Noise Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Uuuppps, sem vedel, da bi te moral privatno kontaktirat... tukaj ste sami zagurjani in bo tole sigurno prišlo vikingu na uho :x :x :x
Kiki Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 V službi ja, pa še z dvema za kavo zmenjena! :shock: :D :wink: Pridna in prizadevna, ni kaj! :D :D :D Jah kake žlehtne misli pa teb zdej po glav hodjo..... :lol: :wink: Sej lohka tud ti prideš v LJ pa gremo vsi štirje skup na kavico.... :D :wink: Uuuppps, sem vedel, da bi te moral privatno kontaktirat... tukaj ste sami zagurjani in bo tole sigurno prišlo vikingu na uho :x :x :x Noise.... PM - no problem...... :wink: itak pa to ni nč kej tacga kar viking nebi smel vedet .....a si že v nizkem štartu :Fade-color
BAKI Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Kuga j banda zasauska a ste ž vsi dilce puspravl, a nismo rjakl de bomo š kej skup smučal :evil: Včer bil na nočni blo j fajn tku kukar zmeri, dejte mal potuhtat gdaj bi si cajt uzjl za smučat :!: Kiki a ž maš špegle :?: :?: :?:
premza Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Jaz sem za! :D Kdaj, ...kadarkol! :D
Gregs Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Jaz sem tudi ZA. Ampak ne morem... :twisted: :D Smucajte, smucajte... in uzivajte...
Kiki Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Kuga j banda zasauska a ste ž vsi dilce puspravl, a nismo rjakl de bomo š kej skup smučal :evil: Včer bil na nočni blo j fajn tku kukar zmeri, dejte mal potuhtat gdaj bi si cajt uzjl za smučat :!: Kiki a ž maš špegle :?: :?: :?: Ojla Baki...lepo, da se tud ti kej oglasiš.... :D Ahm... kar se smučarskih špeglov tiče pa tkole :wink: .... z vikingom greva v šoping pol pa namesto očal nabavima orbitrek :Fade-color .... ker si je počas spet treba mal kondicije za na motorčka pridobit.... :D tko da, če bo koga slučajno zamikal lohka priredimo tekmovanje v vzdržljivosti.... :scatter: Kr mal si poglejte vremensko napoved.... vse tko kaže, da bo sonček začel gretiiii.... :D http://prognoza.hr/sedam/svijet/14015_n.html
premza Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Kr mal si poglejte vremensko napoved.... vse tko kaže, da bo sonček začel gretiiii.... Jaz pa še zmeri peš! :cry:
Ervina Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Jaz pa še zmeri peš! :cry: A ga š' kr nis' iz snega odkopu? :twisted:
viking Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Jaz pa še zmeri peš! :cry: Sej ti je prou, če boš tuk cincu kuga bi mel, ne boš nikol mutorja meu :roll:
premza Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Sej ti je prou, če boš tuk cincu kuga bi mel ne boš nikol mutorja meu :roll: Se bom pač z biciklom vozu! :shock: Gre po sprednem, gre po zadnem,.... :D
viking Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Se bom pač z biciklom vozu! :shock: Gre po sprednem, gre po zadnem,.... :D Tud z motorjam gre sam dost morš bit ubrisan :lol:
Kiki Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Da vas vse skupaj mal razveselim si oglejte koledar moto dogodkov na: http://www.motosvet.com/motoscena.php?menu...iew=0005#avgust .... in začnite razmišljati ali bomo šli avgusta v Brno na Veliko nagrado Češke.... ali bomo rajš ostali doma na zboru.... oboje se bo namreč dogajalo isti vikend.... :Fade-color Evo zdej ste postavljeni pred dilemo.... :wink:
Ervina Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Da vas vse skupaj mal razveselim si oglejte koledar moto dogodkov na: http://www.motosvet.com/motoscena.php?menu...iew=0005#avgust .... in začnite razmišljati ali bomo šli avgusta v Brno na Veliko nagrado Češke.... ali bomo rajš ostali doma na zboru.... oboje se bo namreč dogajalo isti vikend.... :Fade-color Evo zdej ste postavljeni pred dilemo.... :wink: U čem ti vidiš prublem? U soboto žuramo do 2h zjutri (al pa treh), pol gremo pa direkt u Brno. Tja pridemo glih ub ene 8h na zajtrk. Sicer pa spanje na zadnem zici je itaq mačji kašel. :twisted: :twisted: No lahk pa to nardimo tako, da u petk žuramo duma. U suboto pa gremo na Češk.
BAKI Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Mislm de bo treba glede Češke mal potuhtat ker mislm da uboje ne bo zlaufal (matr so čudn tele čehi) :evil: :evil: :evil:
BAKI Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 Ahm... kar se smučarskih špeglov tiče pa tkole :wink: .... z vikingom greva v šoping pol pa namesto očal nabavima orbitrek :Fade-color .... ker si je počas spet treba mal kondicije za na motorčka pridobit.... :D tko da, če bo koga slučajno zamikal lohka priredimo tekmovanje v vzdržljivosti.... :scatter: Kr mal si poglejte vremensko napoved.... vse tko kaže, da bo sonček začel gretiiii.... :D http://prognoza.hr/sedam/svijet/14015_n.htm Pravilno da sta nabavila orbitrek sej na smučanji tud kundicijo rabiš,mal še potuhtita glede špegl , ker vreme še ne bo kr za na mutorja---- gremo prej še parkrat na nočno smuko O.k.
premza Objavljeno Februar 20, 2003 Opozori Objavljeno Februar 20, 2003 ..., mal še potuhtita glede špegl , ker vreme še ne bo kr za na mutorja---- gremo prej še parkrat na nočno smuko O.k. Nič ne nucaš špeglu! Ponoč itak nič ne vidiš! :D
Ervina Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 Tale naša zasavska stran ima vsakič manj strani. Bilo jih je že 57, potem 44, zdaj 37. Mojih postov je v enem tednu izginilo 100. :evil:
easyrider Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 Tale naša zasavska stran ima vsakič manj strani. Bilo jih je že 57, potem 44, zdaj 37... ... morda pa kdo pripravlja prostor za slovar??? :twisted: :twisted: :twisted: P.s.: ... dobro jutro tudi tebi ...
Ice Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 Tale naša zasavska stran ima vsakič manj strani. Bilo jih je že 57, potem 44, zdaj 37. Mojih postov je v enem tednu izginilo 100. :evil: trpi.
Priporočene objave