sesir Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 ..........za nas kekce pa žal take A Slovenc ima rekord 1.27.8 ti pa...
crusty Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 A Slovenc ima rekord 1.27.8 ti pa... a da je 1.27....?? sm mislu da ga ma Marko z 1.28,2....a kolk že ne vem točn nima veze...........kakorkoli jaz sm svetlobna leta za njimi :D
sesir Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 a da je 1.27....?? sm mislu da ga ma Marko z 1.28,2.............kakorkoli jaz sm svetlobna leta za njimi :D Saj pa ga nima Marko-no s tekmevanja ima,,,DDrugače pa ima Camlek 1.27.8....3sek je zate svetlobna leta hahaha
crusty Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 .................. svetlobna leta hahaha .....evo mogoče PODOBNA poza.........ampak 5 svetlobnih let :D gsxf750, skofk, sesir in 5 others 8
predragkp Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 Ojla. Malo iščem na forumu na temo nastavljivih tačk in bolj malo najdem zadetkov. Ima kdo dober info kje in kaj se splača nabavit za GSXR 750 K7? Imam vezo z amerike in gledam nekaj od tega: https://www.motomumm...-axis-rearsets/ https://www.motomumm...imura-rearsets/ https://www.motomumm...-full-rearsets/ Seveda če najdem pametnejšo ponudbo vzamem z evrope/slovenije . a se je tebi zmešalo ali imaš viška denarja....ti jaz zrihtam tačke prave za 200 eur nove kewo 1
m1ha Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 Ojla. Malo iščem na forumu na temo nastavljivih tačk in bolj malo najdem zadetkov. Ima kdo dober info kje in kaj se splača nabavit za GSXR 750 K7? Imam vezo z amerike in gledam nekaj od tega: https://www.motomummy.com/driven-racing/06-2010-gsxr-600/750-driven-d-axis-rearsets/ https://www.motomummy.com/yoshimura/06-2010-gsxr-600/750-yoshimura-rearsets/ https://www.motomummy.com/woodcraft/woodcraft-06-2010-gsxr-600/750-full-rearsets/ Seveda če najdem pametnejšo ponudbo vzamem z evrope/slovenije . Zakaj pa rabiš dirkalnike točke?
sesir Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 a se je tebi zmešalo ali imaš viška denarja....ti jaz zrihtam tačke prave za 200 eur nove jz dam moje za 150
bobr Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 Ni se mi zmešalo in nič nisem še kupil. Saj sem vas vprašal za mnenje . Predrag ti pišem na ZS. Sesir hvala, raje vzamem nove komplet ki pašejo.
sesir Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 Ni se mi zmešalo in nič nisem še kupil. Saj sem vas vprašal za mnenje . Predrag ti pišem na ZS. Sesir hvala, raje vzamem nove komplet ki pašejo. V bistvu je isto.le tisti del za nastavljat menjas.stane pa okolk ti ol 20 do 30eu tolk pa ti se spustim
Dejanx Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Kupim poliestre za suzuki gsxr 600\750 k1-k3. Če ima kdo kar ponudba na zs. Lp
david764 Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Kupim poliestre za suzuki gsxr 600\750 k1-k3. Če ima kdo kar ponudba na zs. Lp Prijatu vprašaj Predraga kp .
Dejanx Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Prijatu vprašaj Predraga kp . Ne poznam ravno tega človeka. imaš mogoče kaki kontakt od njega da lahko pokličem? bi ti bil hvaležen:D LP
bobr Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Ne poznam ravno tega človeka. imaš mogoče kaki kontakt od njega da lahko pokličem? bi ti bil hvaležen:D LP Lahko mu tudi tukaj pišeš http://www.motosvet.com/tabla/user/33333-predragkp/ Dejanx 1
Dejanx Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Lahko mu tudi tukaj pišeš http://www.motosvet.com/tabla/user/33333-predragkp/ E.. hvala. bom ga kontaktiral takoj:D LP
BIZIXXX Objavljeno Januar 27, 2013 Opozori Objavljeno Januar 27, 2013 Mal preganjam dolgčas, preden pridejo poliestri :grim tole sem dons zmontiral čez hladilnik vode in olja, zaščitna mreža. Po dvakrat preluknjanem hladilniku na R6 se brez tega ne vozim niti po cest niti po progi. Mrežo se dobi v Merkurju (no jest sem jo pr Crusty-ju) narediš šablono hladilnika, odrežeš, fiksiraš pa z parimi vezicami pa mal safety wire žice :yes: cikadina, črna strela, maus in 5 others 8
HyperJack Objavljeno Januar 27, 2013 Opozori Objavljeno Januar 27, 2013 Mal preganjam dolgčas, preden pridejo poliestri :grim tole sem dons zmontiral čez hladilnik vode in olja, zaščitna mreža. Po dvakrat preluknjanem hladilniku na R6 se brez tega ne vozim niti po cest niti po progi. Mrežo se dobi v Merkurju (no jest sem jo pr Crusty-ju) narediš šablono hladilnika, odrežeš, fiksiraš pa z parimi vezicami pa mal safety wire žice :yes: h1.jpg h2.jpgh3.jpg tako preprosta pa tako fajn uporabna zadeva...lepo da se še v kakšnih garažah kaj dodeluje :grim BIZIXXX 1
BIZIXXX Objavljeno Januar 27, 2013 Opozori Objavljeno Januar 27, 2013 tako preprosta pa tako fajn uporabna zadeva...lepo da se še v kakšnih garažah kaj dodeluje :grim No, bi se rad enkrat v tvoji delavnici oglasil, tud ti ne zaostajaš v dodelavah in predelavah. Sm gledu mal tvoje karbončke, fajn roba, sem mel kar grešne misli da bi lahko kej ustvarila za suzukija. A maš mogoče kakšen konček karbona dolžine max 10 cm, širine max 3 cm, debelina pa 1 mm ali več? Rabim za nosilček rezervoarja zavorne tekočine.
HyperJack Objavljeno Januar 27, 2013 Opozori Objavljeno Januar 27, 2013 No, bi se rad enkrat v tvoji delavnici oglasil, tud ti ne zaostajaš v dodelavah in predelavah. Sm gledu mal tvoje karbončke, fajn roba, sem mel kar grešne misli da bi lahko kej ustvarila za suzukija. A maš mogoče kakšen konček karbona dolžine max 10 cm, širine max 3 cm, debelina pa 1 mm ali več? Rabim za nosilček rezervoarja zavorne tekočine. Imam, 3mm debeline. tanjše debeline ti ne bi dal, zaradi tresljajev boljše da je več, kot manj. Pošlji mi na zasebno naslov, ti bom dal na pošto. čau. BIZIXXX 1
Popularna objava crusty Objavljeno Januar 29, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 .....ready to......do ta prvega sprehoda v pesek mid25, RobiRoberto, david764 in 17 others 20
Cartman Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 Pravi SS avjon. Spreman za Slamanje Upam da v 2013 ne bo upravicil imena.
crusty Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 Pravi SS avjon. Spreman za Slamanje Upam da v 2013 ne bo upravicil imena. .....barva mat črna, poliester smola, mreža, vreča napelk.......vse je prštimano v primeru "katastrofe".......sam kakšne rezervne kosti pa nimam DXR16, SharpNinja, cikadina in 1 other 4
bajsi Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 mater! eni tukaj ste definitivno v napačnem poslu, al pa smo ostali preškrti... Pa to ja puni hamer profi zgleda!! Sorry za nerazumljiv izpad v zgornji vrstici ampak stroj je res prva liga. LP Bajsi
r1polzek Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 ajde racerji komu se valjajo kakšni grelci doma Mam doma Prorace grelce, sicer so bili že popravljani (pregorela žička), ampak funkcionirajio čisto OK. cena 50€.
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Januar 30, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 Hyperjack mi je danes poslal po hitri pošti cel kup karbona sem mogel takoj odrezat en konc karbona in naredit nosilec za rezervoar zavorne tekočine. Zakaj, zato ker teli racing clip-oni-balanca nima mesta za pritrdi tkot originali. Ni pa prišlo sam to :grrr danes sem končno dobil od Carbonina komplet oklepov in sedež. Ti tokrat niso iz poliestra, ampak iz neke hude avio poliester tkanine, reče se jim avio-flex. Super lahki in pa super fleksibilni. Nič več popokanih oklepov od vibracij, pa tudi hujši zdrsi jim ne pridejo do živega. Za to jamči pa Crusty Itak da sm mogu takoj probat kako paše, ker imam z slovenskimi proizvajalci, kar precej negativnih izkušenj. Danes sem probal rep motorja pa spodnji del ki zapre rep, ma paše v nulo. Pa sedež, adijo limanje pene na sedež, pa trganje. Rep motorja ima vgranjene in zaplastificirane matice v katerega se privijači sedež ki je oblečen v obdelan neopren. Na brzino probal še masko, paše ko ata na mamo :lol: do konca ga pa sestavim čez vikend če bo cajt :grim crusty, fp4492, suzuki in 9 others 12
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se