Max Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Takolele :wink: http://gifs.net/animate/rose-bloom.gif Zdaj naj se vrtnica odpre...
chris Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 iiiiiiiiiiiiiii... kok je lepa!!!! :roll: matr, zdej sm pa cist raznezena... :wink: :lol:
pat Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Tud pisat ne morem..... sem čist .... kako naj povem...... 8)
dave the wave Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Takolele :wink: http://gifs.net/animate/rose-bloom.gif Zdaj naj se vrtnica odpre... Max ke te jebe??????
Max Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Ehhh... :lilangel: Samo mal bi se morale potrudit, ta firbcne.... Ti si pa vse naredu :roll: 8) :D :idea:
dave the wave Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Ehhh... :lilangel: Samo mal bi se morale potrudit, ta firbcne.... Ti si pa vse naredu :roll: 8) :D :idea: Jaz sem as 8) lp DTW :D
chris Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Jaz sem as 8) lp DTW :D ampak prov res 8)
Fruti Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 max hvala......dave the wave....teb pa še bl hvala;))))))
Fruti Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Punce ne pozabt da sem se jaz pru spomnu pa ne znam......evo zdej me pa loh še skurcate.....kaj če mi ideja če ne znam......kaj če mi tehnika brez orodja ipd;))))))))))))))))))))))))
stigmata Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 No, saj bo! Glavno da smo z vašimi skupnimi močmi pršle do rožice! :lol:
Sanda7 Objavljeno Februar 14, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Pišuka pa kaj je z menoj neki narobe al sam jaz ne voham te vrtnice :wink:
Drekavac Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Še nikol nisem tolk slabo sexal, da mi nebi prišlo.... :wink:
chris Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Punce ne pozabt da sem se jaz pru spomnu pa ne znam......evo zdej me pa loh še skurcate.....kaj če mi ideja če ne znam......kaj če mi tehnika brez orodja ipd;)))))))))))))))))))))))) fruti, ne se sekirat; sej si tud ti faca... zdej ti sam se to manjka do "asa", da se naucis slikco prlimat :wink: 8)
stigmata Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Fruti, vaja dela mojstra :wink: - to velja tud za te slikce! :lol:
Fruti Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 chris....... a to de si sam likam, perem pa kuham kej pomaga?;)
chris Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 chris....... a to de si sam likam, perem pa kuham kej pomaga?;) aaaa, sevede... takih ni dost :wink: 8)
dave the wave Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 chris....... a to de si sam likam, perem pa kuham kej pomaga?;) aaaa, sevede... takih ni dost :wink: 8) Chris....to si ti mislis, vse vec nas je :? lp DTW 8)
chris Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 chris....... a to de si sam likam, perem pa kuham kej pomaga?;) aaaa, sevede... takih ni dost :wink: 8) Chris....to si ti mislis, vse vec nas je :? lp DTW 8) Dragi Dave; nisem rekla, da takih ni spljoh; rekla sem, da vas ni veliko!!! Kar se mene tice, poznam samo enega, ki bi si sam zlikal, skuhal in pa opral obleke... S tem niso zajeti tisti, ki sami zivijo... LP :roll: :wink: 8)
moped Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 chris....... a to de si sam likam, perem pa kuham kej pomaga?;) aaaa, sevede... takih ni dost :wink: 8) Chris....to si ti mislis, vse vec nas je :? lp DTW 8) Dragi Dave; nisem rekla, da takih ni spljoh; rekla sem, da vas ni veliko!!! Kar se mene tice, poznam samo enega, ki bi si sam zlikal, skuhal in pa opral obleke... S tem niso zajeti tisti, ki sami zivijo... LP :roll: :wink: 8) Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati....
Nagaya Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati.... :x :x :x :evil: :evil: :x :x :!: :!: :!: :!: paste se :!: :!:
stigmata Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati.... Večina je takih... :wink: :evil:
chris Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati.... je pa tud kr nekej takih, k grejo v svoje stanovanje in zivijo sami, pa se zmerej hodjo domov k starsem jest, pa jim nosijo obleke za oprat pa likat... :roll: al pa takih, ki se od starsev odselijo in grejo zivet v dvoje, pa nikoli se niso sami likali in prali... :roll: to ne leti na vse moske; je pa kr nekej takih primerkov.. :twisted:
stigmata Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Ima svakojakih.... :evil: :twisted: :evil: :twisted:
klimbra Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati.... Večina je takih... :wink: :evil: Torej nas je MANJŠINA toliko več vrednih!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? :oops: :oops:
Max Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati.... Večina je takih... :wink: :evil: Torej nas je MANJŠINA toliko več vrednih!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? :oops: :oops: Spet sm padu u manjsino :roll: :wink: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se