Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
... sam tale Honda cr 125 HM .. je pa kr stroj.. nde.?

45 konjev, 85 kil :D

Objavljeno
.. to pa še kr mašina pizda .. 45 konjev .. =)

Ja je mašina, sam stroški so pa tud veliki...

Objavljeno

Kar se tiče DR350, imel sem ga cca. tri mesece, dokler ni potrgalo ventile, naredl lukno v bat, zdrajsalo cilinder. Za "lagano" vožnjo

je DR čist ok, ampak to ni hard endura za malo bolj zahtevne terene.

Pa še neki je, če se ti karkoli pokvar, je to tko redek motor da sploh ni delov! Vem ker sem iskal novo glavo, bat, cilinder itd.

in ni blo delov, razen novih. Novi so bli pa vredni kot 3/4 motorja.

@budacki: na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)u maš KTM EXC 125 letnik 04, registreran za 3700€ ;)

Objavljeno
Ja je mašina, sam stroški so pa tud veliki...

..lej stroški so tak pri vsakem motorju ... tak da jebiga... pač ga ne terjaš skos do njegovega limita ...

Objavljeno
..lej stroški so tak pri vsakem motorju ... tak da jebiga... pač ga ne terjaš skos do njegovega limita ...

Če pa stroški niso problem zakaj potem že na začetku ne daš več za motor?

Objavljeno
.. pa zanima me .. če kej vete ... kojk ma od 0 - 100 .?

4 sekunde? :D xD

Objavljeno
Če pa stroški niso problem zakaj potem že na začetku ne daš več za motor?

.. od 3.500 do 4000 € bom dao ... sam .. kojk ma kej od 0 do 100 .? _ s?

Objavljeno (popravljeno)
.. od 3.500 do 4000 € bom dao ... sam .. kojk ma kej od 0 do 100 .? _ s?

Malo sem zamešal te cene z nekim drugim uporabnikom....najbrž tam nekje 5-10s, a je to res tako pomemben podatek?

Popravljeno . Popravil benny0104
Objavljeno
Malo sem zamešal te cene z nekim drugim uporabnikom....najbrž tam nekje 5-10s, a je to res tako pomemben podatek?

4 ;) ( s supermoto gumah 13/40 prestavnim )

Objavljeno
4 ;) ( s supermoto gumah 13/40 prestavnim )

A s Hondo?

Objavljeno
A s Hondo?

Recimo. Ce rabi Ninja 250 z nekim amaterskim šoferom dobrih 6-7 sekund.

Ce skuris sklopko mislim, da prides pod 5 sekund.

• 4 let pozneje...
Objavljeno

zdravo mene pa zanima če je tale motor zakej. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7612091

Hvala za odgovore

exc je med 2t trenutno eden izmed močnejših motorjeu in gre kar pošteno(maš veliko videou na youtube)

Za vzdrzevanje je skoraj ko neka kroska 125 2t pije tudi tako nekje pa še ključa kolkor js vem nimajo tele exc-ji tako da je pizdarija ga kje pusit če ga rabiš tudi za cesto.

Sicer pa super motor motor meni osebno najljubša 125 

Objavljeno

Odvisno od cene. Ker če ima ceno 4000€...potem brezveze :D

NE ceno ma tm  okol 3000 evrov. al drgac dobr to

Objavljeno

Mene pa tale rjava krivina mal moti. A je to tko "factory" al je to posledica česa druzga :D?

Objavljeno

Mene pa tale rjava krivina mal moti. A je to tko "factory" al je to posledica česa druzga :D?

Nevem. 

Objavljeno

Drugače imam komaj 14 let in motor rabim bolj zavožno po gmajni. tako da kkšn kluč meni ni ravno pomembna zadeva

Objavljeno

Veliko krivin dobi tako barvo, čisto normalno. Za 3.000€ je to že kar vredu nakup, če sem iskren. Škoda edin, ker je KTM xD

Objavljeno

Veliko krivin dobi tako barvo, čisto normalno. Za 3.000€ je to že kar vredu nakup, če sem iskren. Škoda edin, ker je KTM xD

zakaj a ne maraš ktm-ja ???

Objavljeno

zakaj a ne maraš ktm-ja ???

Zgolj sarkazem je bil. :) Ga nisem še nikoli imel, tako da ga deajnsko ne morem ne marat.

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!