Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Uuuppps, sem vedel, da bi te moral privatno kontaktirat... tukaj ste sami zagurjani in bo tole sigurno prišlo vikingu na uho :x :x :x

Objavljeno
V službi ja, pa še z dvema za kavo zmenjena!  :shock:  :D  :wink:  

Pridna in prizadevna, ni kaj!  :D  :D  :D

Jah kake žlehtne misli pa teb zdej po glav hodjo..... :lol: :wink: Sej lohka tud ti prideš v LJ pa gremo vsi štirje skup na kavico.... :D :wink:

Uuuppps, sem vedel, da bi te moral privatno kontaktirat... tukaj ste sami zagurjani in bo tole sigurno prišlo vikingu na uho  :x  :x  :x

Noise.... PM - no problem...... :wink: itak pa to ni nč kej tacga kar viking nebi smel vedet

.....a si že v nizkem štartu :Fade-color

Objavljeno

Kuga j banda zasauska a ste ž vsi dilce puspravl, a nismo rjakl de bomo š kej skup smučal :evil:

Včer bil na nočni blo j fajn tku kukar zmeri, dejte mal potuhtat gdaj bi si cajt uzjl za smučat :!:

Kiki a ž maš špegle :?: :?: :?:

Objavljeno

Jaz sem za! :D

Kdaj, ...kadarkol! :D

Objavljeno

Jaz sem tudi ZA. Ampak ne morem... :twisted: :D

Smucajte, smucajte... in uzivajte...

Objavljeno
Kuga j banda zasauska a ste ž vsi dilce puspravl, a nismo rjakl de bomo š kej skup smučal :evil:

Včer bil na nočni blo j fajn tku kukar zmeri, dejte mal potuhtat gdaj bi si cajt uzjl za smučat :!:

Kiki a ž maš špegle :?: :?: :?:

Ojla Baki...lepo, da se tud ti kej oglasiš.... :D

Ahm... kar se smučarskih špeglov tiče pa tkole :wink: .... z vikingom greva v šoping pol pa namesto očal nabavima orbitrek :Fade-color .... ker si je počas spet treba mal kondicije za na motorčka pridobit.... :D tko da, če bo koga slučajno zamikal lohka priredimo tekmovanje v vzdržljivosti.... :scatter:

Kr mal si poglejte vremensko napoved.... vse tko kaže, da bo sonček začel gretiiii.... :D http://prognoza.hr/sedam/svijet/14015_n.html

Objavljeno
Kr mal si poglejte vremensko napoved.... vse tko kaže, da bo sonček začel gretiiii....

Jaz pa še zmeri peš! :cry:

Objavljeno

A ga š' kr nis' iz snega odkopu? :twisted:

Objavljeno

Sej ti je prou, če boš tuk cincu kuga bi mel, ne boš nikol mutorja meu :roll:

Objavljeno
Sej ti je prou, če boš tuk cincu kuga bi mel ne boš nikol mutorja meu :roll:

Se bom pač z biciklom vozu! :shock:

Gre po sprednem, gre po zadnem,.... :D

Objavljeno

Se bom pač z biciklom vozu! :shock:

Gre po sprednem, gre po zadnem,.... :D

Tud z motorjam gre sam dost morš bit ubrisan :lol:

Objavljeno

Da vas vse skupaj mal razveselim si oglejte koledar moto dogodkov na: http://www.motosvet.com/motoscena.php?menu...iew=0005#avgust .... in začnite razmišljati ali bomo šli avgusta v Brno na Veliko nagrado Češke.... ali bomo rajš ostali doma na zboru.... oboje se bo namreč dogajalo isti vikend.... :Fade-color

Evo zdej ste postavljeni pred dilemo.... :wink:

Objavljeno
Da vas vse skupaj mal razveselim si oglejte koledar moto dogodkov na: http://www.motosvet.com/motoscena.php?menu...iew=0005#avgust .... in začnite razmišljati ali bomo šli avgusta v Brno na Veliko nagrado Češke.... ali bomo rajš ostali doma na zboru.... oboje se bo namreč dogajalo isti vikend.... :Fade-color

Evo zdej ste postavljeni pred dilemo.... :wink:

U čem ti vidiš prublem?

U soboto žuramo do 2h zjutri (al pa treh), pol gremo pa direkt u Brno. Tja pridemo glih ub ene 8h na zajtrk. Sicer pa spanje na zadnem zici je itaq mačji kašel. :twisted: :twisted:

No lahk pa to nardimo tako, da u petk žuramo duma. U suboto pa gremo na Češk.

Objavljeno

Mislm de bo treba glede Češke mal potuhtat ker mislm

da uboje ne bo zlaufal (matr so čudn tele čehi) :evil: :evil: :evil:

Objavljeno

Ahm... kar se smučarskih špeglov tiče pa tkole :wink: .... z vikingom greva v šoping pol pa namesto očal nabavima orbitrek :Fade-color .... ker si je počas spet treba mal kondicije za na motorčka pridobit.... :D tko da, če bo koga slučajno zamikal lohka priredimo tekmovanje v vzdržljivosti.... :scatter:

Kr mal si poglejte vremensko napoved.... vse tko kaže, da bo sonček začel gretiiii.... :D http://prognoza.hr/sedam/svijet/14015_n.htm

Pravilno da sta nabavila orbitrek sej na smučanji tud kundicijo rabiš,mal še potuhtita glede špegl , ker vreme še ne bo kr za na mutorja----

gremo prej še parkrat na nočno smuko O.k.

Objavljeno
..., mal še potuhtita glede špegl , ker vreme še ne bo kr za na mutorja---- gremo prej še parkrat na nočno smuko O.k.

Nič ne nucaš špeglu! Ponoč itak nič ne vidiš! :D

Objavljeno

Tale naša zasavska stran ima vsakič manj strani. Bilo jih je že 57, potem 44, zdaj 37. Mojih postov je v enem tednu izginilo 100. :evil:

Objavljeno
Tale naša zasavska stran ima vsakič manj strani. Bilo jih je že 57, potem 44, zdaj 37...

... morda pa kdo pripravlja prostor za slovar??? :twisted: :twisted: :twisted:

P.s.: ... dobro jutro tudi tebi ...

Objavljeno
Tale naša zasavska stran ima vsakič manj strani. Bilo jih je že 57, potem 44, zdaj 37. Mojih postov je v enem tednu izginilo 100. :evil:

trpi.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!