RAN Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 ok, hvala za nasvet :oops: Ni za kaj. :D
Hanzi Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 Seks? Kaj pa je to? Vprasaj Diablota666 mogoče on ve odgovor na tvoje vprašanje! :twisted: :oops: :wink:
Hanzi Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 Vidim da se samo tisti-e oglašajo(te) ki ste izgubili-e nedolžnost nekako pred 17! Me prav zanima koliko pa je takih ki bi s svojim takratnim dejanjem že na polno odgovarjali pred zakonom(polnoletnih) Naj vas stare jebače razočaram da sem jaz med njimi kdaj pa sem pa zaenkrat ne boste izvedeli ker ta podatek ve zelo malo ljudi! Se preštejejo na prste ene roke!
Max Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 ...Se preštejejo na prste ene roke! Pa se to verjetno mizarske roke k ma sam dva prsta :D :D
Hanzi Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 ...Se preštejejo na prste ene roke! Pa se to verjetno mizarske roke k ma sam dva prsta :D :D E zdaj si se pa zmotu! :D
volk Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 MIslim, da je cesto treba čim prej odprt. Potem pa se komot voz.
stigmata Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 KAJ JE TO NEDOLŽNOST? A DOBIM TO KJE ZASTONJ? :oops:
Pervy Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 perverznost ni stvar zvitih vrat, je stanje duha :!: :lol: seveda pa se dajo tudi zvita vrata uporabit v različne perverzne namene. :!: stigmata moja nedolžnost je še vedno naprodaj, preden bi jo lahko izgubil sem jo zaklenil v najbolj oddaljen in temni kot moje duše, k ostalim nedolžnim mislim, kamor tudi sodi. :roll: :wink:
stigmata Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 Se mi je zdelo da se tega ne kr v supermarketu kupit 8)
Manu Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 perverznost ni stvar zvitih vrat, je stanje duha :!: :lol: seveda pa se dajo tudi zvita vrata uporabit v različne perverzne namene. :!: stigmata moja nedolžnost je še vedno naprodaj, preden bi jo lahko izgubil sem jo zaklenil v najbolj oddaljen in temni kot moje duše, k ostalim nedolžnim mislim, kamor tudi sodi. :roll: :wink: Če me občutek ne vara bo treba kralja Perverzije zamenjat :?: :twisted: :twisted:
Nagaya Objavljeno Februar 7, 2003 Opozori Objavljeno Februar 7, 2003 hudo dvomim....pomoje samo moči nabira :twisted: :twisted: :wink:
Fruti Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 Jaz bi jo pa rad zgubil.....aj kakšna dobra duša ženska tuki kb se me usmilila? :oops:
stigmata Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 Jaz bi jo pa rad zgubil.....aj kakšna dobra duša ženska tuki kb se me usmilila? :oops: A ti pa to ponujaš kot na tržnici???????????? Tu je veliko dobrih ženskih duš :lol: :arrow: mogoče se te bo pa kaka usmilila! :wink:
Max Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 Jaz bi jo pa rad zgubil.....aj kakšna dobra duša ženska tuki kb se me usmilila? :oops: A ti pa to ponujaš kot na tržnici???????????? Tu je veliko dobrih ženskih duš :lol: :arrow: mogoče se te bo pa kaka usmilila! :wink: Samo namig.... Prej se prepricaj kdo stoji za nickom :wink: (da ne bo prevelikega presenecenja :shock: ob svecanem dogodku :roll: ) :idea: :arrow:
stigmata Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 [ Samo namig.... Prej se prepricaj kdo stoji za nickom :wink: (da ne bo prevelikega presenecenja :shock: ob svecanem dogodku :roll: ) :idea: :arrow: Kaj bi rad s tem povedal? :?
Nagaya Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 hoče povedat da je kakšna tečka s foruma v živo lahko prav simpatična :twisted: :wink: :wink: :wink:
moped Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 Jaz bi jo pa rad zgubil.....aj kakšna dobra duša ženska tuki kb se me usmilila? :oops: Mogoče boš pa kakšno dobro moško dušco najdu.... :shock:
Fruti Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 Jaz bi jo pa rad zgubil.....aj kakšna dobra duša ženska tuki kb se me usmilila? :oops: Mogoče boš pa kakšno dobro moško dušco najdu.... :shock: A z moškim se tud da to narest? :shock:
Sanda7 Objavljeno Februar 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 Probi pa boš videl,mogoče ti pa rata :wink:
stigmata Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 A z moškim se tud da to narest? :shock: Vse se da če se hoče!!! :wink:
Fruti Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 Aha.....ja hvala punce k ste mi razšerla obzorja.....tale forum je pa res ena taka b reku didaktična stvar :roll: A pol punca punci tud to loh uzeme al kako?
Nagaya Objavljeno Februar 8, 2003 Opozori Objavljeno Februar 8, 2003 za koristno didaktiko je treba pa z misko mal prej kliknit....preden se forum odskrola dol.
Fruti Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Za enkrat mi tole paše.....hvala tejka:)..... drugač pa če znam pisat mislm da znam tud brat...
SiR Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Svasta!!! Max, a si Noise Dato citiral? 8)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se