Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Pardon dve so hotle z mano odnos ampak js sm zavrnil ker ena je bla stara 17 ena pa 14------>ta je bla pijana.

Čisto prav si nardil! Veš kolko lepega bi zamudil, če bi tisti cajt namenil porivanju. :P

Čist mimogrede........a še maš njune telefonske? :blush:

Objavljeno
Čisto prav si nardil! Veš kolko lepega bi zamudil, če bi tisti cajt namenil porivanju. :P

pa kdaj teb rata tol vse obdelat? mislim teme na forumu......

Objavljeno

A pedofil si tud? Stavim, da fukaš z zaprtimi očmi :naughty:

Objavljeno
pa kdaj teb rata tol vse obdelat? mislim teme na forumu......

discipliniranost in organiziranost ;)

Objavljeno

Ich habe nein,ne nimam njenih tel. številk.

Objavljeno
Ich habe nein,ne nimam njenih tel. številk.

Ampak zdaj ziher nista več tako mladi, ne? :-)

Objavljeno

Še zmer je boljš bit nedolžen kot dolžen...

Objavljeno

ena je zdj 18 ena pa 15.

Objavljeno

Aja ena je zdj 18 ena pa tut zdj 15.

Objavljeno
A pedofil si tud? Stavim, da fukaš z zaprtimi očmi :naughty:

če se mu pa nedolžne smilijo k se matrajo. pa on itak nobeni ne more reč "ne", bi se mu lahko kri sesirila... :lol1:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
Aja ena je zdj 18 ena pa tut zdj 15.

Ko boš starejši ti bo za vsako žal,ki jo nis ne- samo za tidve! :whistle:

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Ko boš starejši ti bo za vsako žal,ki jo nis ne- samo za tidve! :whistle:

ti kilo soli pošljemo po pošti al kar po mailu?

Objavljeno
ti kilo soli pošljemo po pošti al kar po mailu?

verjeno pri večini samskih fantov so bile to v mladih letih neuresničljive sanje.z dvema pa ena od njiju povrh vsega še nedolžna (no,zame so 15 letnice , ...., bi rekel malo premlade, to naj pač počnejo s svojimi vrstniki , če že ne morejo še malo počakati )! :yea1: ja, pa vsekakor obe trezni !

ja,priznam tudi jaz, da mi je bilo žal za vsako zamujeno priložnost , za nekaj njih pa se je potem pač res izkazalo, da je bila moja nevsiljivost,vzdržnost ali pa nezainteresiranost (ha,ha, bom pošten - predvsem punc :D )tisti trenutek boljša varianta.

velika večina teh punc je že v prvo zanosila in si tudi delno uničila (sigurno pa svoja rosna leta)življenje, s poroko in kasnejšo ločitvijo ali pa s samohranilstvom.

pa ni vse v številu! kaj pa tisti , ki na tak način brezveze zamudi 2 od treh????? :slap:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
Stavim, da fukaš z zaprtimi očmi :naughty:

ne, ker še nisem odkril načina, kako z zaprtimi očmi gledat tv :P

Objavljeno
on itak nobeni ne more reč "ne", bi se mu lahko kri sesirila... :lol1:

samo nad 50 mora bit stara, pa rečem z lahkoto "NE"...

Objavljeno

no, pa neki več znam k ti. :010

Objavljeno (popravljeno)
samo nad 50 mora bit stara, pa rečem z lahkoto "NE"...

Zadnjič si drugač govoro o tisti MILF-i levo od naju prek 50......da ne bi baje nič mel proti, če bi jo rukno... :naughty: :whistle: Zaj se pa ti odloči.... B) Ma porivaš ti vse kaj na drevo nea sp...di....

Popravljeno . Popravil GRUNF
Objavljeno
Zadnjič si drugač govoro o tisti MILF-i levo od naju prek 50......da ne bi baje nič mel proti, če bi jo rukno... :naughty: :whistle: Zaj se pa ti odloči.... B) Ma porivaš ti vse kaj na drevo nea sp...di....

vapo je v recesiji :blush:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

dj dj... ko pa nagneš pir... se ti očke zaprejo.. saj sem te vido :whistle: ... pij pir zraven.. in boš nežno očke zapro :P

Objavljeno

Niti ni....ker je bila ona zadnjič boljša od marsikatere pri 30....Samo ko je glih reko, da pa 50 + o ne šljivi, pa sm ga moro malo spomnit.... :rolleyes:

Objavljeno

vapo je v depresiji, odkar mu je ena MILF+50 rekla če bi u dvoje, on valda da bi, pol prideta pa k njej domov,se pa ona zadere: Maaamaaa, a si še pokonc? :headbang::lol1: no- mama sigurno ni bla več nedolžna, una 50 pa ???????

• Ni mi všeč 1
Objavljeno
vapo je v depresiji, odkar mu je ena MILF+50 rekla če bi u dvoje, on valda da bi, pol prideta pa k njej domov,se pa ona zadere: Maaamaaa, a si še pokonc? :headbang::lol1: no- mama sigurno ni bla več nedolžna, una 50 pa ???????

Doživeto pripoveduješ.....se ti je že zgodlo, ha?? :naughty:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

In kak bi tvoja mama naj bla še nedolžna? :?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!