Prix Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 Hudo zgleda.....:notworthy: :notworthy: :notworthy:
bagio Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 Auspuh si dobu sponzorsko?? D. ha ha,ja skor,sam nekaj šuškov sem dal Prix 1
macak333 Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 Kapo dol. Preveč huda :notworthy:.
bagio Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 (popravljeno) Super stroj!! Hvala,še kupuješ feltno za GSXR,če, povej ti dam tel.št.mislim da jo še ima Popravljeno Januar 2, 2011. Popravil bagio
k0ci Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 ej bagio, tole imaš kayaba oz. showa vilice ali so WP? kolikšen je fi notranje cevi (tistega srebrnega dela), imam eno idejo, pa me zanima če bi spodnji del vilic pasal na mojega, rabim samo tisti vliti aluminijasti del ki drži čeljusti pa blatnik
bagio Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 ej bagio, tole imaš kayaba oz. showa vilice ali so WP? kolikšen je fi notranje cevi (tistega srebrnega dela), imam eno idejo, pa me zanima če bi spodnji del vilic pasal na mojega, rabim samo tisti vliti aluminijasti del ki drži čeljusti pa blatnik bom zmeril in napišem,imam pa levo vilico če rabiš,vzmetenje je pa WP
bagio Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 ej bagio, tole imaš kayaba oz. showa vilice ali so WP? kolikšen je fi notranje cevi (tistega srebrnega dela), imam eno idejo, pa me zanima če bi spodnji del vilic pasal na mojega, rabim samo tisti vliti aluminijasti del ki drži čeljusti pa blatnik 43mm malakai in Prix 2
dogy Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 mogoce sem kaj preslisal....sam sem videl na prejsni strani da nekdo omenja......drzavno prvenstvo pri nas...kako to zgleda....in kaksne so kategorije?? al je le debata?
k0ci Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 verjetno so mislili pokal alpe-adria ali pa jura racing, google
Jure Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 (popravljeno) Hvala,še kupuješ feltno za GSXR,če, povej ti dam tel.št.mislim da jo še ima Tnx, feltno že imam, samo ne morem spremenit podpisa, ker so na forumu sklopli prikazovanje slikc v podpisu.. Oziroma če hočem zbrisat tekst, potem tudi slikce gredo, katere so mi pa zaenkrat še všeč Popravljeno Januar 2, 2011. Popravil Jure
MihaJ Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Bagio, nekaj me zanima; zakaj si moral podaljšat kanale? A v originalu sploh ne sežejo do odprtine v maski ali so ti poliestri daljši?
bagio Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Bagio, nekaj me zanima; zakaj si moral podaljšat kanale? A v originalu sploh ne sežejo do odprtine v maski ali so ti poliestri daljši? original pridejo kanali pritrjeni na luč,kjer so ob luči speljani kanali do zunanjega roba
BIZIXXX Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Bagio, pr komu si kupil poliestre, kako je bilo z ujemanjem delov, si imel dost dela z ujemanjem al je šlo lepo skupaj?
bagio Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 (popravljeno) Bagio, pr komu si kupil poliestre, kako je bilo z ujemanjem delov, si imel dost dela z ujemanjem al je šlo lepo skupaj? Poliestri so od Sebimoto iz Češke (imajo kiosk na pisti v Brnu),cena 340€ z dostavo do Šentilja ,paše pa vse u nulo,ker so res zelo dobre kopije,baje pa naj bi delali tudi za superbike Popravljeno Januar 3, 2011. Popravil bagio
BIZIXXX Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Poliestri so od Sebimoto iz Češke (imajo kiosk na pisti v Brnu),cena 340€ z dostavo do Šentilja ,paše pa vse u nulo,ker so res zelo dobre kopije,baje pa naj bi delali tudi za superbike Aha, a si jih kr direkt pr Sebimotu naroču? Poznam Sebimoto, veliko Nemcev vozi njihove izdelek,kr huda roba ja. Pa sem lih zdele gledu na njihovi strani, za vse dirkalnike Moto2 klase dobiš kopije, se prav da niso kr tko :grim Cupo 1
bagio Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Aha, a si jih kr direkt pr Sebimotu naroču? Poznam Sebimoto, veliko Nemcev vozi njihove izdelek,kr huda roba ja. Pa sem lih zdele gledu na njihovi strani, za vse dirkalnike Moto2 klase dobiš kopije, se prav da niso kr tko :grim Direkt ja,kontakt preko maila,res pa da slabo obvlada nemško,tko da je boljš na prevajalnik in po češko ,roba je pa res dobra
MiriGSX600 Objavljeno Januar 4, 2011 Opozori Objavljeno Januar 4, 2011 Mam vprašanje katero olje priporočate za dirkat? Lani sm uporabljal motula 5100 ester. :beer1: Hvala Miri
dogy Objavljeno Januar 4, 2011 Opozori Objavljeno Januar 4, 2011 Mam vprašanje katero olje priporočate za dirkat? Lani sm uporabljal motula 5100 ester. :beer1: Hvala Miri jst mam motul v300 in sm cist zadovoln....
m1ha Objavljeno Januar 5, 2011 Opozori Objavljeno Januar 5, 2011 Mam vprašanje katero olje priporočate za dirkat? Lani sm uporabljal motula 5100 ester. :beer1: Hvala Miri 5100 pa na 2000 km menjat Cartman 1
MiriGSX600 Objavljeno Januar 5, 2011 Opozori Objavljeno Januar 5, 2011 Kako se kaj obnese Pirelli Dragon supercorsa na grobniko? Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se