Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

olje, filter, kontrola  cca 120€

Hvala ti DAMI se pravi kot prvi servis na 1000, ker drugi na 6000 je bil pol manj.

Objavljeno

Hvala ti DAMI se pravi kot prvi servis na 1000, ker drugi na 6000 je bil pol manj.

sej pr 6000 itak ni nč delal..oziroma menjal

Objavljeno

sej pr 6000 itak ni nč delal..oziroma menjal

Ja na mojo željo, ker je bilo spomladi sem si zaželel novo olje zato je pač filter in olje stalo 66 eurov.

Pa drugače ti ko se veliko voziš, kakšne težave z tvojim SX ali do sedaj še nič in samo olje filter ...

Objavljeno

Ja na mojo željo, ker je bilo spomladi sem si zaželel novo olje zato je pač filter in olje stalo 66 eurov.

Pa drugače ti ko se veliko voziš, kakšne težave z tvojim SX ali do sedaj še nič in samo olje filter ...

42000km od tega kr neki makedama, slabih cest, precej v dvoje ....laufa ko urica. Menjal do sedaj: olje v prvih vilicah na 30000km, dal bolj gosto in je motor velik lepše vodljiv. Svečke na 40000 in konektorje svečk. To do sedaj poleg rednega servisiranja. Kontrolo ventilov bom opravil pozimi.

Objavljeno

Kawasakijevc lzkrivljuje resnico,poglej kaj mu je kmal odpadl :P

DSC04941.JPG

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Kawasakijevc lzkrivljuje resnico,poglej kaj mu je kmal odpadl :P

DSC04941.JPG

Ja no ja pa sej ma še eno :yes:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

42000km od tega kr neki makedama, slabih cest, precej v dvoje ....laufa ko urica. Menjal do sedaj: olje v prvih vilicah na 30000km, dal bolj gosto in je motor velik lepše vodljiv. Svečke na 40000 in konektorje svečk. To do sedaj poleg rednega servisiranja. Kontrolo ventilov bom opravil pozimi.

Pol nimam kej skrbet sam vozit, ma sta face vidva z kmetom ga zmeri kej biksata.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pol nimam kej skrbet sam vozit, ma sta face vidva z kmetom ga zmeri kej biksata.

jp, v glavnem si šraufe sposojava en od drucga :P

Objavljeno

No vizuelno lih niso presežek, obstaja kr neki lepih rorčkov za Z1000...ropotajo pa :D

Objavljeno

No vizuelno lih niso presežek, obstaja kr neki lepih rorčkov za Z1000...ropotajo pa :D

Čak mal, za 20€ dobiš ti rorčke? ajde kupm en kontejner zdej takoj!

Objavljeno

Čak mal, za 20€ dobiš ti rorčke? ajde kupm en kontejner zdej takoj!

20.000 nakaži pa pošlem kontejner

ps. nism mislu o ceni, vendar z1000 ima zaščitni znak 2 rora in če jih ni, je enak kot ostali mopedi.

Objavljeno

20.000 nakaži pa pošlem kontejner

ps. nism mislu o ceni, vendar z1000 ima zaščitni znak 2 rora in če jih ni, je enak kot ostali mopedi.

Ahh dej no nehaj, Z ne bo nikomur podoben in tudi drugi mu nikol ne bojo podobni, ker tale moped je zame mojstrovina... ;)

dopade se mi nekaj takega:

dsc01376zps56970de4.jpg

....in če bo leta 2015 bog dal, pripeljem še toplega iz tovarne, hehe

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ahh dej no nehaj, Z ne bo nikomur podoben in tudi drugi mu nikol ne bojo podobni, ker tale moped je zame mojstrovina... ;)

dopade se mi nekaj takega:

dsc01376zps56970de4.jpg

....in če bo leta 2015 bog dal, pripeljem še toplega iz tovarne, hehe

a se ti ne zdi da nekaj na levi strani fali? Kajti ravno 2 izpuha dajeta uravnotežen videz, sploh od zadaj.

post-18923-0-44605900-1377022145_thumb.jpg

post-18923-0-26278600-1377022158_thumb.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=BkrqhyYol2M

Objavljeno

Evo še en unikatni z1000 :)

Sam še nalepke dej na bok, pa bo ko original ;)...srečno!

Objavljeno

Sam še nalepke dej na bok, pa bo ko original ;)...srečno!

Pridejo nalepke, drugače pa ni tega modela orginal oranžnega :)

Objavljeno

Pridejo nalepke, drugače pa ni tega modela orginal oranžnega :)

Vem vem, hecam te, ker je bil štrihan...nekdo ki se ne spozna na te zadeve, bo pač mislil, da je original, če je lepo narejeno :)

Objavljeno

k bo prodajal se bo pa vsak v to obregnu :P

Objavljeno

Vem vem, hecam te, ker je bil štrihan...nekdo ki se ne spozna na te zadeve, bo pač mislil, da je original, če je lepo narejeno :)

Narejeno je vrhunsko,

k bo prodajal se bo pa vsak v to obregnu :P

Prodajal se nebo x sezon. Če pa že pa lahko pokažem original slike in tisti dve praski ki sta bili.

Objavljeno

Se bi dalo komu izmerit mere napisa z1000 na zadnjem boku?

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Imam za prodat športne izpuhe za z1000 07-09. Primerni za track day-e ali vožnjo po cesti(Nehomologirani).

Objavljeno

Za z1000 2006-2013 IN  Z750R 2011-2012 imam dva para kratkih, nastavljivih ročic v Sivi ter zeleni zarvi. Cena 45€ s poštnino. http://www.avtO.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7732772

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!