greenninja Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 ... z zvokom istim kot golf II dizl... A res vsepovsod tam zvrtaš kjer ti ni treba? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2008 A res vsepovsod tam zvrtaš kjer ti ni treba? :grrr :yes: , če je tako grdo vreme, treba se je nekako kratkočasit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Kje ste pa bli ? banda motoristična. Prišo s Pohorja pa nikjer nobeniga, ne z metlo ne z mopedom :evilgrin: Sn mogo nove gume sprobat Ma mislte da sn zastojn six pack pira zravn vozo :headbang: . Drugič bote pa žejni, prav vam je. Zaj grem pa k Mladi lipi na pir. Če je keri žejn naj taj prie. :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2008 Kje ste pa bli ? banda motoristična. Prišo s Pohorja pa nikjer nobeniga, ne z metlo ne z mopedom :evilgrin: Sn mogo nove gume sprobat Ma mislte da sn zastojn six pack pira zravn vozo :headbang: . Drugič bote pa žejni, prav vam je. Zaj grem pa k Mladi lipi na pir. Če je keri žejn naj taj prie. :beer2: :beer2: ojoj če pa je dež, v takem pa ja ne mormo se it furat ali pucat hehe...čuj, ti pazi kaj govoriš, jaz mam do mlade lipe 5 min, da ti pol neo žal, da toti pir tak ponujaš hehehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 vem ja, prestavljeno na ju3...baje bo lepše vreme.... žal ju3 sem v službi cel dan, pol pa do ponedeljka v Bohinju.. če se bote spravli.. naj vam tatežji del čimprej mine, če pa ne pa se tak vidimo naslednji teden gori.. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 žal ju3 sem v službi cel dan, pol pa do ponedeljka v Bohinju..če se bote spravli.. naj vam tatežji del čimprej mine, če pa ne pa se tak vidimo naslednji teden gori.. Lp Si pogledal kaj vreme?? Da bos res ziher v Bohinju??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Še malo nabijajte pa vam bodo še letos flehe z omejitvijo 50 napopali po asfaltu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 hja . iščem primeren komentar za tvojo zeleno kolarnco, pa :naughty: se te bom raje usmilil. aja kaj 848 ni moped zate :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: uuuuu 848 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: daj fotke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Še malo nabijajte pa vam bodo še letos flehe z omejitvijo 50 napopali po asfaltu :evilgrin: fausija govori iz tebe?? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2008 žal ju3 sem v službi cel dan, pol pa do ponedeljka v Bohinju..če se bote spravli.. naj vam tatežji del čimprej mine, če pa ne pa se tak vidimo naslednji teden gori.. Lp zmenjeno :OK: Še malo nabijajte pa vam bodo še letos flehe z omejitvijo 50 napopali po asfaltu :evilgrin: komot, bomo se pač 50 vozli ne....čez one najbolj zaprte in šodraste ovinke :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 zmenjeno :OK: komot, bomo se pač 50 vozli ne....čez one najbolj zaprte in šodraste ovinke :D hja.. 2 odseka mata že zdaj 40 omejitev :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 fausija govori iz tebe?? :devil: Izkušnje ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Pometati je treba v dežju! Da se ne kadi! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R1FREAK Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Jas ti priem pomagat čistit, ti samo porihtaj še kako dodatno metlo :). Pol pa gasa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Saj hoče zdaj it gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2008 Jas ti priem pomagat čistit, ti samo porihtaj še kako dodatno metlo :). Pol pa gasa. zaj grem ja, če češ priji zraun....metl pa mam kolk češ hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R1FREAK Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 Ja sam po anorak skočim v spar pa prletim :D hh zaj bi me pa res težko dobo tja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 jaz mam do mlade lipe 5 min, da ti pol neo žal, da toti pir tak ponujaš hehehe... Jaz pa 2 min... razn če sn peš te pa tui 5 min :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 kaj zdaj ste spucali cesto? te letim v nedeljo gor. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2008 kaj zdaj ste spucali cesto? te letim v nedeljo gor. :D ne še, lahko pa greš do bolnice komot brez problema...gori sta pa še dva ovinka malo šodrasta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Jaz bi pa večkrat tak rad malo pognal gor pa nikol ne najdem taptavega kandidata :whistle: :whistle: , kaj res vsi samo pometate.....?????? :naughty: :naughty: Ps, pejte raje na piste pometat, pa robe gum pilit tam je ob koncu vse kristalno jasno..... :whistle: :whistle: :hooray: :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Jaz bi pa večkrat tak rad malo pognal gor pa nikol ne najdem taptavega kandidata :whistle: :whistle: , kaj res vsi samo pometate.....?????? :naughty: :naughty: Ps, pejte raje na piste pometat, pa robe gum pilit tam je ob koncu vse kristalno jasno..... :whistle: :whistle: :hooray: :hooray: tut tja smo šli, ampak kak popoldan pa prav paše it malo na pohorje, ko je tak blizu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 kaj zaj.. se bomo dobli jutri gori? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2008 kaj zaj.. se bomo dobli jutri gori? amm...misliš za pucanje al za furo??? jaz kvečjemu dopoldan mam cajt, pa še to se mi ni neke z motorom za furat, ker se mi že počasi meša od ovinkov, kolk sn bil v preteklem tednu na motorju pa na ovinkih (marof, pohorje)...no lahko se zmenimo vseeno, ampak tak ko sn reko- dopoldan- piši mi na PM, al pa me pokliči... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 ne jaz sem mislo za vožnjo jeb*š pucanje če se ne misliš vozit pol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se