bauca Objavljeno Februar 23, 2003 Opozori Objavljeno Februar 23, 2003 Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati.... Večina je takih... :wink: :evil: Torej nas je MANJŠINA toliko več vrednih!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? :oops: :oops: Spet sm padu u manjsino :roll: :wink: :D Boooogi .... :cry:
IKE Objavljeno Februar 23, 2003 Opozori Objavljeno Februar 23, 2003 Vem, da ne sodi sem ... ampak vseeno ... Pride sin prvič ob dveh zjutraj domov iz diskoteke in oče ga nestrpno pričakuje .... oče : kako je bilo sine moj ... sin : dobro ... zelo dobro ... oče : no povej povej ... sin : khmmmm ... sem nedolžnost zgubu ... oče : oooooo ... sedi, se bova malo bolj točno pogovorila ... sin : ata, jaz ne bi sedel, me preveč rit peče ...
Max Objavljeno Februar 23, 2003 Opozori Objavljeno Februar 23, 2003 Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati.... Večina je takih... :wink: :evil: Torej nas je MANJŠINA toliko več vrednih!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? :oops: :oops: Spet sm padu u manjsino :roll: :wink: :D Boooogi .... :cry: Kdo bogi: Klimbra al manjsina k more mene prenasat :wink: :?: :D
Dada Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 Je pa precej takih, ko enkrat zaživijo v dvoje, takoj pozabijo da so kdaj sploh znali prati, likati.... Večina je takih... :wink: :evil: Torej nas je MANJŠINA toliko več vrednih!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? :oops: :oops: Spet sm padu u manjsino :roll: :wink: :D No, danes ste taki manjšina (upam, da vas ženske znajo ceniti zaradi te odlike), v naših časih pa so bili taki skoraj unikati :lol:
Kadilec Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Jaz :unsure: :hmm: ja kakih 14-15 cca
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Jaz :unsure: :hmm: ja kakih 14-15 cca Ah, daj no, vsak se spomni svojga "prvič"
Senna Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Pravi Janezek fotru:Dons sem pa nedeolžnost zgubu. Fotr: Dej dol sedi pa povej kuko je blo. Janezek: Ne morem,me rit peče. :rolleyes:
rafael Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Ah, daj no, vsak se spomni svojga "prvič" Že morda, ampak kdo se je takrat pa še z leti ukvarjal? Tudi jaz sem bil 14-15 let, bolj natančno ne bi vedel z glave...
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 Jaz sem tudi še devičnik, če bi rada kakšna devičnika naj piše :yea1: :yea1: :yea1:
riderrgirl Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 Jaz sem tudi še devičnik, če bi rada kakšna devičnika naj piše :yea1: :yea1: :yea1: :unsure: a ti tut???? :OK:
ALJAZZ Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 kar pazit jo ja :rolleyes: je pa vedno bit lepo prvi :winkiss: :naughty:
rafael Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 pr 37-ih .... :P Hja, verjetno res ni lepšega.
JEJŽ Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 :unsure: a ti tut???? :OK: Saj...v bistvu sem jaz tut :blush:
riderrgirl Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Saj...v bistvu sem jaz tut :blush: :unsure: :unsure: ................................................
SEOI-NAGE Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Potem se hitimo, če ma katera rada devičnika
Brdaus Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Hja, nooo :blush: Eni smo skos nedolžni (devičnikpress)
Lowrenc Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Sploh, kadar te polcaj ustavi ane? :evilgrin:
rafael Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Sploh, kadar te polcaj ustavi ane? :evilgrin: Takrat se pa še "tapravi" angelčki lahko skrijejo :whistle: .
Senna Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Jest k"dr sm prdnu u šoli sm bil zmer nedolžen :rolleyes: :whistle: (pa rdeč u glavo)
SEOI-NAGE Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 :yea1: :yea1: Spredaj strelec zadaj pa devica kot vsi tukaj da se razumemo :lol1: :kva2:
JEJŽ Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 :yea1: :yea1: Spredaj strelec zadaj pa devica kot vsi tukaj da se razumemo :lol1: :kva2: Torej... nebi več rad bil devica, če se razumemo? Imam prijatelja, ki ti lahko pomaga :evilgrin:
vapotek Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) Mogoče pa ne bi rad bil več strelec. Lahko tudi pomagamo... :whistle: Popravljeno September 2, 2008. Popravil vapotek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se