi prinesla kakšnega konja.
Ice Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 mislis samo izpuhe ali se kaj drugega? n.pr. powercommander, odmicne od 10tke, itd. samo to gre ze malo v gnar.
sesir Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Mene pa nekaj zanima: Lastim si z1000 08, pa sem si zaželev malo več moči, (ja tako je če prešaltaš iz močnješih stojev,..... .) dosedaj je na motoeju samo dvojni odprti akrapovič. zanima pa me če je še kakašna takšna zadeva ki bi prinesla kakšnega konja. spredaj zob manj,zadaj dva več se kr pozna
pocesnkII Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 še nekaj me zanima, ali ima z 1000 2008 tudi omejeno moč med prestavami, sepravi ni polne moči v nižjih prestavah. tako kot npr gsxr 750. če ima se da to z kakšnim emiliterjem zgoljufat da je polna moč skozi vse prestave?
Hytech Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 btw pocesnk kako pa to,da si šel iz "oklepnika" na naked bike?
pocesnkII Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 btw pocesnk kako pa to,da si šel iz "oklepnika" na naked bike? zato ker se lazje z mojo polovico voziva malo bolj pokonci in še vedno dovolj hitro
norc 16 Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 še nekaj me zanima, ali ima z 1000 2008 tudi omejeno moč med prestavami, sepravi ni polne moči v nižjih prestavah. tako kot npr gsxr 750. če ima se da to z kakšnim emiliterjem zgoljufat da je polna moč skozi vse prestave? Če je to res tudi mene zanima
norc 16 Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Kaj bi lahko bilo narobe, zadnjih 200km sem imel občutek, da je menjalnik postal trdi(ampak ker imam določene težave z nogo sem si mislil da se mi samo zdi). Od danes naprej se še pojavljajo problemi med predstavami ko menjavam. Primer: Po menjani predstavi gor je treba menjalnik malo dol ruknit z nogo da lahko menjam v višjo predstavo. Enako se dogaja če menjavam navzdol. Kaj bi lahko bilo narobe in kje bi se dalo čim hitreje popravit, saj sezona se je komaj začela,...
motogp1999 Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Fedra ki drži menjalniško ročico v nevtralni legi je hin.... Čimprej menje da ne poči in pride med zobnike
norc 16 Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Fedra ki drži menjalniško ročico v nevtralni legi je hin.... Čimprej menje da ne poči in pride med zobnike Kam pa pelat to zrihtat? Če dobro predvidevam bo treba mašino vrečt v prafaktorje ali se da kako drugače menjat ?
motogp1999 Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 ja mašino je treba čist razstavit... jaz sem mel isti problem da je menjalnik šel bol na trdo pa mogo si ročico premaknit par mm če si htev menjat.... Potem po par km pa je fedra spustla menjalnik pa čist zaribo... Samo men se je to zgodilo na hondi cr 250 tak da nwm če je to isti problem ko tovj
norc 16 Objavljeno Junij 14, 2013 Opozori Objavljeno Junij 14, 2013 (popravljeno) Ko ima hudič mlade jih pač ima,.. Rabim desno ogledalo, ročko za brenzo,utež za belanco,, belanco, oni zunanji del iz luminija ko pride na blok motorja(desna stran). Popravljeno Junij 14, 2013. Popravil norc 16
OrangePower Objavljeno Junij 14, 2013 Opozori Objavljeno Junij 14, 2013 opa... zgleda da se je dobro izteklo...srečko
poggy Objavljeno Junij 17, 2013 Opozori Objavljeno Junij 17, 2013 A rabi mogoče kdo originalna izpušna lonca za Z1000 2007-2009? Več info privat...
Bewc Objavljeno Junij 18, 2013 Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 No kar nekaj kilometrov že za mano z mojim zejcem, res odličen motor. Pa me zanima glede glasnosti verige(agregata), če je normalno da so jo sliši tam pri nižjih obratih do 4k? Motor je letnik 04 in 35k km .
Bewc Objavljeno Junij 23, 2013 Opozori Objavljeno Junij 23, 2013 Zadeva rešena, ni bila veriga pač pa plasitka nad števcem, je bila na tesnem z samim števcem in je vibrirala + mrežica pred hladilnikom.
pocesnkII Objavljeno Junij 23, 2013 Opozori Objavljeno Junij 23, 2013 Se tukaj, ce kdo potrebuje odlicna original izpuha za z 1000 od 07-09.
norc 16 Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 (popravljeno) Ker mi je uspelo desni izpuh podrast sem bil primoran narediti iz levega dva Ja vem ja da nezgleda nikakor(Sem v iskanju drugih), ampak kaj me najbolj moti, da še vedno ni brutalnega/močnega zvoka. Glede na to da sta izpuha dolga 20cm in je notranji premer cevi 4cm. Edino kaj bi še lahko naredil je da dam noter cevi 5 cm premera. Popravljeno Julij 1, 2013. Popravil norc 16
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se