Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

iiiiiiiiiiiiiii... kok je lepa!!!! :roll: matr, zdej sm pa cist raznezena... :wink: :lol:

Objavljeno

Ehhh... :lilangel:

Samo mal bi se morale potrudit, ta firbcne.... Ti si pa vse naredu :roll: 8) :D :idea:

Objavljeno
Ehhh... :lilangel:  

Samo mal bi se morale potrudit, ta firbcne.... Ti si pa vse naredu :roll:  8)  :D :idea:

Jaz sem as 8)

lp DTW :D

Objavljeno

Punce ne pozabt da sem se jaz pru spomnu pa ne znam......evo zdej me pa loh še skurcate.....kaj če mi ideja če ne znam......kaj če mi tehnika brez orodja ipd;))))))))))))))))))))))))

Objavljeno

No, saj bo! Glavno da smo z vašimi skupnimi močmi pršle do rožice! :lol:

Objavljeno

Pišuka pa kaj je z menoj neki narobe al sam jaz ne voham te vrtnice :wink:

Objavljeno

Še nikol nisem tolk slabo sexal, da mi nebi prišlo.... :wink:

Objavljeno
Punce ne pozabt da sem se jaz pru spomnu pa ne znam......evo zdej me pa loh še skurcate.....kaj če mi ideja če ne znam......kaj če mi tehnika brez orodja ipd;))))))))))))))))))))))))

fruti, ne se sekirat; sej si tud ti faca... zdej ti sam se to manjka do "asa", da se naucis slikco prlimat :wink: 8)

Objavljeno

Fruti, vaja dela mojstra :wink: - to velja tud za te slikce! :lol:

Objavljeno
chris....... a to de si sam likam, perem pa kuham kej pomaga?;)

aaaa, sevede... takih ni dost :wink: 8)

Objavljeno

Chris....to si ti mislis, vse vec nas je :?

lp DTW 8)

Objavljeno

lp DTW 8)

Dragi Dave; nisem rekla, da takih ni spljoh; rekla sem, da vas ni veliko!!! Kar se mene tice, poznam samo enega, ki bi si sam zlikal, skuhal in pa opral obleke... S tem niso zajeti tisti, ki sami zivijo...

LP :roll: :wink: 8)

Objavljeno

lp DTW 8)

Dragi Dave; nisem rekla, da takih ni spljoh; rekla sem, da vas ni veliko!!! Kar se mene tice, poznam samo enega, ki bi si sam zlikal, skuhal in pa opral obleke... S tem niso zajeti tisti, ki sami zivijo...

LP :roll: :wink: 8)

Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati....

Objavljeno
Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati....

:x :x :x :evil: :evil: :x :x :!: :!: :!: :!:

paste se :!: :!:

Objavljeno

Večina je takih... :wink: :evil:

Objavljeno

je pa tud kr nekej takih, k grejo v svoje stanovanje in zivijo sami, pa se zmerej hodjo domov k starsem jest, pa jim nosijo obleke za oprat pa likat... :roll:

al pa takih, ki se od starsev odselijo in grejo zivet v dvoje, pa nikoli se niso sami likali in prali... :roll:

to ne leti na vse moske; je pa kr nekej takih primerkov.. :twisted:

Objavljeno

Ima svakojakih.... :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Objavljeno

Torej nas je MANJŠINA toliko več vrednih!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? :oops: :oops:

Objavljeno

Torej nas je MANJŠINA toliko več vrednih!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? :oops: :oops:

Spet sm padu u manjsino :roll: :wink: :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!