Kiki Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 Kaj pa nej bi blo.... :roll: Midva bova že zvečer poračunala :oops: ... nč se bat..... :wink: Sej sm vedla, d' se boš mogla udkupt. :wink: :lol: :lol: Ni panike... ta odkup bo predvsem iz užitka... ne pa od nuje.... :D :wink:
premza Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 Glede na to, da dobivam PM-je...da ste me v nedeljo zelo pogrešal se vam moram mal oddolžit.... :wink: en predlog.... v nedeljo lohka pridete namesto v Polno luno k men na piškotke in kavico.... (viking bo pa stregu - a ne dragi :lol: ) A bojo navadn piškotki? :wink:
Gianni Objavljeno December 10, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2002 Piškotkiiiiiii...mjamiiiiiiii.....a bojo čokoladni :P Jst mam pa tok rad čokoladne :shock: .....piškotke namreč mislim :oops:
BAKI Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 Kikica si vplačala tut zame ne :oops: :wink: A še nisi dubu kartice z Jamajke? :D :D :D Gianni....seveda sem... le kako bi mogla pozabiti nate.... :wink: Za na Jamajko ste mi žal mal premal dinarčku dal... tko, da sem pol na karticah šparala.... :lol: Glede na to, da dobivam PM-je...da ste me v nedeljo zelo pogrešal se vam moram mal oddolžit.... :wink: en predlog.... v nedeljo lohka pridete namesto v Polno luno k men na piškotke in kavico.... (viking bo pa stregu - a ne dragi :lol: ) BAKI - a me moj miklavžek še čaka al nč več.... :cry: KIKI.... kar se tiče miklavžeka nevjem - nevjem...ker pač to ni odvisno od mene ampak normalno od MIKLAVŽA :x-mas: bom stopu v kontakt z njim pa ga lepu fehtu :idea: ....piškotki in kavica ,to se dobr sliš....mal me j strah za vikinga :2gunfire:
viking Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 ....piškotki in kavica ,to se dobr sliš....mal me j strah za vikinga :2gunfire: Naj te ne bo nč strah :twisted: :twisted:
viking Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 Piškotkiiiiiii...mjamiiiiiiii.....a bojo čokoladni :P Jst mam pa tok rad čokoladne :shock: .....piškotke namreč mislim :oops: Piškotki so že u pečic :wink: , zdej pa puvejte a mate rad bol zažgane al bol srove :twisted: ups....na čukuladne sm pa čist puzabu :oops:
Kiki Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 KIKI.... kar se tiče miklavžeka nevjem - nevjem...ker pač to ni odvisno od mene ampak normalno od MIKLAVŽA :x-mas: bom stopu v kontakt z njim pa ga lepu fehtu :idea: ....piškotki in kavica ,to se dobr sliš....mal me j strah za vikinga :2gunfire: BAKI - ti miklavžeka lepu lepu fehti.... , če ti bo pa reku, da je že prepozn :( ... pol pa tud prov.... sej sem itak tiste bonbončke, ki jih je vikingu prnesu jst pojedla :wink: Viki kreme :lol: se pa nimaš kej bat... on je pa ja taka nežna dušca... pa še glede strežbe se nč ne pritožuje.... doma že dva dni maso za piškotke dela.... :wink:... a ni priden....
premza Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 Ej, Gianni! Tale tvoj profesor Mramor je pa besedo pojedu!
Ervina Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 Ej, Gianni! Tale tvoj profesor Mramor je pa besedo pojedu! In je skuari že moj über šef. :wink:
Kiki Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Baki in Gianni.... Motosvetove majčke vaju čakajo pri meni doma... :wink:
Gianni Objavljeno December 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2002 Kiiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiicaaaaaaa.......BUKLUNI (BUHLONEJ) :lol: 8) Srajne.....izpt se mi je prestavu na tork nasledn teden....Ta Mramor, ja Kaja in premza...hmm zgleda, da gre u politko. Čaki a ni reku, da sprejema ta iziv in se odloča za kandidaturo...sam kandidira jih pa več ne ? :roll: Ja on je eden izmed največjih praksa-teorija profesionalcev na tem področju, sploh pa eden izmed redkih profijev na faksu. Proti temu pa nimajo za burek, ta pospravi v koš, Ropa in vse ostale ko keks. :wink:
Ervina Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Ja on je eden izmed največjih praksa-teorija profesionalcev na tem področju, sploh pa eden izmed redkih profijev na faksu. Proti temu pa nimajo za burek, ta pospravi v koš, Ropa in vse ostale ko keks. :wink: Gianni s temle se pa jst ne bi glih strinala (četudi si zraven žmrku). Teorija (na faksu) je neki, praksa v podjetju je drugo, praksa v državni upravi je neki trecga, politično znanje oz moč pa neki čist četrga ampak zlo pumembnga in učasih udtehta prej n'štet. PS Cajt bo pukazal svoje, kuker tukr't duslej. :?
BAKI Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Baki in Gianni.... Motosvetove majčke vaju čakajo pri meni doma... Kiki ti si srce...zdej ti bo pa miklavž zihr kej prnesu :wink:
Gianni Objavljeno December 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2002 Ja on je eden izmed največjih praksa-teorija profesionalcev na tem področju, sploh pa eden izmed redkih profijev na faksu. Proti temu pa nimajo za burek, ta pospravi v koš, Ropa in vse ostale ko keks. :wink: Gianni s temle se pa jst ne bi glih strinala (četudi si zraven žmrku). Teorija (na faksu) je neki, praksa v podjetju je drugo, praksa v državni upravi je neki trecga, politično znanje oz moč pa neki čist četrga ampak zlo pumembnga in učasih udtehta prej n'štet. PS Cajt bo pukazal svoje, kuker tukr't duslej. :? Ja točno tko, sej se strinjam s tabo 8)....nism dost natančn in jasn napisu :oops: :oops:.....jst sm mislu, da če odštejemo, politične,državne,teoretične zadeve stran, :P ...... pa oba dva, M in R postavmo skupaj v prakso, jst mislem da R nima za burek :roll: :D :wink: Drgač pa kukr prauš...cajt dela svuoje, tku de bomo vidl kaku bo :wink:
premza Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Se mi zdi, da prhajajo cajti, ko nou dobr bit finančni minister! :? :? :?
Kiki Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Kaj zdej.... a potem velja.... :wink: Nedelja 15. 12. 2002 od 16.00 naprej pri Kiki & Viking :x-mas:
viking Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Če se bo kdu slučajn zgubu :roll: oziramo sploh ne bo najdu :roll: me nej pa pukliče :wink: upss....pizdarija s pečice se neki kadi :oops:
Ervina Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Prežvel lep pupoudan. Viking piškoti so bli zlo dobri. Taku, da zlo razmišli u Premzatuvi ponudbi. Kiki duabr si ga naučila. :wink:
Kiki Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Prežvel lep pupoudan. Viking piškoti so bli zlo dobri. Taku, da zlo razmišli u Premzatuvi ponudbi. Kiki duabr si ga naučila. :wink: Ojla.... Družba super smo se mel :D .... škuoda, da ste eni mel še opravke... :( nadaljevanje sledi naslednji vikend na NFS... :wink: Nalepke se že printajo.... kaja & obelix ne pozabt paketke prpravt... :wink: Baki - hvala za miklavževa darila :D Premza - knjigica je zakon.... samo posvetilo za spomin bi mi pa res lohka napisu .... glede grosista se bomo pa zmenl.... itak :wink: Gianni - ti pa nizki štart za jutrišnji izpit in veliko sreče, da bomo za vikend nazdravil (kako pa kej majčka.... a je dobra... sej veš - mišice pa to :oops: )
BAKI Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Saos folk tud js sm še živ - dons š mal bul ku učeri,mal sm biu zmatran. Ampak ni panik,glavn de smo zmagal......piškotki so bli fajn ampak :drinking: je biu pa ibar fajn...se zahvaljujem za gostoljubje :) :) :) Rad se mejte pa ub kraj hodte!
Ervina Objavljeno December 17, 2002 Opozori Objavljeno December 17, 2002 pa ub kraj hodte! To pa sploh kdr je Baki pohoden. :twisted:
Kiki Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 Gianni.... Mi smo držal pesti zdej pa povej, a bomo nazdravil od veselja :D al od žalosti.... :( Pa sej po moje itak ni dileme... normalno, da boš naredu.... :wink:
premza Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 Gianni.... Mi smo držal pesti zdej pa povej, a bomo nazdravil od veselja :D al od žalosti.... :( Pa sej po moje itak ni dileme... normalno, da boš naredu.... :wink: Če maš izpit u tork, ga pa res ne morš nardit. :? In če ga, je to pravi čudež! :D In kakšen je dogovor glede smučanja? Jaz sem za! :multi:
viking Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 In kakšen je dogovor glede smučanja? Jaz sem za! :multi: Itak da smo za 8) ,sam prtlažnk še zmontiram pa smo prpraulen :wink:
Ervina Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 Misl'm, d' je Gianni nmal zatajil (prešpricu) tale izpit. Verjetn čaka, da bo prfoks ratu minister in da bo izpite gdu drug pupraulu.
Priporočene objave