Popularna objava ftp Objavljeno Oktober 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2018 bosa, Kugelschreiber, notranc in 12 others 14 1
Kawl Objavljeno Oktober 12, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2018 Ob 9. 10. 2018 ob 19:56, ftp pravi: Moj ma mal manj. Ravno par dni nazaj menjal komplet sklopko, bi se bila za ene 20-30kkm pa kaj ko je semering spuščal na menjalniku pa me je tok tiščal da sem mogu podret rocka sklopke je zdaj kot puter Kugelschreiber, bosa, ftp in 2 others 5
Greyhound Objavljeno Junij 18, 2019 Opozori Objavljeno Junij 18, 2019 Moj R1150GS pri 5000 vrtljajih izgubi moč, nekako prileze do cca 5300, potem pa je spet OK. V čem je problem? Svečke so nove, te naj ne bi bile težava, zračni filter ni zapacan, gorivo je OK. Sumim na cinšpulo, kable svečk....? Je imel še kdo podobno težavo?
ftp Objavljeno Junij 19, 2019 Opozori Objavljeno Junij 19, 2019 (popravljeno) Če začne prebijat kabel svečk, ponavadi na minimumu crkne, pa še sliši se "pokanje" ko prebija, na višjih obratih dela nekako normalno. Prišel tako iz dalmacije do doma. Če bi bila vžigalna tuljava, bi delal na en cilinder. Preveri svečke, po možnosti vrni ta stare pa vidiš če je razlika. Popravljeno Junij 19, 2019. Popravil ftp
Greyhound Objavljeno Junij 19, 2019 Opozori Objavljeno Junij 19, 2019 pred 40 minutami, ftp pravi: Če začne prebijat kabel svečk, ponavadi na minimumu crkne, pa še sliši se "pokanje" ko prebija, na višjih obratih dela nekako normalno. Prišel tako iz dalmacije do doma. Hvala za nasvet, medtem sem našel še tole: https://www.scribd.com/doc/102344173/Zuendspule-testen-BMW-R-1150-GS. Preizkusim in poročam.
Greyhound Objavljeno Julij 21, 2019 Opozori Objavljeno Julij 21, 2019 Ja, bila je vžigalna tuljava, sedaj zopet pospešuje brez cukanja. MiNa in Quest 2
Greyhound Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 Evo, pa zopet problemi. Olje v diferencialu 14 dni po menjavi in manj kot 1000 km zopet čisto črno, pa nekaj ga je tudi na zadnji feltni. Motor je na Obali, v LJ se mi ga v takšnem stanju ne vozi. A je možna iz priloženih slik diagnoza problema in ali kdo pozna kakšnega serviserja na Obali, ki ve kako se tem rečem streže?
solorider Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 Po mojem so ti lagerji u kur.. kaj ti nič ne ruži ali luft, ko zdrmaš kolo.
ftp Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 Če imaš srečo je samo spuščal semering, če ne pa še ležaje menjat. Za serviserja poznam samo v Gorici. MiNa 1
solorider Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 48 minutami, ftp pravi: Če imaš srečo je samo spuščal semering, če ne pa še ležaje menjat. Za serviserja poznam samo v Gorici. Bo moral res stručko pogledat. Tako črn olje ni nič dobrega.
Greyhound Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 52 minutami, solorider pravi: Po mojem so ti lagerji u kur.. kaj ti nič ne ruži ali luft, ko zdrmaš kolo. Nope, lagerji izgledajo OK,tudi freeplaya kolo nima.
solorider Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 Pravkar, Greyhound pravi: Nope, lagerji izgledajo OK,tudi freeplaya kolo nima. Koliko km ima olje?
Greyhound Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 2 minutami, solorider pravi: Koliko km ima olje? Nima niti 1000. pred 57 minutami, ftp pravi: Če imaš srečo je samo spuščal semering, če ne pa še ležaje menjat. Za serviserja poznam samo v Gorici. Ta veliko tesnilo je OK, videl danes pri vulkanizerju.
solorider Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 3 minutami, Greyhound pravi: Nima niti 1000. Ta veliko tesnilo je OK, videl danes pri vulkanizerju. Tu notri so samo lagerji in olje. Če je olje tako črno se lahko samo nekaj z lagerji dogaja. Pri 20.000km ne bi bilo olje tako črno. Poročaj kaj bodo ugotovili.
ftp Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 1 hour ago, solorider said: Če je olje tako črno se Pa zelo redko zgleda za olje za kotne prenose A se vidi od kod prihaja olje?
Greyhound Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 28 minutami, ftp pravi: Pa zelo redko zgleda za olje za kotne prenose A se vidi od kod prihaja olje Da, videl pri vulkanizerju, tam kjer je zelena puščica na sliki.
MiNa Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 Tam bo bolj težko, ker je to cel komad (os), na katerega je "nasajen" veliki zobnik. Najbrž pušča kar na oringu. Še posebej, če je v kotnem prenosu preveč olja.
solorider Objavljeno Avgust 17, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 Tako črno olje ne teče niti iz mašine ?
tomash Objavljeno Avgust 18, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 Lahko je bilo nalito črno. Tudi takšno obstaja. Drugace pa diferencial dol pa k mehaniku.
solorider Objavljeno Avgust 30, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2019 Ob 17. 8. 2019 ob 17:22, Greyhound pravi: Evo, pa zopet problemi. Olje v diferencialu 14 dni po menjavi in manj kot 1000 km zopet čisto črno, pa nekaj ga je tudi na zadnji feltni. Motor je na Obali, v LJ se mi ga v takšnem stanju ne vozi. A je možna iz priloženih slik diagnoza problema in ali kdo pozna kakšnega serviserja na Obali, ki ve kako se tem rečem streže? Kaj so ugotovili???
Greyhound Objavljeno September 1, 2019 Opozori Objavljeno September 1, 2019 Zaenkrat še nič novega, motor ima trenutno status nepremičnine.? Iskanje servisa ni enostavna zadeva, kot rečeno se motor nahaja na Obali in ni druge kot peljati ga v Trst. Tam pa ferragosto.... solorider 1
ftp Objavljeno September 1, 2019 Opozori Objavljeno September 1, 2019 2 hours ago, Greyhound said: Zaenkrat še nič novega, motor ima trenutno status nepremičnine.? Iskanje servisa ni enostavna zadeva, kot rečeno se motor nahaja na Obali in ni druge kot peljati ga v Trst. Tam pa ferragosto.... Nova gorica oz. Kromberk
Greyhound Objavljeno September 1, 2019 Opozori Objavljeno September 1, 2019 A je to Tomi? Imam številko, priporočil znanec.
Greyhound Objavljeno September 20, 2019 Opozori Objavljeno September 20, 2019 Ob 17. 8. 2019 ob 17:22, Greyhound pravi: Evo, pa zopet problemi. Olje v diferencialu 14 dni po menjavi in manj kot 1000 km zopet čisto črno, pa nekaj ga je tudi na zadnji feltni. Motor je na Obali, v LJ se mi ga v takšnem stanju ne vozi. A je možna iz priloženih slik diagnoza problema in ali kdo pozna kakšnega serviserja na Obali, ki ve kako se tem rečem streže? Evo, motor popravljen. Bil je semering, nič hujšega. Za Tomija samo pohvale, naredil je tako kot je treba, uredil še neke malenkosti, račun tudi zmeren. Čeprav mi je od rok, bom motor vozil kar k njemu. vandrovec in ftp 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se