riderrgirl Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Meni je sicer vseeno, z Vapotom pa bosta imela rahel pogovor...Kaj pijeva dopoldan, pa lahko izveš, če naju povabiš jutri na pijačo, saj veš, ko greva na Sardo .) P.S.Še kdo vmes povabi na pijačo? Tolko, da imava Slovenijo pokrito :naughty: aja veš da to pa nisem vedla da se da mim mene tut na Sardinijo prit......... :D :D :D
JEJŽ Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 aja veš da to pa nisem vedla da se da mim mene tut na Sardinijo prit......... :D :D :D Se da ja...in? Kaj je zdaj z pijačo? :winkiss:
vapotek Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Kaj je zdaj z pijačo? :winkiss: :eek: Glej ti šmekera... :D GimmeSome 1
riderrgirl Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Se da ja...in? Kaj je zdaj z pijačo? :winkiss: ja kaj.....ulet ne.... :D ....bom mahala v slovo........ :D
JEJŽ Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 :eek: Glej ti šmekera... :D Nič ne šmekam :angry: Prišparal bi rad :P
snoopy Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 pr 17 :P eni pač rabmo da nm pride :whistle:
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Vidim da tudi vidva nemarata janezov in unijona V bistvu pravi frajerji (jaz, Vapotek, ...) od slovenskih pijemo samo Union. Tisto laško scalnico si lahk doma za noge umivat naliješ v lambar .. thumper in GimmeSome 1 1
SEOI-NAGE Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Ko boš u Kopru se javi, da vsaj par dobrih ljudi zajebantov z motosveta spoznam. OK Lep dan :worship:
JEJŽ Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Ko boš u Kopru se javi, da vsaj par dobrih ljudi zajebantov z motosveta spoznam. OK Lep dan :worship: Če bo čas-definitivno :P Ampak pazi; obljubil si :beer2: in ne Laško .)
vapotek Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Ko boš u Kopru se javi, da vsaj par dobrih ljudi zajebantov z motosveta spoznam. OK Se bomo mi, frajerji, enkrat zmenli, pa ga skupaj do Kopra prižgali. B) Ampak da ne boš pol prpe stisnu, da si bomo morali ki sami pijačo plačevat, pa babe rihtat!!! :nono: Morš vedet, da vemo o tebi vse, tak da.... B) GimmeSome 1
motoristek Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Vapo gledaj, da na Sardi ne zgubiš nedolžnosti... :lol1:
vapotek Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Vapo gledaj, da na Sardi ne zgubiš nedolžnosti... :lol1: A si bil predolgo na dopustu? ;)
JEJŽ Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 A si bil predolgo na dopustu? ;) Kje pa je bil? Na Sardi, da govori iz izkušenj? :naughty:
hrčo Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Kje pa je bil? Na Sardi, da govori iz izkušenj? :naughty: Dvomim, da rečejo na Sardiniji "gledaj" (razen določenih turistov) :slap:
motoristek Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 A si bil predolgo na dopustu? ;) Ko sem pisal sem crkaval od smeha.... :lol1: Kje pa je bil? Na Sardi, da govori iz izkušenj? :naughty: Ti pa ahtaj na bodice... :lol1:
danci1973 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 (popravljeno) Ko sem pisal sem crkavo od smeha.... :lol1: Lej ti čefura, kak se dobr prerušio... :slap: D. Popravljeno September 4, 2008. Popravil danci1973
motoristek Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Tile toteki držijo skupaj kot šipterji... :lol1:
SEOI-NAGE Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Tile toteki držijo skupaj kot šipterji... :lol1: Ja ja ja. Ma sej prav da držijo skupaj a. Mariborčane mamo radi mi v Istrijani. :worship:
JEJŽ Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Ja ja ja. Ma sej prav da držijo skupaj a. Mariborčane mamo radi mi v Istrijani. :worship: Saj nas morte met, ko pa smo tak fajn dedi .)
SEOI-NAGE Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Kdaj pridete, lahk gremo eno furco skupaj da zakopljeno sekiro - podpišemo PAKT :) Sam tu blizu, ker mam za kupit nov verižni set, ker mi bo FTRGALO :naughty:
pjero Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Ja ja ja. Ma sej prav da držijo skupaj a. Mariborčane mamo radi mi v Istrijani. :worship: ka ste vsi istrijani taki pederi???
Sharona05 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 pač so vrei dedi :trance_33_sleep: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se